European College for Liberal Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dedikerad till tvärkulturell utbildning med ett globalt perspektiv European College för liberala Studies (ECLS) är en oberoende privat högskola med campus i Europa och Asien. ECLS erbjuder flexibla liberala och globala studier vid Grundutbildning / Bachelor / BA, Graduate / Master / MA och forskarutbildning / Doktor / forskarnivå.

Den Barcelona Business School är en ackrediterad privat läroanstalt som utgör en integrerad del av International University of Southern Europe som grupper verksamheten, förvaltning, språk och kulturstudier vid sitt campus i Barcelona och dess satellit campus i Madrid i en internationellt universitet tillägnad tvärkulturell utbildning med ett globalt perspektiv.

Arbetar under överinseende av den samordnande United International Business Schools organisation, våra utbildningar regelbundet och moderniseras i samarbete med det globala rådet för Management Education, organisationens akademiska råd. Partnerskap och kopplingar till andra skolor, högskolor och universitet utvecklas och upprätthålls genom International Student Mobility Initiative.

Åtagit sig att erbjuda kvalitet affärer och ledarskapsutbildning vid grund- och verkställande nivå, strävar vi efter att kontinuerligt förbättra vår karriär-orienterade akademiska utbildningar i enlighet med kraven från den globala marknaden samt med de riktlinjer som erhållits från ansedda amerikanska, europeiska och internationella utbildningsorganisationer.

discover ECLS

Kommer från hela världen, våra studenter är en del av en levande och verkligt internationella samfundet visar stor uppskattning för kulturell mångfald och utveckla en varaktig förståelse för olika vyer, övertygelser och värderingar. Studentaktiviteter anordnas regelbundet genom studenten och alumninätverk, Företagare United. Eleverna uppmuntras att delta i evenemang och att göra det mesta av sin studie erfarenhet.

Affärsidé

Den European College för Liberal Studies strävar efter att erkännas som en privat och oberoende liberal arts college förstahandsval för kvaliteten på sina grundutbildning, forskarutbildning och verkställande program och kurser. Vi strävar efter att ge eleverna inspirerande förträfflighet en privat högskola, i kombination med den stimulerande nytta av en småskalig, tvärkulturell och engelsktalande miljö.

Våra utbildningar och undervisningsmetoder är i linje med internationella normer inom högre utbildning och genomgår en kontinuerlig process av självutvärdering och självförbättring genom validering intern och extern kvalitet. Bland våra lärare och personal som vi ger tyngd åt sådana egenskaper som innovation, flexibilitet och en kontinuerlig känsla av avancemang.

Vår organisation, som internationellt beröm för sina akademiska bidrag till professionell verksamhet och ledarskapsutbildning, serverar en mycket unik och kulturellt heterogen studentkår och stöder både akademiska framsteg och personlig utveckling bland sina studenter. Vårt uppdrag sker genom akademisk excellens, geniala fritidsaktiviteter och särskiljande kulturella allianser.

Vi är dedikerade till följande utbildnings upplösningar:

Erbjuda mycket konkurrenskraftiga karriär-orienterade akademiska utbildningar på grund-, avancerad och forskarnivå i en heltid, deltid och online-format; Att erbjuda en rad flexibla icke-graders program för att möta behoven hos enskilda studenter, företag och organisationer inom ramen för livslångt lärande; För att upprätthålla utmärkt kvalitetsstandard i vår akademiska läroplaner, pragmatiska undervisningsmetoder och personliga servicen till studenterna Att välkomna kvalificerade studenter, lärare och personal av alla bakgrunder, nationaliteter och religioner; Att ge de studerande med välutvecklade analytiska, konceptuella, kvantitativa och social kompetens; Att ge en möjlighet att utveckla specifika färdigheter i enlighet med sina intressen och talanger; Att utveckla bland studenter en förståelse för cross-cultural management, globala ledarskap och affärsetik; För att öka elevernas kompetens inom globalt tänkande genom att erbjuda en dynamisk och verkligt internationell studiemiljö.

Varför ECLS?

Våra utbildningar är karriär orienterade i naturen och ge studenterna en hög nivå av flexibilitet under hela studietiden. Med fokus på ett brett spektrum av specialiserade ämnesområden, är studenter utrustade med nödvändig kompetens och kunskap för att lyckas i dagens globala ekonomi och är förberedda för ett brett utbud av professionell utveckling och karriärmöjligheter.

Våra program är ett utmärkt val för nya gymnasieexamen samt för college och universitet överföra studenter som vill se sin anställningsbarhet i dagens arbete ökar marknaden genom att delta i rigorösa och akademiskt utmanande studier för att erhålla en relevant akademisk examen inom liberala konst.

Efter examen, studenter främst starta eller avancera med nybörjar befattningar i nationella och multinationella företag och organisationer inom olika ekonomiska sektorer. Andra väljer att lansera ett nytt företagsprojekt eller gå med i en befintlig familjeföretag. Eleverna kan också välja att fortsätta sina studier utan avbrott i nästan alla av våra andra grund- och forskarutbildningen för att ytterligare förbättra sina karriärmöjligheter.

21st Century de fria konsterna

Genom ett nära student föreläsare kontakt och klasser i relativt små grupper, ger ECLS för en professionell akademisk atmosfär för att möta elevernas individuella behov i en verkligt internationell miljö.

Permanent interaktion säkerställs så att eleverna får ett fast grepp om de kursmaterial som erbjuds. I små grupper (upp till cirka 24 studenter) studenter diskuterar frågor, utbyta idéer, testa teorier och drar nytta av våra rigorösa akademisk standard.

Fakultetens medlemmar är hämtade från hela världen, är högt kvalificerade inom sitt område (s) av expertis och kombinera en gedigen akademisk bakgrund och gott om yrkeserfarenhet som företagsledare, industrialister, företagare och / eller konsulter.

För att förhindra att företag teori från kvarvarande abstrakt och inte kan tillämpas, är de flesta kurser baserade på fallet metoden och ge studenterna en praktisk, hands-on problemlösning samtida affärs- och ledningsfrågor.

Eleverna undervisas på ett pragmatiskt sätt med hjälp av simuleringsteknik, up-to-date fallstudier och den erforderliga teoretiska bakgrunden. De lär sig också att tänka strategiskt när vi fattar beslut, att känna med sina kamrater, att inspirera lagarbete och teambuilding, och att bidra till framgång för ett projekt.

Tänka kreativt och självständigt genom att ifrågasätta, snarare än blint acceptera ämne material uppmuntras starkt. Under hela läsåret får studenterna regelbundet utvärderas genom en perfekt blandning av individuella och grupprojekt, presentationer, papper, mitten-termer och slutprov så att deras framsteg kan övervakas noga.

Denna mycket praktiska färdigheter och kunskapsbaserad syn på lärande innebär fortsatt övervakning och anpassning av kurser till kraven från den globala marknaden med hjälp av en akademiska rådet som består av framstående personligheter från näringslivet.

Platser

Barcelona

Address
Rambla de Catalunya 2-4

08007 Barcelona, Katalonien, Spanien

bryssel

Address
Rue Guimard 7

1040 bryssel, Belgien

madrid

Address
Calle de Goya 6
28001 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Zurich

Address
Brandschenkestrasse 38
8002 Zurich, zurich, Schweiz

Tokyo

Address
1-6-1 Otemachi

100-0004 Tokyo, Japan

antwerpen

Address
antwerpen, flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium