EAE Business School International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EAE är en internationell högskoleutbildningsinstitution. EAE har med 50 års erfarenhet inom företagshögskolan deltagit i utbildningen av över 65 000 direktörer och yrkesverksamma. Varje år utvecklar deltagare från över 72 länder sina färdigheter på EAE, utrusta dem för att utföra roller inom ansvaret inom affärsverksamheten och institutionen.

EAE: s verksamhet sker på tre campusar: 2 i Barcelona, med program för gemensamma kvalifikationer med Universitat Politècnica de Catalunya och Företagsekonomiska examenskursen; och Madrid Campus, där högre utbildningsprogram drivs i samarbete med Universidad Camilo José Cela. EAE: s integration inom Grupo Planetas utbildningsavdelning har ytterligare ökat institutionens högre affärsutbildningsprojekt. Länkarna till och stödet till Grupo Planeta, världsledande inom innehållsgenerering och publicering inom ledningsområdet, har förstärkt EAE: s solida erfarenhet och ger oss ett privilegierat ställning bland spanska och internationella företagsskolor.106806_4.jpg

EAE Business School är för närvarande rankad som den näst bästa Business School i Spanien i 2014 MERCO Ranking. Detta har uppnåtts tack vare en fast tro på vårt projekt: strävar efter akademisk excellens att bli ett ledande center för förvaltningskvalitet. Med våra synpunkter fast i denna riktning är vi fullt engagerade i näringslivet och utvecklingen av framtida ledare. Våra chefer måste därför ha en nivå av kvalitet och kompetens inom affärsförvaltning som ger dem den myndighet som krävs för att styra en institution effektivt.

Detta mål har drivit oss att bli alltmer krävande av oss själva. Som ett resultat av detta har de höga kvalitetsstandarder som EAE tillämpat gjort det möjligt för institutionen att bli Spaniens första Business School för att erhålla ISO 9001 International Quality Certification, som stöder och garanterar hög akademisk nivå för våra program. Vi har också beviljats AEEDE-ackreditering, en godkännande som speglar erkännande och akademisk kaliber av de bästa spanska handelsskolorna. EAE ingår också i prestigefyllda nationella och internationella organ som AACSB International, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Association for quality in livslångt lärande), EBEN (European Business Ethics Network) och det europeiska MBA-nätverket.

Kort sagt, på EAE Business School är vi fast beslutna att utbilda framtidens företagsledare med ett tydligt mänskligt synsätt och internationell vision.106823_5.jpg

Platser

madrid

Address
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Barcelona

Address
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55
C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium