GBSB Global Business School -International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför GBSB Global Business School?

I dagens globaliserade värld, hård konkurrens, och omedelbar kommunikation, är förändring konstant. Människor flyttar från ett land till ett annat, är hemmamarknader öppnar upp för utländska investeringar, nyskapande kommunikation, såsom sociala nätverk, har stor påverkan på det globala samhället och företag letar efter möjligheter inom den globala marknaden. På vår internationella handelshögskola med campus i Barcelona och Madrid (Spanien) hanterar vi dessa utmaningar genom att ge studenterna praktisk utbildning med hjälp av konstant pedagogisk innovation och de senaste undervisningsmetoderna.

För framtida företagsledare för att lyckas i denna värld av extraordinära utmaningar som kräver nya typer av ledningskompetens och kapacitet. Vid GBSB Global Business School Vi åtar oss att ge våra studenter med mer exponering mot globala trender och tvärkulturella kompetens, att utveckla förmågan att kommunicera med människor med olika bakgrund, och förmågan att känna sig hemma överallt i världen.

Det första universitetet i Spanien med fokus på världen

GBSB Global Business School är ett fullt ackrediterat privathögskolor med campus i Barcelona och Madrid, Spanien som undervisar verksamhet på engelska och är dedikerade till att förbereda studenter för karriärerna i den globala ekonomin. Våra grader inom områdena Business, International Management, ekonomi, marknadsföring, entreprenörskap och Operations Management förbereda eleverna för att arbeta med lätthet över gränserna och kulturer - i en miljö som priser mångfald och förmåga att föra ett globalt perspektiv till studiet av internationella affärer . GBSB Global Business School är ett utmärkt ställe för studenter som letar efter innovativa företagsgrader i Europa i den trendiga stads- och kosmopolitiska miljön i Medelhavet.

Affärs skolans differentiators är:

Global Focus - utbilda studenter att bli globala medborgare, som tänker globalt samtidigt agera lokalt

Affärsetik och Hållbarhet - lösa globala utmaningar i dag genom att utbilda etiskt och ansvarsfullt företagsledare i morgon

anställbarhet - stödja studenter att säkra deras framtida karriärer genom att ge dem tillämplig praktisk och modern affärskunskap

Modern University Style - erbjuder innovativa läroplan, internationella professorer och högt uppsatta amerikanska handelshögskola undervisningsmetoder med hjälp av fallstudier, gruppövningar och presentationer

Individuell Approach - främja studentcentrerat aktiv inlärning i små klasser

Vi är det första universitetet i Barcelona som verkligen är inriktad på världs

Från en unik introduktionskurs i Bachelor of Business Administration-programmet till en avancerad kurs i MBA-programmet är erfarenheten hos GBSB Global Business School grundligt internationell och är inriktad på att utveckla det globala medvetandet. Detta tillvägagångssätt för företagsutbildning gör oss till ett av de mest innovativa universitet som bedriver verksamhet på engelska i Spanien.

Plats

Beläget i den vackra Medelhavsstaden Barcelona och den imponerande huvudstaden Madrid, erbjuder GBSB Global Business School en unik pedagogisk upplevelse. Den kombinerar nöjet att leva vid havet i en stad i världsklass med att studera på engelska vid ett internationellt universitet som garanterar rigorös grund- och forskarutbildning i näringslivet och utmärkta examen sysselsättningsmöjligheter i Spanien, i Europa och runt om i världen.

våra studenter

Inter är kärnan i vår grundsyn. Våra studenter kommer från Europa, Nord- och Sydamerika, Afrika och Asien. Denna mycket kosmopolitiska, flerspråkig och mångkulturell studentgrupp skapar en dynamisk miljö för konstruktion och leverans av vår akademiska läroplanen. På GBSB Global Business School är vi engagerade i principen om att integrera internationalism i våra akademins akademiska innehåll och kapitalisera rikedom och mångfald av våra studerandes språkliga, kulturella och pedagogiska bakgrund. Vi tror starkt på att en mogen, ansvarig utsikterna för framtida företagsledare i den globaliserade ekonomin av 21-talet är mest effektivt främjas genom formella och informella interaktion mellan studenter från en mängd olika länder från många olika delar av världen. Som ett av de internationella universitet som undervisar på engelska i Spanien, är GBSB Global Business School en bro som kopplar människor från olika nationaliteter till den internationella affärsarenan.

Vår strategi för Business Education

Att förändra vårt sätt att göra affärer, måste vi också ta med förändring av det sätt universitet undervisar företag. På GBSB Global Business School har vi börjat denna process genom att se till att våra studenter förstår att det internationella landskapet har förvandlats. Business är inte längre bara en fråga för Wall Street eller för Main Street USA, men för varje omvägen i varje samhälle, stora och små, i världen.

Vid vårt universitet lär vi toppmodern teori, sänk studenter i internationell erfarenhet, och ansluta dem till bästa praxis i branschen. De egenskaper vi utvecklar representerar:

 • Intellektuell flexibilitet;
 • Kulturella och skrivkunnighet, en gedigen kunskap om tull och historia samhällen över hela världen, på de platser som blir en del av den globala marknaden;
 • En stark grund i etik;
 • Förmågan att kommunicera idéer väl och tala främmande språk;
 • Optimism, kreativitet, en samarbetsperspektiv, att viljan leda;

gröna Utbildning

Göra GBSB Global Business School ett av de mest hållbara universiteten i Barcelona och i Europa

På GBSB Global Business School känner vi igen alla människors ambitioner och hur brådskande vården är för vår bräckliga planet. Vi lär eleverna att farkosten affärsmetoder som matchar en hållbar vision genom att göra gott för samhället samtidigt som man gör bra för företaget, genom att dra andra medan att tjäna pengar.

Möjligheter för forskning, ledarskap och förespråkning hjälper eleverna på GBSB Global Business School att koppla sin affärsutbildning med verkliga problem. Vårt universitet erbjuder studenter många sätt att lära sig om och praxis hållbarhet. Här är några exempel:

 • Innovativa kurser, såsom Global Environmental Science and etiska dimensioner som tillhör International Business;
 • Mentorskap med biologer, miljöaktivister från Spanien och Europa, och lokala ledare;
 • Co-ämnesgränserna möjligheter såsom Campus hållbarhet tema golv, återvinningsverksamhet och konferenser för förnybar energi;

Vår mission

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School stödjer och främjar internationalism i vår företags skolas läroplan, service och uppsökande verksamhet. Vi strävar efter att vara globalt konkurrenskraftig och globalt relevant och utbilda våra studenter att bli globala medborgare, som tänker globalt samtidigt agera lokalt.

Vi tror att GBSB Global Business School kommer att spela en viktig roll i framtida näringsliv och att lösa dagens viktigaste globala utmaningar, inklusive utbildning av etiska och ansvariga företagsledare, miljöhållbarhet, global uppvärmning och finansiell och ekonomisk stabilitet i olika länder i världen.

Målen för de globala region studier i vår business school läroplan är att hjälpa till att öka elevernas medvetenhet om ökande beroendet av världen och att främja i elever respekt för mångfalden i världssamfundet. GBSB Global Business School värdesätter medvetenhet om nationer och folks ömsesidiga beroende, liksom ett engagemang för jämställdhet, vilket kräver mångfald och rättvisa bland alla människor, grupper och idéer.

Som centrum för excellens för företagsutbildning, främjar GBSB Global Business School de högsta standarderna för företagsledning, administration, säkerhet och miljöskydd, och utgör en mekanism för internationell utbyte och överföring av kunskap. I synnerhet vår verksamhet skola:

 • Förbereder studenterna för ledarskap i ett brett spektrum av affärsrelaterade yrken
 • Tillhandahåller grund- och mastersstudenter med en miljö som fokuserar på alla aspekter av lärande - kunskap, förståelse, färdigheter, beteenden, värderingar och attityder
 • Accepterar de utmaningar och möjligheter som står inför oss och förstår att GBSB Global Business School måste ständigt förändras, anpassa och växa för att möta behoven hos en snabbt växande global verksamhet

Platser

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Katalonien, Spanien

madrid

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien