Read the Official Description

ESNECA föddes som den första handelshögskolan med en 100% onlineinnehåll.

Vi är en handelshögskola internationellt, med lärare och utbildningskonsulter över hela världen, bli en ledare och riktmärke i innovativa program, som syftar deconseguir de bästa chefer och chefer.

Detta är ESNECA .

ESNECA är innovation

ESNECA 's talang

ESNECA är flexibilitet

ESNECA Business School har två system Studie:

ON LINE

Metoden för studien 100% online tutorizado av ESNECA är som följer:

I början av verksamheten, kommer deltagarna att få ett meddelande med alla riktlinjerna för starten av klasser, såsom e-postadress för den virtuella klassrum där publiceras ämnena scenen för att ta (välkomstmeddelande), användarnamn och lösenord, namn på sändlistan; bland annat.

I Virtual Campus hittar du information som hänför sig till programmen schema av aktiviteter, handledare, handledare / lärare stödmaterial, lista över deltagare utvärderingar aktiviteter utföras och annan information beroende på scenen.

Testerna är typ tester och nätet, i slutet av var och en av modulerna, i vilka den studerande inskrivna. Det kommer att vara samma student, med stöd av handledare, som markera dina examen datum.

Du kommer att kunna studera hemifrån eller arbetsplats som helst i världen.

AVSTÅND

Studien metoden 100% LÄRD avstånd ESNECA är som följer:

I början av verksamheten, kommer deltagarna att få med kurir, returkvitto träningspaketet (som innehåller handböcker, anteckningsblock och examination, tillsammans med DVD när fallet vid en uppskattad inom 7-8 dagar datum för registrering.

Inom 24 timmar kommer att kontakta handledaren att vägleda, ge råd och göras tillgängliga för vad eleven kan överväga lämpliga i början och under kursens gång.

Tester är avlägset. Det kommer att vara samma student, med stöd av handledare, som markera dina examen datum.

Du kommer att kunna studera hemifrån eller arbetsplats som helst i världen.

Programs taught in:
Spansk