Escuela de Escritores

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Berättelsen du skriver

Välkommen / skola som kreativt skrivande på spanska i världen, välkommen / AA Escuela de Escritores :

Vi har alla en historia att berätta och vi kan hitta det bästa sättet att göra det. Eftersom ja, kan du lära dig att skriva. Att skriva är en färdighet och som alla hantverk, är det första steget att lära känna och behärska tekniker som gör att du kan utöva den mästerligt. Lär detta hantverk är existensberättigande i Escuela de Escritores . Lär inte ensam inom räckhåll för geni rörd av den gudomliga finger eller välsignade med genen att skriva: upptäcka det varje dag under femton år tusentals människor har passerat genom vår webbplats och virtuella klassrum.

När ett jobb utförs mäster blir det konst när det gäller konst och också tala om de immateriella tillgångar som är talang eller inspiration. Talang är inte lärt sig, men har liten eller mycket kan utvecklas i rätt miljö. Författarna har alltid behövs för att omge sig med andra författare för vägledning eller råd (kom ihåg litterära kretsar eller brev sambandet mellan många av dem). Escuela de Escritores är en mötesplats för spanska författare från hela världen, till ett samhälle dela upplevelsen av att skriva med dina bandmedlemmarna, styrs av många av de bästa lärare i kreativt skrivande på spanska.

Eftersom start skrift är bara början. Det finns många författare som när frågade varför de skriver, tar du så många timmar framför den tomma sidan, svara med två ord: mer liv. En författare lever många liv: hennes och allt han upptäcker inom sig. Något är bruten när vi skriver det lagret av rädsla som skiljer oss från världen, den sanna känslor. Å andra sidan vi föds ömtåliga ord som en författare lär ta hand tills de möts i fraser som, med tålamod och en hel del skicklighet, hamna berättelser, romaner, filmmanus, dikter, konst, liv.

Om din önskan är att utbilda dig som författare, startade hemligheter och tekniker för detta utmanande och spännande jobb, inte svika. Vi kan inte lova framgång och tusentals läsare, eller de obehag av Fame, detta litterära härlighet som en del ihop med att vara en författare; men vi kan garantera en stabil, omfattande och väl strukturerad utbildning som gör att du lär dig alla tekniker och resurser i handeln: utbildning som du kan gå om att bygga din röst och tal, att livet som slår i dig och bara du du kan lita på.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Kurser - OnlineStudies » Se Kurser - AcademicCourses »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister Narrative

Campusstudier Heltid Deltid 2 år October 2018 Spanien Madrid + 1 fler

Master Narrative 'konst och hantverk' är den första läroplanen som skapas i Spanien för att bilda författare. Två år (560 timmar undervisning och 300 skrivprojekt) för att lära sig och öva konsten och hantverket att skriva med de bästa lärarna och dela den erfarenhet som författare, redaktörer, dramatiker och experter inom filosofi, litteratur, estetik, psykologi och kreativitet. Vår läroplan, som godkändes av European Association of Creative Writing programmet hjälper dig att utveckla de tre grundläggande egenskaper av konstnären: tekniken, känslighet och kreativitet. Under de senaste tio åren har 120 spansktalande studenter passerade genom våra klassrum och många av dem har startat sin litterära karriär med verk skrivna i detta program. [+]

© Chema Madoz - VEGAP 2017Chema Madoz - VEGAP 2017Välkommen till X Promotion

De master berättarkonst och handels länkar - genom erfarenhet Escuela de Escritores - Traditionen av ordförandena i kreativt skrivande Anglo - Saxon universitet med undervisningsmetoder i europeiska skolor och universitet medlemmar, liksom vi, den europeiska sammanslutningen av Creative Writing program (EACWP) . Syftet med kursen är att lära ut konsten att skriva och arbeta de tre pelarna som gör detta hantverk till en konst: konsten, kreativitet och känslighet.

Sedan starten i oktober 2008, har mer än 120 studenter deltog i denna pedagogiska projekt pionjär i Spanien.

En författare skriver, ja, men om han verkligen vill vara en artist av hans tid, måste också känna den litterära traditionen som föregår den och som lägger, verktyg för textanalys, konströrelser och tänkte i sin dialog med skriva, eller vad framtiden för berättande inblick i början av seklet.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Spain Online, ES
Sociala medier
Besöksadress
Covarrubias 1
Madrid, 28010 ES
Sociala medier