Escuela Universitaria ERAM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I ERAM University, kan du studera officiella grader i audiovisuella och multimedia, scenkonst och vår Masters i kreativ fotografering.

Vi ger mer

University School ERAM tänka på dina behov, vi tar hand för att du känner dig hemma. Vi arbetar för att göra din upplevelse perfekt.

THE UNIVERSITY ERAM

University School ERAM är knuten till University of Girona tillägnad inom design, multimedia, audiovisuella centrum, fotografi och scenkonst.

Utöver att ha god infrastruktur, ERAM utmärker sig för sin personal, sina studenter, lärare och yrkesverksamma som delar en passion för överföring av kunskap, belåtenhet lärande ständigt och framför allt engagemang både i utveckling personlig och professionell varje person, upprätthålla stor respekt för etik och sociala värden.

COMA CROS KULTUR Factoria

Skolan ligger i den gamla textilfabrik "fabriken Coma Cros" i Salt (Girona). Platsen har återställts och är utrustade med modern infrastruktur och alla faciliteter som krävs för akademisk praktik, och har fortfarande kvar charmen hos en artonhundratals modernistisk byggnad.

STUDERA i Girona

Beläget i ett privilegierat läge, inbäddat mellan Medelhavet och bergen i Pyrenéerna, finner vi staden Girona. Det är huvudstad i provinsen och har goda förbindelser med den symboliska staden Barcelona, ​​bara en timme bort på detta med bil och 38 minuter med tåg. Det är också mycket nära den franska gränsen städer som Perpignan (Frankrike) Staden Girona, omgiven av fyra floder, är en härlig stad och en central plats för många kulturella evenemang under hela året. Kombinationen av grönområden, byggande av centenarians sten och dyrbara dolda trädgårdar, ger en speciell karaktär till den antika staden Girona.

Gatorna i Girona har fungerat som scen för Game of Thrones-serien. Staden är särskilt känd för sin gastronomi, med mer än tretton restauranger med totalt 17 stjärnor i Guide Michelin, vilket återspeglar dess utsökta kombination av kulinariska traditioner och kreativ anda.

GIRONA, en kulturell upplevelse

Alla helger har olika kulturevenemang eller musikfestivaler och andra evenemang som scenkonst, är kulturella sevärdheter successivt bli ett riktmärke i hela världen.

Girona kombinerar nattliv med sina konstnärliga och musikaliska festivaler.

Ett inslag i dessa händelser är dess mångfald, samlar mycket olika stilar som Black Music Festival, International Music Festival Castell de Peralada den Vinomi Festival, Girona Capella, Girona Jazz Festival, den internationella festivalen Porta Ferrada, Acoustic festival, konsert eller händelse Ibercamara scenkonst Högsäsong i Girona.

Studentservice

University School ERAM tillsammans med universitetet i Girona erbjuder alla aktiviteter, tjänster som är nödvändiga för utvecklingen av studenter, både akademiskt och personligt. Som till exempel, som specialiserat sig på idrottssändningar, modern att lära de stora språken i världen, specialiserade tjänster för internationella studenter och många andra språk.

Platser

Salt

Address
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

17190 Salt, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium