Läs den officiella beskrivningen

Om oss

IE-stiftelsen är en ideell organisation som arbetar för att förbättra IE: s påverkan genom tillämpning av egna medel och samarbete med strategiska partners. Stiftelsen har skapats 1997 och har aktivt främjat institutionens värderingar av entreprenörskap, mångfald, inklusivitet och innovation i över tjugo år, med särskild tonvikt på humaniora som en grundläggande aspekt av vårt tillvägagångssätt för högre utbildning. Våra handlingar och mål kan grupperas i fyra huvudområden:

  • Tillhandahållande av resurser och skapande av både internt och samarbetsinitiativ som förbättrar kvaliteten på utbildningen vid IE.
  • Stödja tillämpade forskningsprojekt med hög social och pedagogisk inverkan som ger mervärde till det akademiska samhället och samhället som helhet.
  • Finansieringsprogram för begåvade individer.
  • Främja en kultur av social medvetenhet och samhällsengagemang genom att främja sociala initiativ som stödjer mångfald och tvärkulturell kommunikation.

Allt detta möjliggörs av det ständiga stödet från IE-studenter, familjer, alumner, personal och partners. Deras generositet är drivkraften bakom IE-stiftelsens framgång. Med stöd av denna otroliga samhälle arbetar vi outtröttligt för att nå våra mål, förbättra vår verksamhet, främja våra värderingar och bredda de pedagogiska och yrkesmässiga möjligheterna som alla har tillgång till.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgStarta stock foton / Pexels

Law School

IE Law School levererar toppklassig, innovativ, globalt orienterad och tvärvetenskaplig juridisk utbildning som bryter mot traditionella hinder för att forma morgondagens jurister.

Skolan drar nytta av ett intensivt fokus på teknik när det gäller innehåll och inlärningsmetoder främjar en entreprenörsinriktning i eleverna för att omvandla lagspraxis och genererar relevant kunskap om affärsrelaterade områden för att skapa värde.

Vid IE finns det ingen ursäkt för att inte bli involverad

Har du någonsin ansett att tappa in i din inre skådespelare genom att delta i ett TEDx-samtal, här på Campus? Vad sägs om att göra dykning i Alicante? Vill du göra en av dina egna låtar i en talangshow? Oavsett vilka intressen du har, har våra 80-plus studentklubbar och organisationer tagit dig. Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick vid IE!

Universitetets enorma historia av stolthet och anda har återspeglats under årtiondena med campusövergripande evenemang och program. Så gå med, ha det roligt och vara en del av IE: s händelser och traditioner. Att komma ihåg det förflutna och var vi kom från grundar oss som en gemenskap och en institution och där vi är idag. Fira historien om detta stora universitet och delta i våra traditionella evenemang under hela året. Vi letar alltid efter nya idéer och nya studenter. Ta med dina vänner och delta i det roliga att hålla dessa rika traditioner levande på campus.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

IE Law School

Dual Degree-programmet vid IE gör det möjligt för studenter att skräddarsy sina studier till sina akademiska, personliga och professionella mål. När du förföljer två disc ... [+]

Dual Degree-programmet vid IE gör det möjligt för studenter att skräddarsy sina studier till sina akademiska, personliga och professionella mål. När du förföljer två discipliner parallellt får du insikt i två olika perspektiv och sätt att tänka på. Vårt dubbla examensprogram ger de färdigheter och kunskaper som behövs för att utmärka sig vid varje uppgift och starta en framgångsrik karriär samtidigt som du förädlar dina tekniker och ger dig verktyg för att omvandla alla branscher. På mindre än två år täcker du innehållet i två magisterprogram och examinerar med två examensbevis.

Det låter dig ...Kombinera program från olika skolorFörvandla din akademiska bananOptimera produktiviteten genom att snabbt spåra din examenAnpassa din väg till framgång... [-]
Spanien Madrid Segovia
September 2019
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
IE Law School

Oavsett om du redan arbetar i en internationell juridisk avdelning eller vill starta en spännande ny karriärväg, erbjuder detta program både i deltid (11 månader - marsin ... [+]

Befälhavaren i Global Corporate Compliance erbjuder nuvarande eller inkommande internationella jurister ett unikt, praktisk program som undersöker viktiga efterlevnadsbaserade branschkunskaper. Erbjuder deltid (11 månader - marsintag) och heltidsformat (10 månader - oktoberintag), få en holistisk, global förståelse av den internationella rättsliga ramen, affärsetik och överensstämmelsestrategier. Dessutom lär du dig nya perspektiv guidade av vår världsklass fakultet som består av de bästa internationella juridiska sinnena.

I mastern i Global Corporate Compliance består studieplanen av fyra moduler som tar dig på en resa genom grundläggande aspekter av överensstämmelsessektorn. Genom att utforska den internationella rättsliga ramen, etik, överensstämmelse som försvar och andra viktiga områden, kommer du att få en helhetssynkompetens som förstärker din profil och låter dig arbeta i ett antal globala branscher.... [-]

Spanien Madrid Segovia
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 11 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
IE Law School

Vår Master i Legal Tech formar mångfacetterade globala yrkesverksamma som kan ta itu med innovationer i en rättslig ram. Få en tvärvetenskaplig grundning i den nuvarande ... [+]

Vår Master i Legal Tech formar mångfacetterade globala yrkesverksamma som kan ta itu med innovationer i en rättslig ram. Få en tvärvetenskaplig grundning i den nuvarande utvecklingen inom lag och teknik, samtidigt som du utforskar modern ledning och nya affärsmodeller. Dra nytta av en världsklass IE-akademisk fakultet, en mängd internationella gästprofessorer och förståndsinsikt från industriledare i Silicon Valley, inklusive VD och koncernchef i multinationella företag. Dessutom får du möjlighet att gå med i den globala juridiska tekniken på IE Law School i Madrid (Spanien) och Radzyner Law School i Herzliya (Israel).

Snabb faktaFormat: Intensive On-campusperioder Online-sessionerIntag: MarsCampus: Online Madrid Silicon Valley Herzliya (Israel)Språket engelskaLängd: 10 månaderInträdesperiod: Rolling admissions process... [-]
Spanien Madrid Segovia
September 2019
Engelska
Heltid
10 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Community of Madrid, Spanien
Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castile and León, Spanien