IMF Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IMF är en nationell referens inom utbildning för företag och individer; intygat av de mer än 125 000 utbildade studenterna. Vår utbildning bygger på mångfalden av områden och expertis i ämnen vi undervisar. Våra tjänsters kvalitet och rykte garanteras av enheter som ISO 9001 och 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centers) och Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Idag undervisar vi i vår katalog ämnen som förhindrande av risk för förebyggande av arbetstillfällen eller mänskliga resurser. Vi har privata och officiella kvalifikationer, den senare är resultatet av alliansen tecknad med prestigefyllda universitet, vilket gör att vi kan erbjuda värdepapper som regleras av utbildningsministeriet. Studenter har möjlighet att välja det läge du vill göra din kurs och företag kan välja att använda vår utbildningsbonus för servicehantering för att bearbeta din kredit. Vi förlitar oss på ett team av specialister som specialiserat sig på varje område för att ge studenter och lärandhjälp till studenter, vilket säkerställer att vi alltid får ett personligt, omfattande vårdteam. Bland våra verktyg har anställning och praxis för både våra privata kunder och företag kan dra nytta av en mötesplats på arbetsmarknaden. Vi har också en innovativ plattform för online-utbildning, med över 250 egna kurser tillgängliga. Vi har utvecklat anpassat arbete för företag som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, Etc. Vi arbetar också med arbetsgivare, arbetsmarknadens parter och offentlig förvaltning för att främja gratis utbildning för specifika grupper och arbetslösa. Kort sagt, vi är en organisation vars huvudmål är våra kunders tillfredsställelse och för det har vi precis hittat ett sätt att få det: sträva, varje dag, att göra vårt bästa.

Se

MFI: s vision är att vara en internationell ledare inom distansutbildning och onlinepersonal inom tekniska områden.

Uppdrag

Vi vill växa med dig. Målet är att säkerställa en hög nivå av tillfredsställelse av våra kunder genom personlig uppmärksamhet och kvalitet i servicekvalitet. Detta mål kräver kontinuerlig förbättring av de tekniska och materiella resurserna, och maximalt engagemang av all personalutbildning till MFI: er är en annan upplevelse.

värden

  • Tillgängliga forskarutbildning med kvalitetsutbildning till konkurrenskraftiga priser.
  • Väljer ny teknik för att ge mervärde till utbildning.
  • Fysisk närhet till studenter genom vårt internationella nätverk av kontor och tillhörande centra.
  • Personligt akademiskt mentorsystem. Motiverat extremt professionellt team.
  • Internt engagemang för vårt team, fastställande av policyer som möjliggör professionell utveckling baserad på förtroende, flexibilitet och självkrav.

Platser

madrid

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Valencia

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Valencian Community, Spanien

sevilla

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 sevilla, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar