Harbour.Space University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Harbour.Space University

Välkommen till Harbour.Space, Europas toppmoderna universitet med fokus på teknik , entreprenörskap och design för att tillsammans skapa framtidens ledare.

Den snabba tillväxten inom innovation, kommunikation och teknik tvingar en tyst revolution inom utbildningen, vilket gör att många traditionella universitet kämpar för att hålla jämna steg. Hos Harbour.Space strävar vi efter att definiera inlärningsupplevelsen genom att erbjuda aktiv erfarenhetsbaserad utbildning , driven av några av världens ledande industriledare.

Vi erbjuder progressiva Foundation-, Bachelor- och Master-program , där verkliga problem står i centrum i klassrummet, inte läroböckerutmaningar. Vårt läsår är uppdelat i 15 intensiva 3-veckors moduler och fungerar som en accelerator för entreprenörer, ett innovationslaboratorium för kreativa och ett praktiskt träningscenter för teknikälskare. Studenter uppmuntras att ta en internationell och tvärvetenskaplig tänkesätt och förbereda dem för att inte bara möta utan också överträffa den professionella arbetskraftskraven.

Filosofi

Harbour.Space är ett universitet för innovativa, framtidsinriktade och förändringshungande . Vår filosofi bygger på tre grundläggande pelare - en länk till industrin, en modern och smidig utbildningsmodell och ett nätverk av exceptionella innovatörer och entreprenörer som är redo att samskapa framtidens företag.

Vi är tillverkare och pionjärer inom våra områden och har ledande industriledare som våra studenters personliga lärare och mentorer. Vi tänker stort, tar chanser och stör branscherna genom att återbilda hur vi lär oss, ansluta och göra affärer. En personlig och praktisk metod är kärnan i vår interaktiva inlärningsfilosofi. Detta skapar en utbildningsupplevelse som går över traditionella utbildningsinstitut och förbereder eleverna på framtidens jobb. Genom att samarbeta med innovativa internationella experter, framgångsrika entreprenörer, ledande forskare och kreativa förändringstillverkare från hela världen, kan vi utveckla våra moderna Creative & Technical-program , baserade på morgondagens branschbehov.

På campus i Barcelona och Bangkok strävar vi efter att sköta och påskynda talang, stödd av de mest kunniga och framgångsrika människorna inom teknik- och designindustrin. Se vår examenvideo nedan för att se hur våra elever beskriver sin Harbour.Space-upplevelse.

De bästa anledningarna till att studera på Harbour.Space

 • Framtidens kreativa och tekniska discipliner: 10 unika program med fokus på design, teknik och entreprenörskap för att säkerställa meningsfullt och kreativt tillfredsställande professionell framtid på högsta nivå.

 • Bästa branschledare som professorer: 75+ banbrytande yrkesverksamma från hela världen som mentorerar, guider och förbereder dig för morgondagens jobb.

 • Tvärvetenskapligt lärande: 15 intensiva 3-veckors moduler, varav 5 är valfria, så att du kan utforska nya discipliner och utveckla en helhetsfärdighet.

 • Personlig strategi: 100+ kurser att välja mellan och bygga en unik pedagogisk upplevelse i linje med dina personliga och professionella mål.

 • Praktisk erfarenhet: Arbeta med tvärvetenskapliga team för att utveckla din Capstone, ett tvärvetenskapligt personligt företag / projekt baserat på en innovativ lösning på ett verkligt problem. Läs mer om Capstone Projects här.

Vem ska ansöka

Alla med kärlek till teknik och design är välkomna att ansöka: vi är en global akademisk institution för varje nationalitet, kön och kulturell bakgrund.

Alla ansökningar ska lämnas in online, och de blivande studenterna är välkomna att lämna in sina ansökningar när som helst på året. Ansökningar görs bäst förr än senare eftersom både vår ansökningsprocess och potentiella visumansökningar tar tid.

Om du ägnar dig åt att utveckla och genomföra stora idéer inom design och teknik som kommer att ha en positiv effekt på världen, kan Harbour.Space vara ditt akademiska hem.

Akademiska partners

 • UTCC
 • Tekniska Universitetet i München
 • X-labs Tsinghua
 • INRIA
 • Högre ekonomiska högskolan
 • Moskvas fysik- och teknikinstitut

Hasso Plattner Institute

Harbour.Space in Numbers

Ibland är det lättare att låta siffrorna tala för sig själva. Här är några snabba statistik som vi säkert kommer att hitta intressanta:

 • 95% av våra kandidater arbetar för närvarande

 • 83% av dem hittade ett jobb inom de tre första månaderna sedan examen

 • 53% av våra kandidater hittade faktiskt arbete innan de tog examen

 • 80% av våra kandidater är nöjda med sin nuvarande position

Vill se mer? ou kan hitta alla siffror du behöver samt§ berättelsen bakom dem i vår anställningsrapport . Kolla in hela rapporten här.

Platser

Barcelona

Harbour.Space University

Address
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 674 29 14 22

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium