EALDE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

introduktion

School of Administration, Leadership, Management and Entrepreneurship (EALDE) är en ledande online-handelsskola i den spansktalande världen. Han har mer än 10 års erfarenhet, där han har deltagit i utbildning av mer än 5 000 chefer och yrkesverksamma.

Masters och forskarutbildningar i EALDE Business School använder en innovativ metodik, och utnyttjar eLearnings potential för att erbjuda undervisning på hög nivå. Undervisningen är inriktad på samarbetsinlärning och lösning av praktiska fall som är tillämpliga på det verkliga livet. Alla sina online-program kulminerar med en ansikte-till-ansikte-vecka av frivillig coachning i Spanien.

EALDE Business School hjälper dig att göra ett hopp i din karriär med olika grader, lärda av experter som är aktiva i prestigefyllda företag. Det har masters och forskarutbildningar riktade till chefer, yrkesverksamma och entreprenörer inom områden som riskhantering, projektledning, marknadsföring, cybersecurity, ekonomi och företagsledning.

EALDE Business School arbetar från sitt huvudkontor i Spanien för att erbjuda en unik akademisk upplevelse. Detta gör det möjligt att göra studier kompatibla med studentens arbete och yrkesliv.

Studentprofil

EALDE Business School har en stor internationell projektion, särskilt i länder i Latinamerika. Varje år utbildas proffs från 20 olika länder med denna affärsskola för att ta ansvar för företagsledningen i företag och organisationer.

EALDE Business School riktar sig till:

 • Internationella revisorer
 • Finansanalytiker
 • Civil- och industriingenjörer
 • Försäkringschefer
 • advokater
 • Programvaruutvecklare
 • Projektledare
 • Informationssäkerhet och cybersäkerhetsansvariga
 • Entreprenörer intresserade av e-handel
 • Experter inom logistik och försörjningskedja
 • Rådgivare för olje- och gassektorn

ackrediteringar:

San Antonio katolska universitetet i Murcia (UCAM).

AEEN: Spanish Association of Business Schools.

BALES: Business Association of Latin American Studies.

ICDE: Internationella rådet för öppen och distansutbildning.

PMI: Sponsring av det spanska kapitlet.

värden:

”Vårt mål är att utbilda ledare för framtidens organisationer,” Enrique Farrás, chef för EALDE Business School .

På EALDE Business School förstår vi företaget som en organisation som bildas av människor med ett gemensamt mål. Chefen måste fatta beslut om att tänka på dem, att veta att alla åtgärder, hur små som helst, är en process som har återverkningar på andra. Etik och ledarskap, professionell utveckling och förtroende är värden som våra program överför till studenter.

Vi har för avsikt att tillhandahålla färdigheter och färdigheter som garanterar eleven att uppnå affärsframgångar samtidigt som de upprätthåller ett etiskt och socialt ansvar i sin organisation.

Platser

Madrid-regionen

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium