ESEI International Business School Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

INNOVATION IN BUSINESS EDUCATION

Lärande för realtidsaffärer

ESEI tillhandahåller internationell företagsutbildning som uppfyller kraven från globala företag. Sedan starten 1989 har vi drivits av en passion för att erbjuda affärsprogram som ger relevant kompetens och yrkesutbildning för att förbättra våra studerares karriärmöjligheter och förbereda dem för framgång i en internationell arbetsmiljö.

INTERNATIONELL ERKÄNNANDE FÖR EXCELLENCE

UK och spanska ackrediteringar

ESEI är en erkänd internationell institution för högre utbildning i Spanien. ESEI-kandidatprogram är officiella kvalifikationer som tilldelas av de bästa brittiska universiteten. ESEI-masterprogram är privata examina som tilldelas direkt av ESEI och Universidad Catélica de Murcia (UCAM) - en av de mest prestigefyllda universitetsinstitutionerna i Europa, med ett utmärkt rykte inom affärsutbildning.

ESEI BARCELONA CAMPUS - BÄSTA STAD FÖR INTERNATIONELLA STUDENTER

Topp 5 europeiska starthubben

ESEI ligger i Barcelona Spanien, ett internationellt affärs- och innovationscentrum. Händelser som Mobile World Congress, som lockar över 100 000 personer årligen, gör staden till ett av de bästa nätverksplatserna i Europa. Våra potentiella kandidater har möjlighet att samarbeta med entreprenörer och investerare och göra livslånga förbindelser med klasskamrater, handledare och lärare.

INTERNATIONAL FAKULTUR OCH EXPERTER I AFFÄRSOMRÅDET

Lärande av erfarna Professionals

ESEI internationell fakultet forskar, inspirerar och producerar kunskap som är relevant för våra studenters behov. De föreslår en kollektiv strategi för komplexa problem samtidigt som de utvecklar individuella talanger akademiskt och professionellt. ESEI-fakulteten är från hela världen och ger ESEI-studenter ett verkligt globalt affärsperspektiv.

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

Coaching for Excellence

Vår fakultet är professionellt verksamt: de är VD, företagare, företagare, marknadschefer eller andra anställda på högre nivå. ESEI är en springbrett för våra studenter till de karriärer de vill och vår fakultet är de som kan hjälpa dem att komma dit!

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

PRAKTISKA FÖRETAGSMETODIK

Projektbaserat lärande (PBL)

På ESEI är vår högsta prioritet att ge våra studenter den bästa möjliga inlärningsupplevelsen. Projektbaserat lärande kopplar elever med den verkliga världen. Eleverna får självständighet, flexibilitet och ansvar för att arbeta tillsammans på projekt, vilket kan vara en fallstudie, en skriftlig rapport, en video, en rollspelaktivitet, en webbplats etc. Våra lärares roll är i grund och botten en facilitator . De skapar projektinstruktionerna och övervakar framstegen som team gör vecka efter vecka, med regelbundna incheckningspoäng - precis som på arbetsplatsen.

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

STUDENT CENTRERAD LÄRNING

Personlig uppmärksamhet inom småklassgrupper

ESEI-studenter drar nytta av personaliserad mentorskap och rådgivning från våra internationella yrkesutbildare. Klassstorlekar är små för att uppmuntra och skapa en kultur för att vårda och förbättra ESEI-studentgemenskapens talang.

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

VIBRANT STUDENTLIFE

En varierad gemenskap med 150 studenter från mer än 40 länder

ESEI erbjuder en verklig global erfarenhet av internationella studenter med olika bakgrund. ESEI-studentgemenskapen består av unga karriärinriktade individer är passionerade för affärer. Barcelona med en bakgrund av kända arkitektoniska byggnader, underbara sandstränder, fantastiskt medelhavsklimat, spännande nattliv, fantastiskt kök och många kulturella och sportliga aktiviteter, garanterar Barcelona studenterna en oförglömlig upplevelse inom rimlig budget.

foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona

KARRIÄRMÖJLIGHETER

ESEI ansluter Talent med Business

ESEI erbjuder ett unikt tillfälle att få yrkeserfarenhet i Barcelona. ESEI-studenterna kan utföra praktikplatser och få internationell yrkeserfarenhet hos nationella och internationella företag i Barcelona.

Platser

Barcelona

Address
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium