ICAI School of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

121259_adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

ICAI School of Engineering är en polyteknisk skola belägen i Madrid med en lång traditionell undervisningsteknik som började 1908. ICAI erbjuder tvååriga magisterexamen i industriell teknik (inklusive maskinteknik, elektroteknik och elektronisk teknik) och inom telekommunikationsteknik. Sådana högre grader krävs för att arbeta som en Chartered Engineer i Spanien. Dessutom erbjuder vår tekniska högskola åtta 1-åriga professionella magisterexamina inom sektorerna energi, transport och industri , som har ett gemensamt fokus på digital transformation och hållbarhet .

ICAI har en långvarig tradition att samarbeta i forskning med den privata och offentliga sektorn genom våra stolar och främst vårt institut för forskning i teknologi (IIT) . Detta samarbete är hörnstenen i våra professionella magisterexamina, som strävar efter att tillgodose samhällets verkliga behov. Tack vare denna nära koppling till den professionella sektorn har vi dessutom förmånen att samarbeta med kända experter från industrin för att utforma läroplanen och genomföra undervisningsaktiviteter.

På en annan anmärkning strävar vi efter att tillhandahålla omfattande utbildning i teknik genom att utveckla intellektuella och professionella färdigheter ( ledarskap, teamarbete och internationalisering ) och främja andra viktiga egenskaper som ansvar, kritiskt tänkande och etik i karriärutveckling.

Platser

madrid

Address
Comillas ICAI
Alberto Aguilera, 25
Madrid

28015 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium