IMF Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

IMF är ett nationellt referens i utbildning till företag och privatpersoner; intygas av mer än 90.000 studenter utbildas. Vår utbildning bygger på den mångfald av områden och kompetens i de ämnen vi undervisar.

Kvaliteten och prestige våra tjänster stöds av enheter som University Camilo José Cela, lad ISO 9001 och 14001, lanserad (National Association of Distansutbildning Centres) och den spanska Association of Business Schools (AEEN). Likaså är IMF del av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Idag, i vårt sortiment som vi lär ämnen som Förnybar energi Occupational Risk Prevention eller Human Resource. Vi har privata och officiella kvalifikationer, det senare resultatet av alliansen som undertecknats med Camilo José Cela University, Vilket gör att vi kan erbjuda värdepapper regleras av Undervisningsministeriet.

Eleverna har möjlighet att välja det läge du vill göra din kurs och företag kan välja att använda vår tjänst ledarutbildning bonus att behandla din kredit. Vi är beroende av ett team av professionella specialiserade på respektive område för att ge handledning och lärande stöd till studenter, se till att alltid få en personlig, omfattande vårdteam.

Bland våra verktyg har en anställning och praxis både våra privatkunder och företag kan dra nytta som en mötesplats på arbetsmarknaden. Vi har också en innovativ plattform för online-utbildning, med över 250 egna kurser.

Vi har utvecklat Beställningar för företag som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicien, Etc Vi arbetar också med arbetsgivare, arbetsmarknadens parter och den offentliga förvaltningen för att främja fri utbildning för särskilda grupper och arbetslösa.

Kort sagt, vi är en organisation vars främsta mål är att tillfredsställa våra kunder och för att vi bara har hittat ett sätt att få det: sträva, varje dag, för att ge vårt bästa.

utsikt

MFI: s vision är att vara internationellt ledande inom distansutbildning och online yrkesverksamma inom tekniska områden.

mission

Vi vill växa med dig. Syftet är att säkerställa en hög nivå av tillfredsställelse hos våra kunder genom personlig uppmärksamhet och ypperlig service kvalitet.

Detta mål kräver ständiga förbättringar i de tekniska och materiella resurser, och maximal medverkan av all personal utbildning för att MFI är en annorlunda upplevelse.

Värden

  • Gör tillgänglig forskarutbildning, tillhandahålla högkvalitativ utbildning till konkurrenskraftiga priser.
  • Valet av ny teknik för att höja värdet på utbildningen.
  • Fysisk närhet till studenter genom vårt internationella nätverk av kontor och tillhörande center.
  • Personlig akademiska mentorssystem. Motiverad extremt professionellt team.
  • Intern engagemang för vårt team, upprättande av politik som tillåter professionell utveckling som bygger på förtroende, flexibilitet och själv krav.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)

Se skolans Masterprogram » Se Online 1-åriga MBA:er » Se Online MBA » Se Online Certifikater » Se Online Magisterexamen » Se Health Magisterexamen » Se Certifikater » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Masters i Cyber ​​(ansikte)

Online och Campus-kombinerat Deltid 216 öppettider September 2019 Spanien Madrid

På grund av den resulterande efterfrågan på kvalificerad personal inom detta område, har IMF Business School och Deloitte skapade detta Masters, utvecklats som klassrum utbildningsutbudet hög teknisk nivå, med hjälp av professionella tränare i varje ämne (Ethical Hacking, Forensics , reverse engineering, etc.). [+]

Under de senaste åren har de ökat cyberattacker till företag och privatpersoner mer än 33% och, enligt en rapport ONTSI (National Observatory för telekommunikation och informationssamhället) och INCIBE (National Institute of Cyber), figuren cyberincidenter som spelats in i spanska bolag ökade med 200% från 2014 till 2015.

Det ger för skapandet av nästan en miljon arbetstillfällen relaterade till Cyber ​​2020, enligt en färsk rapport från Europeiska unionen. Cyber ​​har blivit en av de största riskerna i världsekonomin och detta har gjort företag alltmer investera skydda mot cyberattacker och förhindra sårbarheter i sina system.

På grund av den resulterande efterfrågan på kvalificerad personal inom detta område, har IMF Business School och Deloitte skapade detta Masters, utvecklats som klassrum utbildningsutbudet hög teknisk nivå, med hjälp av professionella tränare i varje ämne (Ethical Hacking, Forensics , reverse engineering, etc.).... [-]


Officiell magisterexamen i personalhantering

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Magisterexamen i Human Resources Management av Cela Open Institute har stöd från Human Resource Management Center Association (AEDIPE Centro), som sammanför alla tillhörande yrkesverksamma från Madrid, Castilla y León, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, Kanarieöarna, Ceuta och Melilla. Förutom att ackreditera med tillsynen lärandesresultaten och tillförlitligheten hos Masters utvärderingssystem, främjar denna aktiva enhet skapandet av kunskap om yrket och handlar om att sprida det bland sina medlemmar. [+]

Pris: 3 900 euro Stipendium på 10% - 3,510 euroFinansiering utan ränta och rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Officiell mastergrad från Universidad Camilo José CelaJobb och praktikutbyteKRAV:

universitetsexamen

PRESENTATION:

Cela Open Institute (COI), en del av IMF akademiska institution och Camilo José Cela University lanserar magisterexamen inom HR, vars huvuduppgift är att deras elever kan klara sina företagers talanger anpassat till mål, genom de senaste verktygen inom sektorn.

Denna mästare, undervisad med stöd av AEDIPE Centro, syftar till båda akademiker från närstående branscher som vill fokusera sin yrkes karriär inom personalstyrning samt erfarna proffs som vill bevisa sin kunskap genom att få en officiell titel.... [-]


Videoklipp

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Kontakt
Besöksadress
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Besöksadress
Valencia, Valencian Community, ES
Besöksadress
Seville, Andalusia, ES
Besöksadress
Bilbao, Basque Country, ES