EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tack vare partnerskapet mellan EDAP och det katolska universitetet San Antonio i Murcia (Spanien), har vi utvecklat en omfattande högskoleexamen program där experter från olika länder.

Vid utformningen av detta program examen från Catholic University of Murcia det åstadkoms en helt modulär struktur som tillåter eleverna att göra detta väl helt eller oberoende var och en av de kurser eller komponentmoduler, vilket underlättar så att varje elev kan få tillgång till utbildning som krävs vid alla tidpunkter.

ucamEn forskarutbildning EDAP-UCAM vi erbjuder en tvärvetenskaplig utbildning som kombinerar realtid virtuella seminarier (maximal tillgänglighet) där lärare presenterar innehållet i de olika materialen, förstärkta med aktiviteter på nätet (maximal flexibilitet). Dessa webbseminarier tillåter fullständig interaktivitet i realtid mellan alla deltagare, var som helst tillgång till Internet (PD, smartphones, tabletter ..). Vi erbjuder dig alla fördelarna med klassrumsutbildning utan de inconvenietes av resor och extra kostnader.

Under hela perioden av kursen, studenter har tillgång till en online-campus där du kan förstärka de kunskaper som förvärvats under webinars på olika kompletterande material och göra olika övningar och enkäter som föreslås av lärarna.

Platser

Murcia

Address
Avda. Teniente Montesinos, 8 Torre A - 4ª Planta
30100 Murcia
España

30100 Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: