Läs den officiella beskrivningen

En skola i National Top 10

"Du kan bara nå 50 års marken om du har bott de 50 år med framgång."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Originalen från Fundesem går tillbaka till 1965, när skolan skapades för att möta efterfrågan på en ny generation av proffs. Sedan dess och fram till nu har vi försvarat värdet av insats och efterfrågan på excellens som nyckelpunkter för att uppnå konkreta resultat.

Att ha förberett mer än 63 000 yrkesverksamma för ledande befattningar, tillsammans med vår ständiga kapacitet för innovation och förbättring, har placerat oss i topp 10 på den nationella listan över handelsskolor.

En oupplöslig kallelse av tjänst till samhället

Vår Business School - FBS - ingår i en ideell stiftelse som involverar mer än 260 företag att arbeta för och belöna god praxis för att generera sysselsättning.

Vi samarbetar med anställningsutbildning och nätverkshändelser för att förbättra sysselsättningsutsikterna på över 1200 deltagare vid dessa evenemang årligen.

Vi organiserar och sponsrar också olika sportaktiviteter som Women's Race och Fundesem Basket School, som har gratis utbildning och deltagande för lag i socialt berövade områden i vår stad.

Mycket engagerad i sport och barn

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Fundesem Business School

Master of Business Tax Advice (MAFE) ger teknisk kunskap och färdigheter som är nödvändiga för att utöva yrket som affärsjurist eller skatterådgivare. ... [+]

Kvalificering baserad på krav, noggrannhet och övning

Master of Business Tax Advice (MAFE) ger teknisk kunskap och färdigheter som är nödvändiga för att utöva yrket som affärsjurist eller skatterådgivare.

Efter avslutad magisterexamen ska studenten vara fullt utbildad för att utveckla sitt professionella arbete för att ge råd till stora och medelstora företag, i specialiserade företag inom affärs- och skatteområdet eller i konsult- eller revisionsföretag.

MAFE är en modern och uppdaterad mästare i allt relaterat till de nya finanspolitiska utmaningar som tas upp, till exempel i den digitala världen.

metodik

Läreskolornas undervisningsmetodik svarar mot behovet av att ge praktisk utbildning och tillämpas på studenter som söker en magisterexamen i sträng lagstiftning, krävande och anpassad till verkligheten hos företaget eller domstolen.... [-]

Spanien Alicante
Oktober 2019
Spansk
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fundesem Business School

Mästaren i marknadsföring och digital kommunikation strategi (MMDI) är en av de första mästarna i denna specialitet som har varit i Spanien. Mer än 600 studenter har gått ... [+]

En av de mest prestigefyllda mästarna i Spanien

Mästaren i marknadsföring och digital kommunikation strategi (MMDI) är en av de första mästarna i denna specialitet som har varit i Spanien. Genom våra klassrum har passerat mer än 600 studenter som nu upptar ansvarsområden i företag.

Vad som gör att Fundesem MMDI skiljer sig från andra liknande program är följande:

Konstant uppdatering av kursplaner och fakultetsklooster. Denna mästare, mer än någon annan, kräver att man står i konstant kontakt med företagens verklighet.Mycket hög anställbarhet. Nästan 100% av MMDI-eleverna hittar arbete efter examen. Det finns kampanjer där 100% anställbarhet har uppnåtts efter att ha tagit detta ledande program på marknaden.Hög nivå av ämnen. Skillnaden mellan en mästare och en kurs är exakt möjligheten att kunna analysera djupet vart och ett av verktygen och ämnena.Kontinuerlig träning I Fundesem är vi medvetna om att detta kunskapsområde ständigt utvecklas, så vi gör det möjligt för MMDI alumnerna att få en konstant utbildning (som vi kallar postmaster) för att uppdatera och återvinna de nya trender som uppstår i denna disciplin. Dessa klasser är gratis och exklusiva för MMDI-studenter.Många aktiviteter utanför klassrummet. Detta möjliggör en större förståelse av ämnena.Och en vision av företaget som helhet. Vad gör MMDI-studenterna i Fundesem inte bara experter i digital miljö, men de kan se företaget som helhet.... [-]
Spanien Alicante
Oktober 2019
Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fundesem Business School

Master of Legal Practice for Lawyers (MJA) förbereder och utbildar sig för att bli en professionell expert inom juridikområdet. Med hjälp av professionella experter och g ... [+]

En magisterexamen utformad för jurister som vill vara de bästa juristerna. Inte bara kunskap i lagar är tillräckligt.

Master of Legal Practice for Lawyers (MJA) förbereder och utbildar sig för att bli en professionell expert inom juridikområdet. Med hjälp av professionella experter och genom metodens metod förvärvas de kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att utöva jurister.

Magisterexamen består av professorer som har lång erfarenhet av yrkesutövning och ingår i de bästa företagen och advokatbyråerna.

Utbildningen riktar sig särskilt till nya medlemmar eller de som kommer att vara kollegiala på ett tag. Dessutom kan kunskaper och tekniker för yrkesutövning möjliggöra att utveckla nödvändiga yrkeskunskaper och högt krävda av stora företag inom rättsområdet.... [-]

Spanien Alicante
Oktober 2019
Spansk
Campusstudier
Läs mer på svenska

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS