Escuela Europea de Salud

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EUROPEISKA Hälso Entreprenörs- och innovations INSTITUTION

Alla forskarutbildningen som erbjuds är anpassade till marknadens krav både offentliga National Health System privata och utbilda våra studenter för den praktiska tillämpningen av de senaste framstegen inom olika specialiteter, utbildning av personal med en hög kvalifikationsnivå de olika tekniska och administrativa befattningar som erbjuds av företag och institutioner, som kompletterar undervisningsområden med omfattande och personlig förberedelse för jobbsökning och karriärutveckling.

Center avsedda enbart för examen utbildning av yrkesverksamma som strävar efter högsta kvalitet. Brett utbud av program som syftar till att möta den professionella och de nuvarande och framtida marknadskrav. Metodik anpassad till behoven hos yrkesverksamma där varje personliga situation är olik alla andra. En fakultet av högsta vetenskapliga-tekniska och bekräftade prestige med dokumenterad erfarenhet av undervisning nivå. Den höga graden av kvalitet och efterfrågan i de givna program, tillsammans med de synnerligen praktiska utvecklingsprogrammen, har majoriteten förtjänat erkännande av respektive sektor, som godkände prestige för Europaskolan Hälso av studenterna från tidigare kampanjer , som gick de ledande företagen i branschen. En bok material i pdf-format och bredvid en laptop eller Ipad mini val. En utbildning som bygger på en kontinuerlig bedömning av studentens med handledare med en hög grad av specialisering. Garanti publicering av arbetet för att bemästra, efter publicering kontrakt enligt upphovsrättslagen och anpassas till den vetenskapliga metoden och standarder Vancouver. Med detta, kommer författaren / s har en bok med ISBN ministeriet för utbildning, kultur och idrott för RCA Group Editor eller magasinformat ISSN.

INSTITUTIONELLA ARRANGEMANG European School of Health har stöd och samarbete med olika institutioner, branschorganisationer och företag, integreras i dess akademiska rådet, säkerställa kvaliteten på utbildningen och samarbeta vid genomförandet av olika kurser.

FÖRBEREDELSER FÖR SÖKA JOBB Studenter från European School of Health emot, från området personlig marknadsföring som lärs ut i alla forskarutbildningen, till en fast och omfattande utbildning möta de allt mer komplexa processer rekryterare som följer företag och institutioner nationellt och internationellt. Personal och ledarutveckling. Inom den pedagogiska filosofi European School of Health intar en framträdande plats adresse utbildning från ett holistiskt perspektiv, arbetar förbättra ledarskapskompetens hos eleverna att begrunda dem som professionella, med särskilda intresseområden lika betydande som förhandling, kommunikationsförmåga, etc.

Platser

madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium