ESDi - Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

school

Om ESDi

1989 samlades flera administrativa organismer, företag och branschorganisationer för att stärka den katalanska industrin genom professionaliseringen av Design. Resultatet av denna ansträngning var den högre designskolan ESDi , som skapades med målet att utbilda konkurrenskraftiga och kvalificerade designkandidater.

Från och med dess konsoliderades skolan som en pionjär inom utbildningsområdet, där dess officiella högskoleexamen i design, en serie magisterexamen och forskarutbildningskurser och innovativa studier som kandidatexamen i smart design och kandidatexamen i digitala humaniora .

Skolan, belägen i Sabadell (Barcelona, ​​Spanien), har över 14.000m2 faciliteter utrustade med avancerad teknik, såsom våra självlabs av additivtillverkning, virtuell verklighet (i samarbete med HP) och digitalisering av design och tillverkningsprocesser.

ranking

 • ESDi Högre Designskolan, Nº 1 bland Designskolorna i Katalonien i två år i rad i U-rankningen för BBVA-stiftelsen 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i U-Ranking av BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 i samhällsvetenskap och ledning av QS World University-rankningen enligt ämne 2017
 • Ramon Llull University, topp 100 av Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, topp 151-200 i förvaltningen av Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i den spanska staten i CYD-rankningen av spanska universitet 2017

school

Utmärkelser mottagna av våra studenter

 • Ane Castro och Núria Costa (Fashion Design), vinnare av Samsung EGO Innovation Project för deras samling CONECT3D, pris som gjorde det möjligt för dem att visa sina skapelser på Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro och Núria Costa (Fashion Design), vinnare av 080 Investor Day 2018 av den katalanska banan 080 Barcelona Fashion och plattformen Seed
 • Gerard Arderius (grafisk design), vinnare av en Golden Laus (Spanien) 2018 av ADG-FAD för sitt slutliga examensarbete "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Produktdesign), vinnare av en Golden ADI-medalj (Spanien) 2018 av ADI-FAD för hennes slutliga examensprojekt "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), vinnare av 3: e priset i CODIC Awards (Spanien) 2018 av Collegio oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya för hennes slutliga examensprojekt "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graphic Design), vinnare av en Bronze Laus (Spanien) 2018 av ADG-FAD för hans examensarbete "Original Apparel Kids"

school

9 skäl att studera i ESDi

 1. Officiell examen och möjlighet att erhålla en dubbel examen: Officiell examen i Design Bachelor i Smart Design. Vi är också det enda centrumet i den spanska staten för att undervisa 6 designdiscipliner.
 2. Pionjärer i Smart Design studier och i Digital Humaniora.
 3. Bredt internationellt nätverk. Vi är närvarande i mer än 20 länder.
 4. Mer än 14.000 m2 anläggningar i en historisk byggnad i centrum av Sabadell.
 5. Workshops och laboratorier utrustade med avantgarde-teknik. Förutom workshops, laboratorier, video och fotografering, öppna utrymmen och tekniska klassrum, har vi tre självlabs och en hjälp-lab (tillsatsproduktion och 3D-utskrift, fördjupande och holografisk virtuell verklighet i samarbete med HP, och digitalisering av textil design och tillverkningsprocesser).
 6. Hög anställbarhet och snabb införande på arbetsmarknaden: 95,5% av våra alumner kan hitta arbete inom ett år efter deras examen.
 7. University-Business Bond, med projekt och samarbeten med viktiga varumärken och institutioner: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike och Harley-Davidson, bland andra. Forskning och innovation inom och utanför klassrummet.
 8. Kompetent och motiverad personal, kopplad till branschen och dess företag. Studenter och alumner med projekt som kännetecknas av de viktigaste mässorna, utställningarna och tävlingarna inom sektorn.
 9. Stipendier och bidrag. Ingen med yrke och körning bör lämnas ur utbildningssystemet.

school

Platser

Sabadell

Address
Carrer del Marquès de Comillas,81
08202 Sabadell, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium