IE Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

IE-stiftelsen är en ideell organisation som arbetar för att förbättra IE: s påverkan genom tillämpning av egna medel och samarbete med strategiska partners. Stiftelsen har skapats 1997 och har aktivt främjat institutionens värderingar av entreprenörskap, mångfald, inklusivitet och innovation i över tjugo år, med särskild tonvikt på humaniora som en grundläggande aspekt av vårt tillvägagångssätt för högre utbildning. Våra handlingar och mål kan grupperas i fyra huvudområden:

  • Tillhandahållande av resurser och skapande av både internt och samarbetsinitiativ som förbättrar kvaliteten på utbildningen vid IE.
  • Stödja tillämpade forskningsprojekt med hög social och pedagogisk inverkan som ger mervärde till det akademiska samhället och samhället som helhet.
  • Finansieringsprogram för begåvade individer.
  • Främja en kultur av social medvetenhet och samhällsengagemang genom att främja sociala initiativ som stödjer mångfald och tvärkulturell kommunikation.

Allt detta möjliggörs av det ständiga stödet från IE-studenter, familjer, alumner, personal och partners. Deras generositet är drivkraften bakom IE-stiftelsens framgång. Med stöd av denna otroliga samhälle arbetar vi outtröttligt för att nå våra mål, förbättra vår verksamhet, främja våra värderingar och bredda de pedagogiska och yrkesmässiga möjligheterna som alla har tillgång till.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgStarta stock foton / Pexels

Law School

IE Law School levererar toppklassig, innovativ, globalt orienterad och tvärvetenskaplig juridisk utbildning som bryter mot traditionella hinder för att forma morgondagens jurister.

Skolan drar nytta av ett intensivt fokus på teknik när det gäller innehåll och inlärningsmetoder främjar en entreprenörsinriktning i eleverna för att omvandla lagspraxis och genererar relevant kunskap om affärsrelaterade områden för att skapa värde.

Vid IE finns det ingen ursäkt för att inte bli involverad

Har du någonsin ansett att tappa in i din inre skådespelare genom att delta i ett TEDx-samtal, här på Campus? Vad sägs om att göra dykning i Alicante? Vill du göra en av dina egna låtar i en talangshow? Oavsett vilka intressen du har, har våra 80-plus studentklubbar och organisationer tagit dig. Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick vid IE!

Universitetets enorma historia av stolthet och anda har återspeglats under årtiondena med campusövergripande evenemang och program. Så gå med, ha det roligt och vara en del av IE: s händelser och traditioner. Att komma ihåg det förflutna och var vi kom från grundar oss som en gemenskap och en institution och där vi är idag. Fira historien om detta stora universitet och delta i våra traditionella evenemang under hela året. Vi letar alltid efter nya idéer och nya studenter. Ta med dina vänner och delta i det roliga att hålla dessa rika traditioner levande på campus.

Platser

madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Kastilien och León, Spanien