ESODE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad är ESODE?

Det är den första handelshögskolan i Europa som specialiserat sig på direktkommunikation och direkt som erbjuder fortlöpande utbildning i den integrerade organisationen av evenemang, utbildningspersonal inom området levande kommunikation i alla dess aspekter. Skolan har en väska med betalda praktikplatser i ledande företag i Spanien, vilket gör det möjligt för studenten att tillämpa innehållet som lärt sig affärsverksamheten.

Varför är ESODE född?

Levande kommunikation har blivit ett strategiskt element i förvaltningen av företag och institutioner i en miljö med ökad konkurrenskraft. Kommunikation i ansikte mot ansikte, i olika former, hjälper organisationer att skilja sig från tävlingen och behålla sin målgrupp . En sektor som under de senaste åren genomgått en ständig utveckling, just på grund av den ökade konkurrensen på marknaderna, popularisering av reklammedia och deras brist på effektivitet och utveckling av ny teknik och framväxten av nya format kommunikation .

Undersökningarna inom sektorn visar minskningen som har haft investeringen i konventionella medier, särskilt i reklam. Företag och byråer har, för att söka större effektivitet och avkastning på investeringar, valt att arrangera händelser i sina olika former (mässor, utställningar, kongresser, kampanjer, etc.) för sina affärsmål.

Organisationen av händelser har varit ett av de områden som har presenterat en mer anmärkningsvärd utveckling. Företag och institutioner använder händelser för att interagera med sina målgrupper, bygga kundlojalitet , skriva ut mervärde till deras varumärke och stärka det, locka upp media, presentera och lansera nya produkter, sända idéer, överföra meddelanden, skapa erfarenheter och, kort sagt, göra det materiella immateriella .

Den extraordinära tillväxten inom denna sektor kräver nya högkvalificerade yrkesverksamma. ESODE har utformat sina utbildningar inom dessa discipliner, med tanke på att hantera dessa aspekter i samband med affärs- och institutionskommunikation samt den omfattande organisationen av evenemang. Det är idag en referens i kurser för att organisera evenemang .

Skolan har gjort en viktig studie vid utformningen av programmen i denna träningsplan för att erbjuda specialiserad och kontinuerlig adekvat utbildning. Utmärkt praktiska grader har utformats, genom vilka vi ger våra elever den nödvändiga kunskapen för att möta dagens kommunikation och marknadsföring av ett företag, en institution, en sportenhet, ett produktionsbolag, en konsert eller ur ett organ för integrerad organisering av händelser . För detta har vi ett team av professorer specialiserade på undervisning , samt yrkesverksamma inom branschen som bidrar med sina kunskaper och erfarenheter till studenterna.

Platser

madrid

ESODE Formación

Address
Complejo Empresarial Arco
C/Virgilio 2B, Edificio 4
Pozuelo de Alarcón

28223 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+34 915 12 34 88