Euroaula Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den School of Tourism EUROAULA Det är en institution som grundades 1987 och är specialiserade på turism utbildning. Sedan 1997 är EUROAULA ansluten till Universitat de Girona, Undervisning graden av turism, dubbel examen i internationell turism och Hotel Management, Masters och doktorander. Därför universitet Turismvetenskap är helt officiella och erkänt.

På samma sätt är Euroaula ett centrum som erkänns av D'Ensenyament Department of Generalitat de CatalunyaFör att ge högre yrkesutbildning med examen officiellt godkänd DOGC ENS / 2116/2002 / av den 8 juli.

Vi är en utbildningsinstitution som specialiserat sig på turism kall pedagogiska innovation. i EUROAULA vi utbilda framtidens proffs turistnäringen med hjälp av teoretiska kunskaper och verkliga fallstudier. vår stora erfarenhet av undervisning kvalificerar oss som ledare i yrkesutbildning, vilket gör tillgänglig för våra elever verktyg för att förvärva de kunskaper som behövs för utbildning och personlig utveckling, förbereda dem för en konkurrenskraftig arbetsmarknad och ständigt föränderliga.

Dessutom är vi en del av Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, En internationell organisation som syftar till att främja hotell och turism skolor i Europa.

Den UNE-EN ISO 9001 är den internationella standard som anger krav på ett ledningssystem för kvalitet utbildning vid School of Tourism Euroaula. Huvudsyftet är kontinuerlig förbättring av kvaliteten på undervisningen planera våra utbildningsprogram.

Därför är våra program certifierade sedan 2007 och framgångsrikt övervinna årligen översyn, som genomfördes av Bureau Veritas.

Platser

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium