Escuela de Negocios Aristeo

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Din möjlighet att träna i Spanien med de bästa proffsen

Vi är en utbildningsinstitution orienterad mot ledning, innovation och entreprenörskap. Som Business School har vi högt kvalificerade professorer och specialister i utbildning av yrkesverksamma inom olika specialiteter inom företagsledning och entreprenörskap, internationell turism och invandring och invandring.

Vi arbetar hårt för att stödja våra studenter i deras utbildnings- och professionella utvecklingsprocess, som alltid kommer att vara vår största ambition, och det grundläggande verktyget för var och en för att lyckas i ett land fullt av möjligheter som Spanien.

Få din vistelse i Spanien med våra innovativa utbildningsprogram. Vi inkluderar visumprocessen i betalningen av undervisningen.

131551_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Eget jobb styrelse

Vi har en anställningsutbyte kopplad till samarbetsföretag, som vi stöder studenter i deras tillgång till betalda arbetsmetoder. Vi främjar ditt deltagande i olika evenemang som främjar professionella relationer, nätverk och kunskap om den spanska marknaden.

Viseringsförfarande ingår

Alla studenter i våra program har personlig rådgivning och bearbetning av sitt visum och sin studie vistelse i samarbete med Grupo Aristeo, advokater och experter på invandring. Visum kommer att behandlas från regeringsdelegationen i Madrid, Spanien.

Professionell orientering

Våra anmälningar har professionellt stöd av specialisterna från Grupo Aristeo och Aristeo Escuela de Negocios Aristeo , som från sitt kompetensområde kommer att ge mervärde i orienteringen av studentens professionella profil, vilket förstärker de potentiella områden som representerar en konkurrensfördel på marknaden Arbetskraft och entreprenörskap.

Våra program har internationella garantier

131558_Clipboard02.jpgEscuela de Negocios Aristeo

Som utbildningsinstitution är vi skyldiga oss att bilda etiska, ansvarsfulla och empatiska människor med miljön; fokuserat på att tillföra värde och bidra till skapandet av en allt mer rättvis och hållbar värld.

Under detta schema har vi etablerat ett nära samarbete med internationella organisationer som, med anknytning till vår filosofi, kommer att ge stort värde på våra utbildningsplaner.

För att göra detta designar vi ett system med tvärgående eller gemensamma moduler i Kultur för fred och mänskliga värderingar för alla våra program och mästare; från vilken det är avsett att ge en mycket mer human och meningsfull formation som kan förändra liv.

Våra grundutbildningar kommer att ha frimärken från följande institutioner:

UNESCO Center for Human Rights Training World Citizenship and Culture of Peace

UNESCO: s centrum för utbildning i mänskliga rättigheter Världsmedborgarskap och kultur för fred är en ideell, icke-statlig organisation som arbetar för att sprida och stödja UNESCOs ideal, uttryckt genom dess konstitution.

Centret arbetar också för att skapa en medvetenhet om globalt medborgarskap internationellt; det vill säga för att världens medborgare ska kunna bygga upp sina liv och leda sitt beteende på grundval av respekt för mänskliga rättigheter, fredskulturen och universella värderingar representerade av solidaritet, ärlighet, frihet , respekt, där tolerans, ansvar, rättvisa och sammanhållning är implicit.

Registrerad och registrerad i Spanien som "delegation av UNESCO: s centrum för utbildning av mänskliga rättigheter världsmedborgarskap och fred för kultur", National Register of Associations, Avsnitt 4, Nationellt nummer 149.

International Institute of Global Studies for Human Development

Det är en tvärvetenskaplig och tillämpad forskarutbildningsorganisation. Ligger i Spanien, Europeiska unionen, med internationella avtal och länkar som sträcker sig till hela Latinamerika och Karibien. Ingår i den organiska lagen 1/2002, av den 22 mars, och kompletterande bestämmelser och registrerade i Spaniens inrikesministerium under nummer 600253. Den har laglig förmåga och full handlingsförmåga, utan vinst.

Dess uppgift är att främja en hållbar process för mänsklig utveckling i de regioner där den verkar. Institutet arbetar i ett nätverk med ett stort antal civila samhällsorganisationer, universitetsinstitutioner och internationella byråer, bland annat för att främja idealet för hållbar mänsklig utveckling genom reflektion, social dialog, studier, forskning och forskning. akademiskt utbyte

Internationell plattform för etisk affärsledning - New York USA

Det är en ideell organisation, icke-statlig, med ett institutionellt högkvarter i New York, och som består av en viktig grupp yrkespersoner från olika discipliner, med lång erfarenhet inom olika företag inom olika områden, kunniga om affärsorganisationernas problem , med ett internationellt affärsperspektiv, under en vision om rättigheter, i en etisk prestationsram.

Platser

Madrid-regionen

Address
28046 Madrid-regionen, Spanien