University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för hotellledning och kulinarisk konst StPOL

Sedan StPOL grundades har StPOL alltid haft en mycket tydlig idé: Den idealiska miljön för hotellutbildning är det som en universitets hotellskola, som banar den här trenden i Europa. Därför skapades 1966 ett träningsprogram bildat av hotellskola med restaurang där studenter från universitetets gästfrihet kunde göra sin övning direkt med reella kunder under övervakning och direktbedömning av professionell lärare.

Ett av våra mottos utvecklades sålunda: "lärande genom att göra", förmodligen den som bäst sammanfattar hotellskolans filosofi och begrepp, där ingenting tas för givet tills det har praktiserats så många gånger som nödvändigt i en verklig arbetsmiljö och bekräftas av professionellens kriterium.

EUHT StPOL var också den första skolan i Spanien för att skapa ett program och en särskild träningsmetod för teori-praktik i gästfrihetshantering vid en tidpunkt då utbildningsplanerna i Spanien knappast åtnjöt gästfrihet i turistområdet.

Sedan var det som i dagsläget, inte bara i formen utan även i basen och de många generationerna av chefer och hotellchefer, kockar med Michelin-stjärnor, sommeliers, tjänstemän ... etc., som har Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar i sina läroplaner, vilket gör det möjligt för EUHT StPOL att fortsätta att uppfinna och öppna nya vägar inom utbildning.

Uppdrag
EUHT StPOLs uppdrag är att utbilda framtida avdelningschefer och chefer för hotell- och restauranginrättningar från excellens oavsett plats. EUHT StPOLs vision är att fortsätta vara en banbrytande skola i Europa och referensmarknaden inom en sektor med en integrerad kvalitetsutbildningsmodell i vilken teori, övning och forskning kompletterar varandra genom formeln för ett hotellskola:


"Han berättade för honom och han glömde;
han såg det och trodde;
han gjorde det och förstod "

Konfucius, 554-479 bc.

EUHT StPOLs strategiska åtgärder baseras på dess identifierande värden, handledning och karakteristiska övertygelser. Dess serie av identitetsvärden inkluderar särskilt tjänstens kvalitet, personlig uppmärksamhet genom handledning och en undervisningsmetodik som motiverar eleverna att förbättra sina personliga förmågor.

En djup kunskap och erfarenhet från sektorn har satt EUHT StPOL åt sidan som ett riktmärke för studenter, yrkesverksamma och företag i över 45 år. Allt detta skulle inte ha varit möjligt om skolan inte hade varit noggrant trogen mot dess principer om löpande investeringar i forskning, analys och studier av fall och nya tendenser riktade mot de specialiseringsprogram som bäst anpassade sig till sina elever och marknadskrav .Platser

Barcelona

Address
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium