Read the Official Description

AACSB Accredited

IMF är ett nationellt referens i utbildning till företag och privatpersoner; intygas av mer än 90.000 studenter utbildas. Vår utbildning bygger på den mångfald av områden och kompetens i de ämnen vi undervisar.

Kvaliteten och prestige våra tjänster stöds av enheter som University Camilo José Cela, lad ISO 9001 och 14001, lanserad (National Association of Distansutbildning Centres) och den spanska Association of Business Schools (AEEN). Likaså är IMF del av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Idag, i vårt sortiment som vi lär ämnen som Förnybar energi Occupational Risk Prevention eller Human Resource. Vi har privata och officiella kvalifikationer, det senare resultatet av alliansen som undertecknats med Camilo José Cela University, Vilket gör att vi kan erbjuda värdepapper regleras av Undervisningsministeriet.

Eleverna har möjlighet att välja det läge du vill göra din kurs och företag kan välja att använda vår tjänst ledarutbildning bonus att behandla din kredit. Vi är beroende av ett team av professionella specialiserade på respektive område för att ge handledning och lärande stöd till studenter, se till att alltid få en personlig, omfattande vårdteam.

Bland våra verktyg har en anställning och praxis både våra privatkunder och företag kan dra nytta som en mötesplats på arbetsmarknaden. Vi har också en innovativ plattform för online-utbildning, med över 250 egna kurser.

Vi har utvecklat Beställningar för företag som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicien, Etc Vi arbetar också med arbetsgivare, arbetsmarknadens parter och den offentliga förvaltningen för att främja fri utbildning för särskilda grupper och arbetslösa.

Kort sagt, vi är en organisation vars främsta mål är att tillfredsställa våra kunder och för att vi bara har hittat ett sätt att få det: sträva, varje dag, för att ge vårt bästa.

utsikt

MFI: s vision är att vara internationellt ledande inom distansutbildning och online yrkesverksamma inom tekniska områden.

mission

Vi vill växa med dig. Syftet är att säkerställa en hög nivå av tillfredsställelse hos våra kunder genom personlig uppmärksamhet och ypperlig service kvalitet.

Detta mål kräver ständiga förbättringar i de tekniska och materiella resurser, och maximal medverkan av all personal utbildning för att MFI är en annorlunda upplevelse.

Värden

  • Gör tillgänglig forskarutbildning, tillhandahålla högkvalitativ utbildning till konkurrenskraftiga priser.
  • Valet av ny teknik för att höja värdet på utbildningen.
  • Fysisk närhet till studenter genom vårt internationella nätverk av kontor och tillhörande center.
  • Personlig akademiska mentorssystem. Motiverad extremt professionellt team.
  • Intern engagemang för vårt team, upprättande av politik som tillåter professionell utveckling som bygger på förtroende, flexibilitet och själv krav.
Programs taught in:
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

IMF Business School

IMF Business School , i samarbete med INDRA och Camilo José Cela University, lanserar master i Big Data och Business Analytics. Programmet syftar till att ge sina elever ... [+]

I samarbete med INDRA - On-site

Pris: 17.000 euro 50% stipendium -Finansiering utan ränta upp till 12 månader. Rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: På plats i MadridStartdatum: Oktober 2019Kvalificering erhållen: Magisterexamen från Camilo José Cela University och magisterexamen från IMF Business SchoolJobb och praktikutbytekrav

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

presentation

IMF Business School , i samarbete med INDRA och Camilo José Cela University, lanserar master i Big Data och Business Analytics. Programmet syftar till att ge sina elever en global vision om Big Data-tekniken och deras användning, samt en tillämpad och praktisk utbildning i analytiska tekniker för företag (Business Analytics).... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IMF Business School

På grund av den resulterande efterfrågan på kvalificerad personal inom detta område, har IMF Business School och Deloitte skapade detta Masters, utvecklats som klassrum u ... [+]

Under de senaste åren har de ökat cyberattacker till företag och privatpersoner mer än 33% och, enligt en rapport ONTSI (National Observatory för telekommunikation och informationssamhället) och INCIBE (National Institute of Cyber), figuren cyberincidenter som spelats in i spanska bolag ökade med 200% från 2014 till 2015.

Det ger för skapandet av nästan en miljon arbetstillfällen relaterade till Cyber ​​2020, enligt en färsk rapport från Europeiska unionen. Cyber ​​har blivit en av de största riskerna i världsekonomin och detta har gjort företag alltmer investera skydda mot cyberattacker och förhindra sårbarheter i sina system.

På grund av den resulterande efterfrågan på kvalificerad personal inom detta område, har IMF Business School och Deloitte skapade detta Masters, utvecklats som klassrum utbildningsutbudet hög teknisk nivå, med hjälp av professionella tränare i varje ämne (Ethical Hacking, Forensics , reverse engineering, etc.).... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
216 öppettider
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
IMF Business School

Magisterexamen i Human Resources Management av Cela Open Institute har stöd från Human Resource Management Center Association (AEDIPE Centro), som sammanför alla tillhöra ... [+]

Pris: 3 900 euro Stipendium på 10% - 3,510 euroFinansiering utan ränta och rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Officiell mastergrad från Universidad Camilo José CelaJobb och praktikutbytekrav

universitetsexamen

presentation

Cela Open Institute (COI), en del av IMF akademiska institution och Camilo José Cela University lanserar magisterexamen inom HR, vars huvuduppgift är att deras elever kan klara sina företagers talanger anpassat till mål, genom de senaste verktygen inom sektorn.

Denna mästare, undervisad med stöd av AEDIPE Centro, syftar till båda akademiker från närstående branscher som vill fokusera sin yrkes karriär inom personalstyrning samt erfarna proffs som vill bevisa sin kunskap genom att få en officiell titel.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Heltid
Deltid
5 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencian Community, ES
Location address
Seville, Andalusia, ES
Location address
Bilbao, Basque Country, ES