EU Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EU Business School

EU Business School (EU) grundades 1973 och är en internationell, professionellt ackrediterad högskola med högskolor i Barcelona, Genève, Montreux och München. Vi erbjuder små, dynamiska klasser på engelska, med det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner. Vårt pragmatiska tillvägagångssätt för företagsutbildning förbereder studenterna till en karriär i dagens snabbt utvecklade och globaliserade näringsliv.

138233_emailbanner_15july3.png

EU erbjuder grund-, kandidatexamen-, masters-, MBA- och doktorandprogram, både på campus och online med företagsekonomi, kommunikation, turismhantering, internationella relationer, idrottshantering, digital mediahantering, internationell verksamhet, marknadsföring, ekonomi, företagsledning och personalhantering, bland andra.

  • EU: s Online MBA rankades högst i CEO Magazines globala online ranking
  • Listad som en topp 20 handelsskola av China Economic Review tidningen
  • Sjätte bästa handelshögskolan för kvinnliga studenter enligt kapitalmagasinet
  • Bestämd i toppnivå för globala och europeiska MBA-program av VD Magazine
  • Rymd femte i QS MBA Guide Return on Investment Report för löneupphöjning i Europa

Genom vårt globala nätverk av akademiska partners kan studenter få statligt erkända examina på EU-campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenterna chansen att få en andra kvalifikation medan de studerar i olika och berikande miljöer. EU-gruppprogrammen är ackrediterade av ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP) och den internationella församlingen för kollegial företagsutbildning (IACBE), erkänd av rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA). Vi har även International Quality Accreditation (IQA) tilldelad av Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen är också ackrediterad av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkningen riktad mot vuxenutbildning.

EU-campus ligger på Medelhavskusten, bland de schweiziska Alperna och i Tysklands ekonomiska huvudstad, vilket ger studenterna möjlighet att leva i fyra distinkta och berikande miljöer. Eleverna kan överföra mellan campus och utforska mångfalden i Barcelona, Genève, Montreux och München. Detta ger en stor ursäkt för att lära sig ett språk och träffa en mängd människor samtidigt som de upplever nya affärsorienterade möjligheter. Dessutom kan eleverna delta i utbyten till bland annat våra partnerinstitutioner i bland annat USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland.

116213_Capture4.PNG

Platser

Barcelona

EU Business School

Telefon
+34 932 01 81 71

genever

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 genever, genever, Schweiz
Telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Schweiz
Telefon
+41 21 964 84 64

Munich

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munich, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 89 55029595

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium