Escuela Superior de Diseño de Aragón

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Designskolan flyttades 2009 till sin nuvarande plats på Avenida de María Zambrano nr 3, på vänstra stranden av Ebrofloden.

Den nya byggnaden är arkitekten Joaquin Sicilia och ingår i en arkitektonisk grupp med tre oberoende volymer som är värd för Konsthögskolan, Designskolan och multifunktionella hallar: auditorium, cafeteria, utställningshall och terrass .

Rummen på Superior School of Design definieras i en bottenvåning plus tre.

Den första av dessa huser receptionen, conciergen, förvaltningskontor, studieledare och sekretariatet, två specifika verkstäder, en fotostudio och ett laboratorium.

Teoretiska och teoretiska-praktiska klassrum fördelas på tre våningar samt avdelningskontor, Erasmus-kontoret, kulturbyråns kontor, studenthallen, lagerlokalerna och lärarnas rum.

Klassrummen är utrustade med toppmodern datorutrustning, projektorer och specifik utrustning för utveckling av designprojekt och forskningsarbete.

Centret har också ett specialiserat bibliotek som den här kursen har införlivats i nätverket av universitetsbibliotek med specifikt designmaterial och innehåller mer än 3000 volymer.

Skolan har Wi-Fi-nätverkstjänst och fiberoptiska anläggningar.

Platser

Zaragoza

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium