EAE Business School International

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EAE är en internationell högre Management Education Institution. Med 50 års erfarenhet som Business School, har EAE varit involverad i utbildning av över 65.000 chefer och yrkesverksamma. Varje år deltagare från över 72 länder att utveckla sina färdigheter på EAE, utrusta dem att utföra roller ansvar inom näringslivet och institutionella världen.

EAE verksamhet sker på tre Campus: 2 i Barcelona, ​​program som körs för gemensamma examina med Universitat Politécnica de Catalunya och Business Administration grad kurs; och Madrid Campus, där högskoleutbildningar drivs i samarbete med Universidad Camilo José Cela. EAE integration inom utbildning Avdelningen för Grupo Planeta har gett ytterligare uppsving för institutionens högre projekt verksamhet utbildning. Länkarna till och stöd för Grupo Planeta, världsledande inom skapande och publicering inom förvaltningen, har förstärkt EAE gedigna erfarenhet och ger oss en privilegierad position bland spanska och International Business Schools.

EAE Business School är för närvarande rankad som den näst bästa Business School i Spanien i 2014 MERCO rankning. Detta har uppnåtts tack vare en stark tro på vårt projekt: att sträva efter akademisk excellens att bli ett ledande centrum för ledningens kvalitet. Med siktet inställt fast i denna riktning, är vi fast beslutna att näringslivet och utvecklingen av framtida ledare. Våra chefer måste därför ha en kvalitetsnivå och kompetens inom affärssystem som ger dem den myndighet som krävs för att styra en institution effektivt.

Detta mål har drivit oss att vara allt mer krävande av oss själva. Som ett resultat har de höga krav på kvalitet som tillämpas av EAE möjligt för institutionen att bli Spaniens första Business School att få ISO 9001 internationella kvalitetscertifiering, som stöder och garanterar hög akademisk nivå av våra program. Vi har också fått AEEDE ackreditering, en påskrift som speglar erkännande och akademiska kaliber av de bästa spanska handelshögskolor. EAE är också en del av prestigefyllda nationella och internationella organ som AACSB International (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business), EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Föreningen för kvalitet livslångt lärande), EBEN (European Business Ethics Network) och det europeiska MBA-nätverket.

Kort sagt, vid EAE Business School vi är fast beslutna att utbilda företagsledare i framtiden med en klart mänsklig strategi och internationell vision.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master i Marketing & Sales

Campusstudier Heltid 1 år April 2019 Spanien Barcelona Madrid + 1 fler

Med EAE Master i Marketing & Sales i Spanien, erbjuder vi nyckeln till företagets kompetens för yrkesverksamma i direkt kontakt med kunder och förse dem med de färdigheter som krävs av marknaden. [+]

Master i marknadsföring och försäljning

Detta program kommer att genomföras på engelska.

Med EAE: s mästare i marknadsföring och försäljning i Spanien, erbjuder vi nyckeln till företagsekonomi hos proffs i direkt kontakt med kunder och utrusta dem med de kunskaper som krävs av marknaden. Under hela programmet, är professionella, förutsatt att villkoren för att ändra. Deltagarna i programmet kommer att genomgå en upplevelse och förändringsarbete.

Anledningar att göra EAE: s mästare i marknadsföring och försäljning i Spanien:

AME och ADIGITAL EAE är medlem i två av Spaniens främsta organisationer för marknadsföring och digital ekonomi: AME och ADIGITAL. Marketing Association of Spain är en organisation vars mål är valorisering och erkännande av yrket och verksamheten marknadsföring. Adigital är den största sektorsövergripande samarbete av den digitala ekonomin. Marknadsplan Att göra en marknadsplan under mastern är en nyckelfaktor, eftersom det hjälper deltagarna att utveckla de färdigheter och kompetenser som förvärvats under programmet. Dessutom är vi det möjligt för dem att få större insikt i denna förvaltningsverktyg, som är grundläggande i den strategiska utvecklingen av företaget. Certifikat i Google Ads EAE ger deltagarna möjlighet att ta specialiseringsprogram gratis. Den "Program för expertis i Google-annonser", med en examen från EAE och certifiering från Google. Certifikat i IBMs SPSS EAE ger deltagarna möjlighet att ta specialiseringsprogram gratis. The "Program i Kvantitativa marknadsundersökning metoder och specialisering i SPSS" från IBM med en examen från EAE. En av de bästa mästarna i området Mästaren i marknadsföring och försäljning är en av de bästa enligt rankningen av El Mundo.... [-]

Master of International Business

Campusstudier Heltid 12 månader October 2019 Spanien Barcelona Madrid + 1 fler

Master i internationella affärer i Spanien (MIB) är ett allmänt program med särskild inriktning på de internationella aspekterna av förvaltningen som behövs i dagens affärsvärld. Programmet integrerar studier i alla områden av affärsverksamhet i en strävan att utveckla de mest tillförlitliga riktlinjer och strategier som framgångsrikt uppnå målen för ett företag i en internationell miljö. [+]

Tidig Inträdesrabatt Detta program kommer att genomföras på engelska.

Verksamhetsområdet kräver erfarna proffs med avancerad kunskap inom olika områden av effektiv förvaltning, samtidigt som man kräver krävande personliga färdigheter som flexibilitet, anpassningsförmåga, reflektion, beslutsamhet och kreativitet. Dessa yrkesverksamma måste behärska och använda ett brett spektrum av förvaltningstekniker, inklusive medvetenhet inte bara om den mest aktuella teoretiska kunskapen utan också om den nuvarande marknadsföringsverksamheten och trenderna i näringslivet.

Master of International Business är ett allmänt program med ett särskilt fokus på de internationella aspekterna av förvaltning som behövs i dagens affärsvärld. Programmet integrerar studier inom alla verksamhetsområden i syfte att utveckla de mest tillförlitliga strategier och strategier som framgångsrikt uppnår målen för ett företag i en internationell miljö.... [-]


Videoklipp

About EAE Business School - Masters and postgraduates

Kontakt
Besöksadress
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

Barcelona, Catalonia, 08015 ES
Besöksadress
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

Madrid, Community of Madrid, 28002 ES