ESIC Business & Marketing School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESIC är en gruppledande affärsskolor i Spanien, med en erfarenhet av mer än femtio års utbildning inom affärs- och marknadsförare. Vi strävar efter att stimulera, främja och upprätthålla en direkt relation till affärsmiljön för att ge dig praktisk akademisk utbildning som fokuserar på arbetsmarknadens behov. Vi erbjuder utbildning med värderingar för att framgångsrikt engagera sig som en högt kvalificerad professionell med utmärkt kontroll och kunskap om de senaste trenderna.

ESIC var den första handelshögskolan som grundades i Spanien, av behovet av professionella affärsmän att slutföra sin utbildning inom marknadsföringsområdet. Idag anses ESIC vara en ledande företags- och marknadsföringsskola, berömd både nationellt och internationellt som en av de bästa utbildningsskolorna på detta område. Med över 50 000 alumni är ESIC ett referenscentrum för företag och yrkesverksamma.


Det har tio campus i hela Spanien och två andra i Brasilien, vilket ger denna handelsskola det största nationell-territoriella genomförandet.


ESIC är också associerad med universiteten Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge och Rovira i Virgili i Madrid, Valencia, Zaragoza respektive Tarragona, och dess Curitiba Campus erkänns som ett officiellt centrum av utbildningsministeriet i Brasilien.

ESIC fokuserar sin verksamhet på fem områden

69329_ESICfiveareas.jpgGrundutbildning

ESIC ger en avancerad examen, officiella examen och en kombination av både inom marknadsföring, företagsledning och administration, internationell affärsverksamhet, kommunikation, reklam och PR, företagsekonomi och digital verksamhet. Alla dessa karriärer är praktiska och sysselsättningsinriktade.

Graduate Studies

Utbildningsutbudet är baserat på MBA, University Masters, Specialized Masters (inom funktionella områden i företaget) och Högre Programmer inriktade på utbildningsarbetare för att kunna leda affärsutmaningar.

Fortbildning

Inom Executive Education Area erbjuder vi ett brett utbud av öppna program och skräddarsydd utbildning för företag.

ESIC Language School

ESIC Language School är ett träningscenter och ett auktoriserat Cambridge examenscenter. Det erbjuder engelska, tyska, franska och kinesiska kurser med erfarna lärare och ger dig möjlighet att certifiera denna kunskap. Dess utbildning erbjuds inkluderar öppna grupper, skolor, yrkesverksamma och företag på alla nivåer.

Dessutom erbjuder det kurser på spanska som främmande språk: allmän spansk, officiell provberedning, universitetsinträdexamen, affärsspanska, korta program och studieturer.

ESIC Editorial

Detta representerar ESIC: s projicering i utgivningsvärlden, där den bidrar till forskning och populära artiklar inom ekonomi, affärer, marknadsföring och ledarskap. Vi strävar efter att erbjuda böcker, handböcker och publikationer för studenter och yrkesverksamma från flera kända författare som tar en djup titt på alla områden relaterade till företag och företag.

Rankning

ESIC visas systematiskt i de flesta kända internationella rankningarna av företagsutbildning. Detta ger ett externt och objektivt erkännande av skolans utbildningskvalitet under de senaste 50 åren.

Senaste positionerna i rankingen:

Bloomberg Business Week ranking av bästa företagsskolor 2017.

ESIC: s internationella MBA (IMBA) visas på 27: e plats bland internationella MBA.

QS avkastning på investeringar 2015.

ESIC: s MBAs utmärker sig bland 46 europeiska MBA-program i denna ranking; De förekommer i toppositionen i två av de sex kategorierna, "anställning inom 3 månader efter examen" och "kortaste återbetalningsperiod". De förekommer också inom de 15 bästa i de flesta kategorierna, och först i Spanien i alla områden utom två där den förefaller andra och tredje. Detaljer om viktiga kategorier följer:

  • Anställd inom 3 månader efter examen, position 1,
  • Kortaste återbetalningsperiod, position 1,
  • 10-års avkastning på placering, position 8,
  • 20-års avkastning på investeringar, position 8,
  • Främja entreprenörskap, position 11,
  • Löneupphöjning, position 15.

QS Global 250 Business Schools 2017.

ESIC är rankad inom de 250 största handelsskolorna i världen och ännu viktigare en av de sju "Top-Tier Employability" -skolorna i Europa.

QS Global 100 EMBA Ranking 2017.

ESIC: s EMBA framträder i denna ranking av de 100 bästa EMBA-erna i världen som upptar 29: e plats i Europa.

U-Multirank 2017/18.

ESIC är positionerat 29th bland 492 högskolor för Graduate Business Studies i världen.

Poets & Quants 2017.

ESIC Business & Marketing School har erkänts av tidskriften Poets and Quants som den 61: e bästa handelsskolan i världen som levererar internationella MBA-program inom den nya utgåvan av rankningen "International MBA-program 2017". Bland de europeiska handelshögskolorna rankas ESIC i den 34: e positionen.

Ungdom Införlivade Global B-School Rankings 2017.

ESIC är rankad inom de 100 största MBA-erna i världen, och ännu viktigare inom de 50 bästa inom marknadsföring, ekonomi och ekonomi, och för Executive MBA (EMBA).

America Economia MBA Global 2017.

ESIC: s MBAs visas 18: e i rankningen av de bästa 49 programmen för latinamerikanska studenter.

CNN Expansion Ranking av de bästa internationella MBA-programmen 2017.

MBAerna från ESIC ingår i eliten av 77 internationella program, som upptar 52: e platsen i denna ranking.

Merco Talent & Companies rapporterar 2017.

ESIC är erkänd som 2: a handelsskolan i Spanien med största kapacitet att attrahera och behålla talang, och som den 51: e bland de 100 mest talangfulla företagen i vårt land.

ESIC rankas som ett av de mest begåvade företagen i Spanien med mindre än 1000 anställda.

El Mundo 2017 rankning av examenprogram.

ESICs Master i marknadsföring, Master i reklam och PR, Master i mänskliga resurser och organisationsutveckling, och Master i internationell handel och affärsrörelse har rankats i de högsta positionerna i sina kategorier av El Mundo sedan 2012.

Platser

madrid

Address
Camino Valdenigriales
28223 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Barcelona

Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Katalonien, Spanien

Valencia

Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spanien

sevilla

Address
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 sevilla, andalusien, Spanien

Zaragoza

Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spanien

Málaga

Address
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

Málaga, andalusien, Spanien

A Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicien, Spanien

Pamplona

Address
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarre, Spanien

Bilbao

Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Baskien, Spanien

Granada

Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, andalusien, Spanien

Vigo

Address
Avenida de Madrid, 60
Vigo, Galicien, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium