Escuela Internacional de Protocolo

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den International School of protokoll Det är en av de första centra i Spanien att dess planer utbildning erbjuder universitetsstudier både grund- och forskarutbildning och specialkurser i Event Organisation, protokoll och institutionella relationer. Dessa kvalifikationer stöds av Europeiska universitetet i Madrid.

Men skolan är inte bara ett träningscenter. Det är en privat enhet, som drivs av en grupp erkända experter inom området för protokollet har:

Research Center.
Data Center.
Publishing service.
specialbibliotek.
Rådgivning till offentliga och privata institutioner.
Genom specialiserade inom sektorn för kommunikationsprotokoll och händelser.

Det är också arrangör av stora internationella evenemang protokollet:

International Congress of protokoll
Protokoll internationella priset

International School i protokoll, som består av ett nätverk av kontor i Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires och Paraguay har etablerat sig som världens centrum som specialiserat sig på utbildning i protokoll, institutionerna och event management. Mer än 15.000 studenter har passerat genom de olika klassrum. Av dessa 60% nu intar positioner i avdelningar protokoll. En riktigt viktig procentsats som belyser den växande verksamhet inom denna sektor, professionell enhet du har den ökande verksamheten och institutionell efterfrågan och så intressant framtid erbjuder.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Online Certifikater » Se Online Magisterexamen » Se 1-åriga MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Masters i protokoll utformning, skapande och hantering av företags- och institutionella händelser

Campusstudier Deltid 1 vecka October 2019 Spanien Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 fler

Befälhavaren i PROTOKOLL, utformning, skapande och adress till företag och institutionella händelser, International School of protokoll är ett mycket konkurrenskraftigt program som förbereder och professionellt ge förmåga att utveckla produktion, hantering och designevent och institutionerna . [+]

När vi talar om händelser, hänvisar vi till handlingar sociala relationer som är organiserade för att förmedla ett budskap till en målgrupp med syfte att uppnå ett resultat i denna målgrupp.

För att utveckla en händelse på rätt sätt, måste vi förena många discipliner, kreativitet, iscensättning, produktion, protokoll, forskning av vår offentliga, marknadsföring, naturligtvis företagskommunikation av institutionen och så vidare.

Befälhavaren i PROTOKOLL, utformning, skapande och adress till företagsevenemang och INSTITUTIONELLA, The International School of protokoll Det är ett mycket konkurrenskraftigt program som förbereder och gör det möjligt för eleven att professionell utveckling Skapa, hantera och designevent och institutionerna.... [-]


Videoklipp

Anuncio EIP