EU Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EU Business School

Grundades 1973, EU Business School (EU) är en internationell, professionellt ackrediterad, högt rankad handelsskola med campus i Barcelona, Genève, Montreux och München. Vi erbjuder små, dynamiska klasser på engelska, med det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner. Vår pragmatiska inställning till affärsutbildning förbereder studenter för en karriär i dagens snabbt utvecklande och globaliserade affärsvärld.

116204_Capture2.PNG

EU erbjuder grund-, kandidate-, magister-, MBA- och doktorandprogram, både på campus och online med företagsadministration, kommunikation, turismhantering, internationella relationer, sportförvaltning, digital mediahantering, internationell affärsverksamhet, marknadsföring, ekonomi, företagsledning, bland andra.

  • EU: s online MBA rankade högst i CEO Magazines globala globala rankning online
  • Listas som en topp 20 handelsskola av tidningen China Economic Review
  • Sjätte bästa handelsskola för kvinnliga studenter enligt tidningen Capital
  • Rankat i toppnivån för globala och europeiska MBA-program av CEO Magazine
  • Placerade femte plats i QS MBA Guide för avkastning på investeringsrapport för löneförhöjning i Europa

Genom vårt globala nätverk av akademiska partners kan studenter tjäna statligt erkända examina på EU-campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenter chansen att få en andra examen medan de studerar i olika och berikande miljöer. EU-gruppprogram är ackrediterade av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) och International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkänt av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi har också International Quality Accreditation (IQA) tilldelats av Central- och Östeuropa Management Association (CEEMAN). EU-gruppen är också ackrediterad av EduQua, det första schweiziska kvalitetsmärket inriktat på vuxenutbildning.

EU-campus ligger vid Medelhavskusten , bland de schweiziska Alperna, och i Tysklands ekonomiska huvudstad, och erbjuder studenter möjlighet att bo i fyra distinkta och berikande miljöer. Studenter kan överföra mellan campus och utforska mångfalden i Barcelona, Genève, Montreux och München. Detta ger en utmärkt ursäkt för att lära sig ett språk och träffa olika människor samtidigt som de upplever nya affärsinriktade möjligheter. Dessutom kan studenter delta i utbyten till våra partnerinstitutioner i bland annat USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland.

116213_Capture4.PNG

Platser

Barcelona

EU Business School

Telefon
+34 932 01 81 71

genever

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 genever, genever, Schweiz
Telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Schweiz
Telefon
+41 21 964 84 64

Munich

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munich, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 89 55029595

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz