ESCP Business School - Madrid Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESCP Business School grundades 1819 och har producerat generationer av ledare och entreprenörer. Med sina sex urbana campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin och Warszawa tillåter ESCPs verkliga europeiska identitet att det erbjuder en unik multikulturell utbildningsstil inom affärsverksamheten och en global syn på internationella ledningsfrågor. Varje år välkomnar ESCP över 6500 studenter och 5000 chefer från mer än 120 olika länder och ger dem ett omfattande utbud av managementkurser och specialiserade program (kandidatexamen, master, Executive MBA, PhD och Executive Education). ESCP Europe är flera ackrediterat: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed standards. www.escp.eu - Följ oss på Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Kosmopolitisk, sofistikerad, livlig, energisk, livfull

ESCP Business School - Madrid

Vårt mål: Att förbättra anställbarheten. Vi arbetar med toppklassiga företag som Deloitte, EY, PwC, Ferrovial och Accenture, bland många andra. Vi är fast beslutna att erbjuda våra studenter de bästa praktikplatserna, och våra partnerföretag är de mest begåvade praktikanterna.

Campus ligger i ett lugnt område, några meter från nationalparken Monte de El Pardo. Madrid Campus är en idealisk plats för studenterna att fokusera på sin studie och professionella utveckling.

Huvudbyggnaden är omgiven av en 6 000 m2 stor trädgård med en vacker lund och en gräsäng. Det finns bekväma multifunktionsrum, ett bibliotek, datorrum, en cafeteria och en parkeringsplats.

På campus finns det ett intensivt vardag, eftersom det finns dagliga lektioner, informationssessioner och konferenser, besök av nationella och internationella företag, möten av studentgrupper, forum och många andra aktiviteter.

Från Puerta del Sol och Plaza Mayor till Plaza de España, Malasaña, Chueca och Bernabeu fotbollsstadion är det inte bara den stora storleken på staden som gör det rörande.

Det är den madrileño attityden - en kärlek till socialisering, kulturell flare och sitt folkets värme. Varje hörn du vänder avslöjar något att överraska och njuta av ..

Internationell miljö

Madrid är hem till några av de bästa handelshögskolorna i världen.

Huvudstaden erbjuder ett varierat och internationellt samhälle som ger en chans att studera tillsammans med studenter från hela världen. Det är också en av de mest prisvärda städerna för studenter i Europa.

Starta din karriär

Känd som ett nav för industri och innovation är den spanska huvudstaden ett av Europas ledande finansiella centra.

Madrid erbjuder stora möjligheter för studenter att etablera professionella kontakter och få relevant erfarenhet. På ESCP strävar vi efter att hålla jämna steg med de förändrade kraven och trenderna i ekonomin, omfamna ny teknik och innovation för att tillgodose behoven hos både studenter och framtida arbetsgivare.

Platser

madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

madrid, Madrid-regionen, Spanien

london

Address
london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited