ESCO E-Universitas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 skäl att träna med oss:

  1. Du lär dig i en specialskola i tillämpad neurovetenskap.
  2. Onlinekurser, men med total och permanent anslutning till din personliga handledare och lärare.
  3. Du studerar i din egen takt, utan tidsplaner eller plats.
  4. Du lär dig dynamiskt och behagligt. En minnesvärd upplevelse!
  5. Du delar med kollegor från hela världen.
  6. Du har de bästa lärarna.

Tillämpade neurovetenskapspecialister

1: a spansktalande skolan specialiserad på neurovetenskap som tillämpas på organisationer.

Vi undervisar magister och kurser i marknadsföring, ledning, kommunikation och mänskliga resurser ur perspektivet av tillämpad neurovetenskap .

Det finns många akademiker som för närvarande utför sitt arbete med större kunskap och noggrannhet i beslutsfattande inom dessa områden. Deras unika och minnesvärda studieupplevelse har gjort det möjligt för dem i ett viktigt professionellt språng i sin karriär . Detta bevisas av hans vittnesmål och de många ingripanden under hans karriär, efter att ha fått sin examen.

Neurovetenskap under de senaste åren har utvecklats snabbt från teknikens hand, och samtidigt tillämpas den mer och mer framgångsrikt i organisationer inom lednings-, ledarskap- och kommunikationsaktiviteter.

Att studera hjärnmiljön, införa tillämpad neurovetenskap i organisationer och mellan chefer och personal är redan en nödvändighet och en tydlig bekvämlighet .

Vi har ett utmärkt team av lärare från flera länder, specialister inom tillämpad neurovetenskap, som gör att vi kan gå vidare med praktisk kunskap i verkliga applikationsmiljöer , varvid denna variabel är en av de mest uppskattade av våra elever.

Online, men väldigt nära dig

Att vara alltid väldigt nära dig är vårt kännetecken. Det är därför du har en personlig coach som stimulerar din studie och följer med dig utvecklingen av ditt lärande på ett kontinuerligt och omedelbart sätt, för allt du behöver. Din caoch är alltid tillgänglig via e-post, telefon, Skype och Whatsapp.

Så lärare står alltid till ditt förfogande och besvarar dina frågor på mindre än 48 timmar .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Träna i din egen takt

Gör ditt arbete, andra studier eller ditt familj och ditt sociala liv kompatibelt med en 100% onlineutbildning som ger dig total flexibilitet för scheman och plats .

För större flexibilitet har du fortfarande klasserna live, men de spelas in så att du kan se dem så många gånger du vill.

Akademisk spetskompetens som prestige din studie

Våra lärare är erkända experter med omfattande undervisning och yrkeserfarenhet , som inte bara förmedlar grunder och teori, utan främst fall, erfarenheter och "kunskap."

erfarenhet

Vi lägger till mer än 20 år som tillhandahåller kvalitetsutbildning både ansikte mot ansikte och online.

Mer än 10 000 studenter kan vittna om kvaliteten på den utbildning som erhållits.

Våra studenter kommer från Argentina, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Chile, Dominikanska, Spanien, Ecuador, Honduras, Mexiko, Nicaragua, etc.

Lär dig på ett roligt, dynamiskt och praktiskt sätt

Kontinuerlig dynamisering, forum, debatter och de bästa multimediaverktygen gör att du kan njuta av att studera med en rolig, dynamisk och praktisk metod.

Utveckla ditt kontaktnätverk

Vår online-utbildning är utformad så att du har permanent kontakt med studenter och yrkesverksamma från var som helst i världen , så att du får kunskap och utökar din professionella horisont.

Vi har också samarbetsavtal som förlängs dag för dag med företag och proffs från olika spansktalande länder.

Studera vad den nuvarande arbetsmarknaden kräver mest

Utbildningsförslag är en produkt av marknadens verkliga behov, men som i sin tur presenterar ett unikt synsätt, vilket ger ett mer professionellt värde .

Platser

Granada

Address
Calle San Antón nº73
18005 Granada, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: