GRADUM Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GRADUM kontaktar dig med ett utbildningserbjudande online där du hittar Masters and Courses speciellt utformade för att överföra exakt kunskap inom det valda området och förvärva färdigheter för att möta högt efterfrågade professionella profiler. GRADUM: s omfattande yrkes- och undervisningserfarenhet gör att studien inte bara är en intressant process för assimilering av innehåll utan samtidigt i en ständig implementering av det som har lärt sig för att förbättra elevernas färdigheter .

GRADUM är en handelshögskola specialiserad på magister- och forskarutbildning i online-metodik. GRADUM undervisar internationella program för studenter med mer än 20 nationaliteter.

Genom vårt virtuella campus har eleverna tillgång till utbildningsinnehåll när som helst och kan när som helst göra förfrågningar till handledare. Online-alternativet erbjuder flexibla scheman som gör att du kan kombinera dina studier med din personliga och professionella aktivitet, kort sagt, ett studiesystem helt anpassat till våra studerandes behov.

Platser

madrid

Address
Calle de Velázquez,80
28001 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium