Read the Official Description

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) är tillägnad avstånd och närvaro utbildning.

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) använder som sin ram de två världarna universitets och utbildning.


FUNIBER syfte är att sända och dela spanska kunskap med Ibero-amerikanska folket. Sedan starten 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER vuxit kontinuerligt för att bli en akademisk och professionella nätverk över tjugofem länder.

FUNIBER är ett vetenskapligt och undersökande universitetsinstitution som knyter professionella universitet och institutioner att erbjuda en global utbildning som respekterar lokala identiteter. FUNIBER s tre grundläggande operativa axlarna är:

- Främja skapandet av inter högskoleutbildningar (program mellan universitet). FUNIBER främjar program som tillåter tillgång till dubbel titeln akademisk examen. Studierna är för Masters, men det finns efter utbildningsprogram integrerade bland dem. Å ena sidan, diplom, inriktningar och förlängning banor, bland andra, som är av en kortare duration. Å andra sidan klassrumsbaserade studier för en doktorsexamen.


- Att stödja utvecklingen och aktiviteter för internationella samarbetsprojekt. FUNIBER främjar samarbete och ekonomisk utveckling, vilket är varför det fungerar inom utbildning och deltar i samarbete och utveckling med en rad institutioner som arbetar med projekt för utveckling och / eller internationellt samarbete.


- Lösningar på skräddarsydd utbildning och kunskapshantering för företag och institutioner. Å ena sidan, utvecklar FUNIBER och arbetar med företag, företag och företagsgrupper i en rådgivande roll inriktad på generering av skräddarsydda utbildningar. Å andra sidan ger FUNIBER samråd kunskap processer bidrar innovationer och lösningar som går från strategisk kunskapsförvaltningsmodeller för system baserade på TIC av Kunskaps Korporativa portaler.

Den växande och globala närvaro FUNIBER beror på en undervisningsmodell som främjar samarbetet och samarbetet mellan nationer att berika människor formation. Denna modell är resultatet av mer än åtta års erfarenhet av FUNIBER undervisning examen avstånd halv deltar och icke deltar virtuella internationella samarbetsprojekt och bildning med företaget. Detta garanterar en modell som levererar effektiva resultat i förhållande till undervisning investering antas mot avkastningen i kunskapsbildning och personlig och organisatoriskt lärande. Allt detta på grund FUNIBER s uppfostrande modell garanterar en hög kvalitet global bildning.

Programs taught in:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

På grund av detta är Master i Projektutveckling för arkitektur och planering, organiserade i ett innovativt utbildningsprogram för området, eftersom inte bara fortsätter ... [+]

Master of Architecture and Urban projekt

&nbsp

Projektområdet har nu tagit en stark roll i den professionella utvecklingen av chefer från de mest skilda yrken, för alla inblandade, med olika roll i utvecklingen och genomförandet av ett projekt. Området för arkitektur och urbanism som helhet är ingen tvekan om att vidareutveckla och genomföra historiskt sett har haft sedan dess mycket befruktningen, så behovet av att utveckla ett program som möter dagens professionella krav, som specialiserat sig på urbana och arkitektoniska projekt.

&nbsp

På grund av detta är Master i Projektutveckling för arkitektur och planering, organiserade i ett innovativt utbildningsprogram för området, eftersom inte bara löper parallellt de tre klassiska områden i världen av projekt, såsom utformning, förvaltning och administration men också gör det på tvären med de fem berörda tematiska området: ... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Deltid
21 - 2 månader
Online
Läs mer på svenska
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Masterprogrammet i motion: Träning och Sport Management är avsedd för alla yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper om praxis och ... ... [+]

Mästare i fysisk aktivitet och Sport Management Training

&nbsp

Fysisk aktivitet är en viktig faktor för att upprätthålla livskvalitet och hälsa hos människor i olika skeden av livet. Dessutom om vi betraktar som kan fungera både förebyggande och behandling av sjukdomar relaterade till inaktivitet.

För fysisk aktivitet är ett riktigt användbart verktyg måste man ta hänsyn till det stora underskottet i en särskild utbildning för idrottsledare och sport management, för att uppnå en påtaglig förändring i bussar, institutioner och inrättningar som erbjuder denna tjänsten och därmed uppnå den eftertraktade statusen för hälsa och välfärd av en professionell inom området. ... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Deltid
6 - 24 månader
Online
Läs mer på svenska
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Det är här som Master of Occupational Health and Safety blir ett idealiskt instrument för att utveckla en säkerhetsutbildning ... ... [+]

Master i Hälsa och säkerhet

&nbsp

Utan tvekan innebär någon arbetsprocess en risk för arbetstagarna. Denna verklighet har skapat ett nytt företag behöver, som kräver efterlevnad av särskilda skyldigheter uppsättning av allt strängare av arbetsgivare. Sådana skyldigheter är baserade på en uppsättning regler och särskilda föreskrifter som avviker från en kropp på högsta nivå och gradvis införliva varje land, gradvis anpassning till den lokala nivån.

&nbsp

Om detta är tillsammans med den ständigt växande sociala behov, som kräver reglering och övervakning av säkerhet och hälsa, förstår vi att intresset av organisationer, oavsett storlek, att uppnå säkerhet och hantering företagshälsovård ger dem möjlighet att kontrollera sina risker och följer lagen. ... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Deltid
1 - 2 år
Online
Läs mer på svenska

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Address
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonia, Spanien
Webbplats
Telefon
+34 902 11 47 99