Läs den officiella beskrivningen

4. International Vocation

Den nya campus har ett tydligt internationellt uppdrag. Gasma främjar internationella avtal och är inriktat på en global marknad. Dessutom uppmuntrar det eleverna att använda engelska språket baserat på träningsaktiviteterna.

Andra centra erbjuder studier som fokuserar på kulinariska färdigheter, men Gasma går ett steg längre och integrerar Culinary Management i elevernas dagliga aktiviteter.

Campus driver kurser och workshops för både professionell och amatör gastronomer. Dessutom kommer campus att ha sin egen restaurang för att tillfredsställa de mest krävande gomarna.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i ma ... [+]

Fördjupning i köket

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri.

Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget.

Elev, THE STAR

Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin ... [-]
Spanien Castellón de la Plana
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
5 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

En resa genom konditorivärlden, från verkstadsutveckling till sött matlagning. Kandidatgraden i Modernt Patisserie och Sött Cuisine är den mest kompletta och aktuella trä ... [+]

FRÅN WORKSHOP UTVECKLINGAR TILL SWEET CUISINE

En resa genom konditorivärlden, från verkstadsutveckling till sött matlagning. Kandidatgraden i Modernt Patisserie och Sött Cuisine är den mest kompletta och aktuella träningen i det sötaste området i köket.

Presentera en läroplan som syftar till att behärska teknikerna av haute patisserie, sött mat och formulering. Kunskap om råmaterial, tillverkningsprocesser och tekniker kommer att ge grunden för att främja kreativitet och innovation.

Ett femmånaders långt program med 530 timmar extern praxis i de bästa restaurangerna och bagerierna från vårt Culinary Team.

VÅRA TEAM, VÅRA BÄSTA GARANTI ... [-]
Spanien Castellón de la Plana
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
5 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma och ElBarri kommer tillsammans för att presentera ett formatprogram fullt av kreativitet och avantgarde. En unik mästare i världen. En annan satsning för de yrkesve ... [+]

funktioner:Kvalifikation: UCH-CEU magisterexamenDirekt till: Masterprogrammet riktar sig till studenter och yrkesverksamma inom sektorn som vill göra ett kvalitativt steg i sin utbildning och karriär.Varaktighet: 1 april 2019/31 juli 2019 4 månaders övning i restauranger i ElBarri-Iglesias-gruppen. Från måndag till fredag, från 9:00 till 6:00Timmar: 1660 timmarStudiepoäng: 90 hpLevereras i: SpanskaBegränsade platserPris: € 12 500presentation

Välkommen till den gastronomiska " återutvecklingen" .

Gasma och ElBarri kommer tillsammans för att presentera ett formatprogram fullt av kreativitet och avantgarde . En unik mästare i världen. En annan satsning för de yrkesverksamma som söker ett steg längre i sitt yrke.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Gasma Institutional video

Location address
GASMA - campus de Gastronomía y Management Culinario
Avda. Enrique Gimeno, 67
12006 Castellón de la Plana,

Castellón de la Plana, Valencian Community, ES