Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Instituto Europeo de Posgrado Business School är en grundare av den spanska föreningen för handelsskolor (AEEN) och en associerad medlem av Internationella kommissionen för distansutbildning (ICODE).

Mer än 1 miljon undervisningstider hålls varje år genom sin online-plattform till studenter av olika nationaliteter (internationellt nätverk). År 2013 studerade mer än 2000 personer på Instituto Europeo de Posgrado.

Därför räknas Instituto Europeo de Posgrado med chefer, lärare, professorer och akademiker från de mest prestigefyllda universiteten och handelsskolorna från hela världen.

Stipendier och betalningsfaciliteter

Om du är intresserad av att studera en master eller MBA, kan Instituto Europeo de Posgrado hjälpa dig att ge dig 40% stipendier och betalningsfaciliteter:

Personlig telefonintervju

För att kvalificera sig till stipendium krävs att sökanden skickar en personlig telefonintervju där Instituto Europeo de Posgrado kommer att försöka bestämma om sökanden uppfyller de fastställda kraven.

Dessa krav är relaterade till kandidaternas personliga, professionella och ekonomiska situation. För bedömningen följer vi en strikt tillämpningsordning.

Betalningsfaciliteter


Det finns också särskilda betalningsfaciliteter, främjas av Instituto Europeo de Posgrado.

Platser

madrid

Address
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

28109 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium