IE Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om IE University

Världen förändras som aldrig förr, och vid IE-universitetet är vi beredda, vi är anslutna och vi fortsätter framåt. Vi leder förändring eftersom oavsett omständigheterna, vår motståndskraft, passion och skräp driva oss för att anpassa och pressa gränserna - framför allt våra egna.

Oavsett var du är i världen, anpassar vi kontinuerligt våra program till dina behov, för att erbjuda dig en oöverträffad interaktiv inlärningsresa och transformationsupplevelse. Våra program anpassar sig till ditt liv och dina behov: anslut dig till en klass från vilken enhet som helst, delta i online-video ansikte-till-ansikte grupparbete med klasskamrater från hela världen, samarbeta för att bygga lösningar på verkliga utmaningar i forum och levande simuleringar . På IE är vi anslutna oavsett vad situationen kräver.

Alla våra program som börjar 2020 anpassas så att du kan delta i lektioner och få samma upplevelse av högsta kvalitet, oavsett var du är eller vad du behöver. Sätt inte din utbildning i vänteläge och hoppa till nästa kapitel i ditt liv.

Undervisning och lärande vid IE är flytande - en unik pedagogisk upplevelse som sömlöst blandar olika fysiska och digitala miljöer för att ge våra elever en mycket interaktiv inlärningsresa. Med över 20 års erfarenhet utrustar vi individer med den tankesätt och de verktyg de behöver för att få en varaktig effekt genom våra unika undervisningsmetoder, innovativa teknologier och mångfaldig fakultet i världsklass.

Oavsett var du befinner dig i din professionella karriär eller i världen, anpassar vårt akademiska erbjudande sig efter dina specifika behov: Heltid, för en helt uppslukande upplevelse eller deltid för att studera medan du fortsätter din yrkeskarriär. Välj alternativet som ger rätt balans mellan dina personliga, professionella och utbildningsbehov.

IE Law School

På IE Law School vi fast beslutna att förbereda dig för att arbeta, trivas och bygga lösningar för en komplex globaliserad och digital värld.

Vi behöver jurister som är beredda att möta globala utmaningar och vi tror att den nya miljön kräver en global juridisk utbildning. IE Law School ger dig kunskap och färdigheter för att navigera i denna dynamiska, internationella miljö och innehåller viktiga tvärvetenskapliga ämnen inklusive politik, filosofi, ekonomi och humaniora. Juridisk utbildning som går utöver gränserna är nu viktigare än någonsin eftersom lokala lösningar eller perspektiv inte räcker. En djup förståelse av jämförande lag ger dig möjlighet att behärska de olika rättssystemen och ger dig en unik och kreativ global juridisk tänkesätt.

Vi känner igen de möjligheter som ligger framöver för att utnyttja teknikens kraft för att förbättra juridisk utbildning, juridisk praxis och rättssystem och vi är engagerade i forskning och undervisning i skärningspunkten mellan lag och teknik. På IE Law School kommer du att utforska konsekvenserna inom gränsen för teknik och lag: från artificiell intelligens och datasekretess till frågor relaterade till cybersecurity och smarta kontrakt.

Att utbilda globala advokater kräver expertis och innovation inom global juridisk utbildning. Vår internationella och mångfaldiga fakultet i världsklass, med akademisk och professionell bakgrund, använder innovativa undervisningsmetoder och juridisk branschkunskap, och de är den perfekta kombinationen för att stärka dig och låta dig förbättra din professionella syn.

Platser

madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Kastilien och León, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium