ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är ett prestigefyllt europeiskt universitet med internationellt yrke kopplat till University of Wales Trinity Saint David. ESCO är den första och enda högskolan specialiserad på universitetsstudier inom kommunikation, marknadsföring och digitalt innehåll i Spanien baserat på modell för handelshögskolor. Han undervisar alla nivåer av högskoleutbildning och forskarutbildning.

ESCO erbjuder vi en mycket praktisk träning, både i klassrummet, genom aktivt lärande och i de mer än 250 företag med vilka institutionen har många avtal så att eleverna kan utöva sin kunskap i praktiken. Alla våra studenter gör praktikplatser från första kursen.

Världen för marknadsföring, kommunikation och videospel är de sektorer som har de högsta arbetsprofilerna relaterade till IKT skapade de senaste åren tack vare utvecklingen av Internet. Den digitala omvandlingen av företag är ett tillfälle för nya marknadsförare, journalister, publicister, audiovisuella kommunikatörer och videospeldesigners. Gå in i karriärerna i framtiden, där fler har vuxit de nya professionella profiler som företag kräver.

Platser

Granada

Address
Calle San Antón, 73
18005 Granada, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium