ENEB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ENEB är en handelshögskola som specialiserat sig på master- och forskarutbildning i högprestanda baserat på distanspedagogiska metoder. ENEB lär ut flera internationella referensprogram i Spanien och Latinamerika och bildar högt ställningspositioner i hela spansktalande gemenskapen.

Varför ENEB ?

Academic Excellence

ENEB är en handelshögskola som specialiserat sig på master- och forskarutbildning i högprestanda baserat på distanspedagogiska metoder. ENEB lär ut flera internationella referensprogram i Spanien och Latinamerika och bildar högt ställningspositioner i hela spansktalande gemenskapen.

ENEB har sitt huvudkontor i Barcelona, tredje bästa affärsstaden i Europa, efter London och Paris och den andra europeiska staden som bäst främjar sig som ett affärscenter enligt rapporten EUROPEISKA STORTER MONITOR som utförs av konsultföretaget Cushman och Wakefield.

Genom den virtuella campusen och vår 7/24-metod kommer du att följa och rådas permanent av läraregruppen, så att ditt lärande är komplett och att kunna lösa alla tvivel eller frågor som kan uppstå under hela ditt studium. Vi erbjuder flexibla timmar för att kombinera dina studier med din personliga och professionella verksamhet, ett studiesystem som är helt anpassat till dina behov. Du kan höra studiemetoden här.

Alla master, forskarutbildning och avancerade kurser som ENEB undervisar är ackrediterade av universitetet Isabel I, som har projicerats inom det europeiska högskolan genom att ge ECTS-poäng (European Credit Transfer System) i alla skolans utbildningsprogram, vilket garanterar homogenitet och studiernas kvalitet.

Engagerade till kvalitet och spetskompetens har European Business School of Barcelona tilldelats, tillsammans med EAE och IMF Business School, Cum Laude 2018-kvalitetssegeln som den bästa handelshögskolan som värderas av sina studenter. Dessutom har det erhållit EFQM-certifikatet för högsta betyg och är ett centrum som hör samman med Isabel I. ENEB är registrerat av industriministeriet och samarbetar med Barcelonas universitetscenter.

Tidningen El País har nyligen publicerat en lista över de bästa handelshögskolorna i Spanien och bedömer deras kvalitet. ENEB upptar den första positionen med en rating på 4,7 av 5, vilket erkänner dess prestige och kvalitet som en ledande handelshögskola inom sektorn. Dessutom placeras den också i tidningen Financial Magazine som den näst bästa distansskolan i Spanien, samt i rankningen av de bästa internationella handelsskolorna i Club MBA och tredje bästa online-MBA i Spanien enligt MBA-portalen.

Internationell karaktär

ENEB är en global och internationell företagsskola, som syftar till att utbilda företagsledare och experter på affärsområdet, vilket ger möjlighet att studera både på spanska och portugisiska. Med ett brett utbud av master- och forskarutbildningar ger European Business School of Barcelona ledningsverktygen och de nödvändiga färdigheterna för att framgångsrikt hantera alla avdelningar inom företagsledning. Enligt Financial Times "äger en EMBA eller MBA har en direkt effekt på karriär och löneutveckling." För att underlätta förfarandena kan alla icke-EU-studenter begära apostillets tjänst i alla administrativa dokument som utfärdats av skolan.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Triple Titration

På ENEB vi inte bara på teoretisk utbildning i företagsekonomi, men vi inkluderar även en specialiseringskurs i coaching och NLP (Neurolinguistic Programming) i alla våra masterprogram, så att du kan och kommer att kunna tillämpa denna kunskap i att hantera och hantera lag med För att uppnå professionell framgång i alla företag.

Alla våra utbildningsprogram åtföljs av Business English Programmet, en valfri och gratis kurs på förhandlingsnivå engelska som gör att du kan arbeta i en internationell arbetsmiljö. Tack vare överenskommelsen från ENEB och Trinity College London kommer alla elever som framgångsrikt har genomfört programmet Business English att kunna fortsätta sin utbildning på skolan och välja den officiella ISE II-certifieringen.

Efter avslutad studier av våra mästare får du en trippel examen utfärdad av ENEB godkänd och certifierad av universitetet Isabel I:

  • Titel på magisterexamen
  • Diplom of Specialization in Coaching och NLP
  • Business English Program Certificate

För att underlätta administrativa förfaranden kan alla icke-EU-studenter begära apostillets tjänst i alla administrativa handlingar som utfärdas av skolan när de har slutfört sina utbildningsprogram genom att betala motsvarande avgifter.

Den enda legaliseringsprocessen - kallad apostille - består av att lägga en apostille eller anteckning på det administrativa dokumentet som kommer att intyga äktheten av de handlingar som utfärdats i ett annat land av European Business School of Barcelona. De signatära länderna i XII-konventet i Haagkonferensen om privat internationell rätt av den 5 oktober 1961 erkänner därför äktheten i de handlingar som har utfärdats i andra länder och bär apostillen. Du kan kolla apostillaprocessen här.

Presenttablett

I ENEB alla våra studenter de mest avancerade tekniska resurserna för att genomföra sina studier på ett så effektivt sätt som möjligt. Det är anledningen till att när du anmäler dig till något av våra masterprogram får du en gratis tablett för att studera utan gränser och med total frihet.

Engagerade i miljön, lärs alla våra studier 100% i digitalt format. Vår studiemodell låter dig ladda ner allt innehåll i våra träningsprogram och visualisera dem på surfplattan eller någon annan enhet som studerar bekvämt från var som helst i världen.

Arbetsbörsen

ENEB är erkänt av de mest prestigefyllda företagen i olika sektorer. Hans träning, anpassad till arbetsvärldens nuvarande verklighet, gör att studenten utvecklas perfekt i alla företag och kan utveckla en lovande yrkeskarriär. För att göra detta möjligt, har skolan ett avtal med viktiga företag och en arbetsbank där du kan få veckovisa jobbbjudanden.

Platser

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium