EDEM - Escuela de Empresarios

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EDEM Escuela de Empresarios är en privat ideell stiftelse. Vårt uppdrag är att utbilda företagsledare, chefer och företagare och att främja ledarskap, entreprenörsanda och kultur strävan.

EDEM var tänkt att tillgodose ett behov: att ge näringslivet i regionen Valencia med en "Business School" främjas av och som syftar till att företagen själva. Vårt mål är att vara ett verktyg för att överföra kunskap och lyckade erfarenheter.

EDEM har mer än 12 års dokumenterad erfarenhet inom företagsutbildning och program kvalitet utbildning.

Vår University Center, anslutna till Universitat de Valencia och Universitat Politécnica de Valencia, inrättades för att möta kraven från dagens företag och samhälle. Vi tror att unga människor är nyckeln till framtiden; bara genom lämplig utbildning kan vi skapa en bättre och mer "full sysselsättning" samhället.

Vårt mål är att förmedla kunskap, men också för att ingjuta ledningskompetens och värderingar som är viktiga för alla framgångsrika affärsmän, som ledarskap, en stark arbetsmoral, ödmjukhet, uthållighet och ärlighet, samtidigt höja profilen på entreprenören.

År 2014 EDEM blev medlem i Babson Global, ett internationellt initiativ av Babson College, amerikanskt universitet ledande inom entreprenörskap, och är den första spanska institutionen medlem i konsortiet.

Våra värderingar

EDEM identitet, dess lärare och metodik, det gör en unik handelshögskola med tydligt särskiljande funktioner:

Vi är en handelshögskola med rötter i näringslivet. Programmen undervisas av företagsledare, chefer och högt kvalificerade lärare som förmedlar sina erfarenheter, tillsammans med de mest innovativa och effektiva verktyg och tekniker. Våra grundläggande principer är ledarskap, företagaranda och en stark arbetsmoral. Våra program undervisas, övervakas och utvärderas till en hög standard och kvalitet för att på bästa sätt utveckla och förbättra våra elevers förmågor och kunskaper.

Platser

Valencia

Address
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium