GADE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GADE Business School är en Business School som föddes för mer än 25 år sedan som svar på efterfrågan på specifik utbildning både för aktiva arbetare och för alla som vill specialisera sig på ett gediget, professionellt och högt förberett sätt.

Vår modell som en online handelshögskola bygger på kvalitetsutbildning, med närhet till våra studenter genom online-utbildning, vilket är en värld av fördelar för studenten, där de ser hur deras tid och engagemang hanteras fullt ut av honom, vilket gör det mesta av studietiden.

Vårt mål är att förbereda framtidens proffs på det sätt vi vet hur man gör det bäst, med engagemang, uthållighet, närhet och bra arbete baserat på all vår erfarenhet, vilket gör vår Business School till en av de bästa Management Training Schools, Business Förvaltning.

Dessutom har vi stöd från en enhet som är lika viktig som KATOLISKA UNIVERSITETEN i ÁVILA (UCAV) som vi har undertecknat ett SAMARBETSAVTAL för att certifiera flera UCAVs egna titlar, vilket fyller oss med stolthet och ansvar samtidigt.

År efter år fortsätter vi att växa och allt detta tack vare det förtroende som våra studenter har i oss.

Härifrån inbjuder jag dig att lära känna oss lite mer och lägga din träning i händerna på en gedigen, säker skola som är engagerad i kvalitetsträning från första dagen.

Platser

madrid

Address
Calle del Conde de Vilches,22
28028 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium