ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Möt School of Design i Barcelona

Vi utbildar yrkesverksamma att förvandla dem till förändringens motor som gör dem omvandlingen av miljön och skapa nya utrymmen, utveckla kreativitet och innovation.

Varför studera på ESDESIGN?

Barcelona School of Design (ESDESIGN) är en institution som har skapats i syfte att svara på behovet av utbildning av designpersonal, med förmågan att förutse trender, analysera nya sociala situationer och behov och ge de mest innovativa lösningarna .

utsikt

Att skolan online- referensdesign, högst kvalitet i framkant av design och online-utbildning.

mission

Utbilda yrkesverksamma, göra dem till förändring motor som ger dem omvandlingen av miljön och skapa nya utrymmen, utveckla kreativitet, innovation, entreprenörskap och design kvalitet.

våra värderingar

Barcelona

Cradle design är Barcelona varumärket världsledande inom design och innovation, främja internationalisering och locka talanger och investeringar. Det har blivit en av motorerna i den kunskapsbaserade ekonomin och innovation.

Metodik 100% på nätet och flexibel

Denna pedagogiska Förslaget är ett resultat av kombinationen av arbetet av studenter både praktisk och teoretisk nivå, baserad på social inlärning och aktivt deltagande av studenter med sina åsikter och tidigare erfarenheter om olika ämnen.

Kursplaner är utformade för att ge studenterna möjlighet att utveckla sina färdigheter, kunskaper och förmågor för varje särskilt program.

En lärande möjlighet att svara på denna föränderliga värld och marknadens krav och nuvarande verksamhet från ett perspektiv av innovation och ständig förbättring.

Vi anpassar innehållet nästan i realtid

Allt som händer påverkar i vilken riktning saker och ting gå. Praktiskt taget ingen tid eller publicera det i en bok. Allt påverkar allt, så att innehållet i dag kommer utan tvekan att skilja sig från dem inom ett år.

förstahandserfarenhet

Lärare i de olika modulerna är huvudaktörer för förändring och inte bara åskådare. En del av detta utvidga gränserna, utforska nya vägar och bygga relationer mellan varumärken och konsumenter konsekvent och hållbar över tiden.

Lärare 100% aktiva

Inte bara ger oss betydelsen av innehållet i moduler, också det tillåter oss att leva och dela med dem bromsarna och möjligheter ständigt förekommer på marknaden.

Värde mångfald och internationalisering

I en värld som kreativitet, har olika syn på samma fråga är inte bara nödvändigt, men också berikande. Vi delar erfarenheter med människor från olika länder, kulturer och realiteter som kommer att stärka som någonsin resultaten.

Leva med känslan av svindel

Något du bör lära sig att leva från dag ett. föränderliga miljöer, ny teknik, sociala revolutioner; ingenting är permanent och du måste lära sig att arbeta på det här sättet.

yrkesvägledning

Alla program har bland sina mål för att förbättra den professionella status för dem som redan arbetar och främja anställningsbarheten sina elever. För att främja denna aspekt, förutom ett lärarlag som kommer att hjälpa studenter i den aktuella verkligheten på arbetsmarknaden, ett material som gör det möjligt för dem att skapa en digital portfolio för att hjälpa dem ställning skapas.

Uppmuntra entreprenörskap och ge kunskaper i företagsekonomi

designprocessen och kommunikationen med företag från synvinkel ledning, konceptuella och praktiska planet som måste lösas. Eftersom kontakt med företaget för att gå ut produkten på marknaden, studenten genom olika faser av projektet, juridiska nyanser och ekonomiska förhållanden kommer att styras. Att vara kunnig av stegen i projektet kommer eleverna har förmågan att hantera tid och resurser.

inspiration

frihet kommer att ges till studenter att hitta sin identitet i en värld av design. Vi kommer att lära dig att titta på miljön på olika sätt, för att analysera, för att finna inspiration någonstans (någonstans men förmodligen i samma värld av design). Vi motivera dig att titta på konstvärlden, i naturen, i de mest vardagliga gester ... för att få inspiration och nya idéer.

Närhet och kontinuerligt stöd

Studenten kommer att känna sig tillsammans hela tiden, både av lärare lösa frågor som uppstår i moduler, såsom chefen för programmet, som garanterar dess kvalitet. De kommer också att ha siffran Program Manager, att genomföra en omfattande övervakning för att dra full nytta av programmen.

teknik

Varje program innehåller specialiserad mjukvara som kommer att ge eleverna med kunskaper och färdigheter som behöver både för program praxis och deras arbetsmiljö. Vi satsa genom att nya mjukvaruverktyg för att förbereda dem för framtiden.

dubbel examen

Kurs på Högskolan för Design i Barcelona och mycket titel Valencias International University, som kredit dem som yrkesverksamma inom specialty studeras.

Metodik 100% på nätet och flexibel

ESDESIGNs mästare sticker ut för att vara 100% online och helt flexibla, samt ha ett tydligt internationellt yrke . Detta didaktiska förslag är baserat på lärande enligt den konstruktivistiska modellen och samarbetsarbete med undervisning genom videokonferens i realtid och med försenade kommunikationsutrymmen.

I ESDESIGN kommer du att ha en inlärningsupplevelse anpassad till marknadens och det nuvarande företagets krav , eftersom programmen har utformats av en grupp experter inom designområdet , medvetna om miljöns nuvarande och framtida behov och specifikt av företag och organisationer.

Nedan sammanfattar vi fördelarna med att studera med oss:

Anslut när som helst och var som helst

Den virtuella campus står till ditt förfogande 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Ger dig alla resurser du behöver för att spåra ämnen: manualer, specialiserad mjukvara, artiklar, metoder, prototyper och modeller, video och sociala nätverk.

I Dessutom har du tillgång till dessa material och resurser när du vill och var du vill: tack vare den Blackboard teknik som innehåller vår virtuella campus, kan du ansluta från valfri enhet, vilket eliminerar geografiska och tidsbrist i din inlärning.

personlig övervakning

Varje ämne har två viktiga siffror för att förbättra och berika det mesta av din lärande: en programdirektör och professor, som kommer att ge alla instruktioner för att utföra aktiviteter av kontinuerlig utvärdering och ta emot korrigeringar och kommentarer. Och du kan gå till din lärare att uppfylla alla dina akademiska frågor.

Du har även siffran Program Manager, som kommer att säkerställa en korrekt utveckling av varje utgåvor av programmet. Dessutom kommer Program Manager följa med dig, ge stöd och lösa dina tvivel i allmänhet så att du kan fortsätta din utbildning av god kvalitet.

Brett utbud av praktiska aktiviteter

Förutom noterna och undervisningsmaterial som ger dig den virtuella campus, alla mästare har en mängd aktiviteter för dig att gå och afiances genomföra innehållet som förvärvats under hela programmet.

  • forskning
  • koncept kartor
  • brainstorming
  • projektutveckling
  • Case analys
  • designtänkande
  • prototyper
  • presentationer

Två axlar kompletterande bedömnings

  • Fortlöpande bedömning. Främst baserad på de periodiska leveransmetoder under kursens gång.
  • Den slutliga utvärderingen. Presentation av den slutliga projektet, som kommer att kontrollera nivån på förvärv av kunskaper och färdigheter som anges i programmet.

specialiserad programvara

Förstärker den praktiska karaktären av ESDESIGN-undervisningen ger vi våra studenter specialiserad programvara . Detta verktyg låter dig utveckla, i enlighet med nuvarande behov, programmets färdigheter.

Learning utvecklats under Master din framtida utveckling kommer att underlätta både den specifika programvara som tillhandahålls av skolan som alla andra, med liknande egenskaper, som finns på marknaden.

Platser

Barcelona

Address
Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium