Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

&nbsp

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) är tillägnad distans och närvaro utbildning.

&nbsp

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-amerikanska University Foundation - FUNIBER) använder som ram två världar av universitet och utbildning.


FUNIBER syfte är att sända och dela spanska kunskaper med Ibero-amerikanska folket. Sedan starten 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER ökat kontinuerligt till att bli ett akademiskt och professionellt nätverk över Tjugofem länder.

&nbsp

FUNIBER är ett vetenskapligt och undersökande universitetets institution som knyter professionella universitet och institutioner för att erbjuda en Global Education som respekterar lokala identiteter. FUNIBER tre grundläggande operativa axlarna är:

- Främja skapandet av mellan universiteten program (program mellan universitet). FUNIBER främjar program som tillåter åtkomst till dubbel-titeln akademiska grader. Studierna är för Masters, men det finns post-utbildningar integreras bland dem. Å ena sidan, diplom, specialiseringar och kurser Extension, bland andra, som är av en kortare tid. Å andra sidan klassrummet-baserade studier för en doktorsexamen.


- Att stödja utvecklingen och verksamheten i internationella samarbetsprojekt. FUNIBER främjar samarbete och ekonomisk utveckling, varför det fungerar när det gäller utbildning och deltar i samarbete och utveckling med en rad institutioner som arbetar med projekt för utveckling och / eller internationellt samarbete.


-. Lösningar på skräddarsydd utbildning och kunskapshantering för företag och institutioner å ena sidan, utvecklar FUNIBER och arbetar med företag, företag och företagsgrupper i en rådgivande roll inriktad på produktion av skräddarsydda utbildningsprogram. Å andra sidan ger FUNIBER samråd i processer kunskapshantering, bidrar innovationer och lösningar som går från strategisk kunskap modeller för att system baserade på färsk och kunskapens korporativa Portals.

&nbsp

Den växande och globala närvaro FUNIBER beror på att en undervisning modell som främjar samverkan och samarbete mellan nationer för att berika människors bildning. Denna modell är resultatet av mer än åtta års erfarenhet av FUNIBER undervisa examen avstånd semi-delta och icke deltagande virtuella internationella projekt för samarbete och bildning med företag. Detta garanterar en modell som levererar effektiva resultat i förhållande till den undervisning investeringen antas kontra avkastning i kunskapsbildning och personliga och organisatoriskt lärande. Allt detta på grund FUNIBER är uppfostrande modell garanterar en hög kvalitet globalt bildas.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Arkitektur Och Urbana Designprojekt

Online Deltid 21 - 2 månader Spanien

På grund av detta är Master i Projektutveckling för arkitektur och planering, organiserade i ett innovativt utbildningsprogram för området, eftersom inte bara fortsätter ... [+]

Master of Architecture and Urban projekt

 

Projektområdet har nu tagit en stark roll i den professionella utvecklingen av chefer från de mest skilda yrken, för alla inblandade, med olika roll i utvecklingen och genomförandet av ett projekt. Området för arkitektur och urbanism som helhet är ingen tvekan om att vidareutveckla och genomföra historiskt sett har haft sedan dess mycket befruktningen, så behovet av att utveckla ett program som möter dagens professionella krav, som specialiserat sig på urbana och arkitektoniska projekt.

 

På grund av detta är Master i Projektutveckling för arkitektur och planering, organiserade i ett innovativt utbildningsprogram för området, eftersom inte bara löper parallellt de tre klassiska områden i världen av projekt, såsom utformning, förvaltning och administration men också gör det på tvären med de fem berörda tematiska området: ... [-]


Magisterexamen I Fysisk Aktivitet: Utbildning Och Sport Management

Online Deltid 6 - 24 månader Spanien

Masterprogrammet i motion: Träning och Sport Management är avsedd för alla yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper om praxis och ... [+]

Mästare i fysisk aktivitet och Sport Management Training

 

Fysisk aktivitet är en viktig faktor för att upprätthålla livskvalitet och hälsa hos människor i olika skeden av livet. Dessutom om vi betraktar som kan fungera både förebyggande och behandling av sjukdomar relaterade till inaktivitet.

För fysisk aktivitet är ett riktigt användbart verktyg måste man ta hänsyn till det stora underskottet i en särskild utbildning för idrottsledare och sport management, för att uppnå en påtaglig förändring i bussar, institutioner och inrättningar som erbjuder denna tjänsten och därmed uppnå den eftertraktade statusen för hälsa och välfärd av en professionell inom området. ... [-]


Videoklipp

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

Kontakt

FUNIBER

Adress, rad 1 Paseo Garcia Faria 29
08005 Barcelona, Spain
Hemsida http://www.funiber.org/
Telefonnummer +34 902 11 47 99