Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till GBS!

Genèves handelshögskola (GBS) är en ledande institution som erbjuder avancerad schweizisk kvalitetsutbildning. Våra program utbildas uteslutande på engelska och våra campus ligger i större europeiska städer som Genève och Barcelona.

Vår innovativa metodik innebär att eleverna lärs i små och fokuserade klassrum av noggrant utvalda fakultetsmedlemmar, som alla är yrkesverksamma på toppnivå, dedikerade till att styra dem på resan till att bli framtida företagsledare.

GBS erbjuder en rad olika kandidatexamen, master- och doktorandprogram, på campuserna i Genève, Barcelona och Madrid.

Studenter kan välja att specialisera sig i ett av våra många stora, såsom internationella relationer, sporthantering, digital marknadsföring, entreprenörskap och internationell finans, bland andra.


GBS-campus ligger strategiskt i de mest mångkulturella och dynamiska städerna i Europa.
Vårt campus i Barcelona ligger i en av de mest prestigefyllda stadsdelarna i hjärtat av staden. Campuset kombinerar klassisk Barcelona-arkitektur med moderna faciliteter. Inklusive en elegant terrass för att njuta av det eviga solskenet som Barcelona har att erbjuda.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

Master of Science in Finance med en majoritet i International Finance är utformad för att utmana och utveckla din förståelse för global finansiering genom noggrann utbild ... [+]

Master of Science in Finance med en majoritet i International Finance är utformad för att utmana och utveckla din förståelse för global finansiering genom noggrann utbildning i den konceptuella, analytiska och empiriska komplexiteten i modern internationell finansiering och investering. Eleverna kommer att förstå de makroekonomiska krafter som formar världen idag, hur man bedömer risker och svarar på nya finans- och investeringsutmaningar.

Under kursen ska studenten:Förvärva kunskaper om internationell beskattning och fastighetsplanering.Lär dig riskhantering och få en fördjupad kunskap om försäkringsbolag. Kunna utföra en teknisk analys. Känna till Hedge Fund analys och ledning. Utforska analysanalys för chefer.FaktaVaraktighet: 18 månaderStudiepoäng: 90 hpSpråket engelskaIntag: Februari och septemberExamensbevis: Master of Science Major i International Finance.Överföringsmöjligheter: Vi erbjuder våra studenter möjlighet att överföra under en semester mellan våra campus i Genève och Barcelona.Praktikplatser: Vi erbjuder tillgång till praktikmöjligheter i internationella företag och organisationer.Program... [-]
Spanien Barcelona
Februari 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Location address
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonia, 08007 ES
Social Media