ISDI - Escuela de Negocios Digital

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världen ÄR DIgital

Vi befinner oss inte i en era av förändring utan i en förändring av en era. De som inte kan tolka detta nya digitala ekosystem kommer att ha en växande konkurrensnackdel. Hitta den utbildning du behöver för att öppna dörrar i den digitala eran. Gå med i ISDI, den första digitala handelsskolan och ekosystemet som leder omvandlingen av företag, nystartade företag och proffs.

ISDI: s uppdrag som världsledande inom digital utbildning är att hjälpa professionella, företagare, företag och institutioner i deras omvandling att bli konkurrenskraftiga i den digitala eran.

Vi är övertygade om att genom att göra detta kommer vi att hjälpa mänskligheten att hitta ett sätt att positivt hantera denna övergång och därmed bidra till att bygga en mer rättvis, transparent och jämn värld där ingen lämnas kvar .

Vår institution skapades av utmärkta Internetproffs med målet att påskynda förändring mot en ny, mer konkurrenskraftig och effektiv affärsmodell som maximerar potentialen hos människor, företag och marknader.

Nacho de Pinedo

Medgrundare och VD för ISDI

Vi upplever inte en era av förändring, utan snarare en förändring av eran. Detta är den digitala eran.

Unik metodik

Vi är en unik institution på grund av vår helhetssyn och erbjuder en omfattande bild av digitala affärer via modulbaserad undervisning, samordnad och uppdaterad varje år. Vår praktiska strategi kan direkt tillämpas på digitalisering av verkliga företag och främjar omedelbar professionalisering.

Våra professorer kommer från de viktigaste digitala företagen och är de bästa, aktiva experterna i branschen. De är kontinuerligt engagerade i studenter: professionella möjligheter för digitala proffs, företagarstöd, nätverk etc.

ISDI har visat sin framgång och förmåga att utföra institutionens uppdrag: att bidra till accelerationen av digitaliseringen i samhället .

Födelse av ISDI

I mars 2009 hade en grupp proffs på Internet idén att skapa en handelsskola för att ge utbildning för professionella och entreprenörer inom digitala företag, med hjälp av det mest högkvalitativa innehållet anpassat till nuvarande behov, 2000-talets metodik och de bästa Internetproffserna som dess professorer.

137268_pexels-photo-2422293.jpeg

Studerar på ISDI - en unik upplevelse

Vårt uppdrag är att hjälpa till att förvandla professionella, nystartade företag, företag och organisationer och ge dem en konkurrensfördel i den digitala eran.

I över tio år har ISDI stört affärsutbildningen genom att tillhandahålla inlärningsupplevelser fokuserade på en omfattande bild av digital affärsverksamhet och en metod för inlärning som består av specialiserade kurser som uppdateras året runt. Detta praktiska tillvägagångssätt, i kombination med kunskapen och kompetensen hos våra professorer och det digitala transformationsarbetet som studenter gör för att direkt påverka verkliga företag , resulterar i en verkligt omvandlingsupplevelse.

Mer än 20 000 studenter har redan utbildats vid ISDI.

Vi har ett tydligt mål att sträva efter.

Syn

Nuet och framtiden är digitala.
De yrkesverksamma, företag, institutioner och länder som inte utvecklar en förståelse för detta nya ekosystem kommer att bli alltmer missgynnade.

Uppdrag

Främja digitalisering för att förbättra individer och organisationers konkurrenskraft.
Utbilda proffs inom digitala företag, skapa digitala företagare och hjälpa företag i deras digitala migration.

Dröm

Att genom digital optimism bidra till skapandet av ett bättre samhälle, där digitalisering tar bort hinder och förbättrar möjligheterna på ett sätt som är mer jämlikt och mer rättvist.


Searching

Manifest för digital optimism

Vi tror att fenomenet digitalisering inte bara är oundvikligt utan också positivt, roligt och spännande. Vår inställning till denna nya era måste vara en av nyfikenhet, experiment och glädje.

1. Personen
2. Användaren
3. Samhälle
Personen är centrum och kraften bor i individen . Aldrig tidigare har var och en av oss haft så stor kapacitet att påverka vår miljö.

För användaren gör den digitala miljön livet enklare, rikare, mer intressant och roligare eftersom det effektiviserar processer och eliminerar byråkrati, ger ordning till kaos, sparar tid, underlättar förvärv av tjänster och produkter, sänker priser, tillåter jämförelse, ger tillgång till data, innehåll, tjänster och produkter och uppmuntrar kommunikation, kontakt och ömsesidigt hjälp. Det digitala samhället är mer jämlikt . Det mildrar skillnader i kön, ras, övertygelse och nationaliteter. Det som är viktigt är konversationen , inte kännetecknen för vem som står bakom det.
4. Den digitala världen
5. Den digitala miljön
6. Arbetsvärlden
Den digitala världen är mer global och mänskligheten är mer kopplad . Psykologiska och geografiska gränser är suddiga eftersom vi alla delar samma internetvärld där kommunikationen är enkel och omedelbar och kontakten med andra kulturer och sätt att förstå världen är automatisk. Detta främjar och underlättar solidaritet och förståelse . Den digitala miljön gynnar utvecklingen av talanger , eliminerar hinder för förmedling, finansiering och tillgång: idéer är närmare verkligheten, konst och konstnärer är närmare deras allmänhet, företagare är närmare vinst och produkter är inom räckhåll för sina marknader .
I arbetslivet underlättar digital teknik balans i livet, valet av bostad och integrering av personer med funktionshinder, vilket flexibilitet slaveri tidtabeller och behovet av att vara fysiskt närvarande i en statisk jobb.

7. Kunskap
8. Delning
9. Fördöma och bekämpa
Den enorma kunskap som samlats av hela mänskligheten genom vår historia, uppdaterad i realtid, är äntligen tillgänglig för samma mänsklighet, och tillgång till utbildning och kultur är tillgängliga för enorma lager av samhället som tidigare hade nekats den.

Förmågan att generera, dela och få åtkomst till direkta konversationer i realtid mellan individer på planetär skala garanterar insynen i information och minskar den knebling som impliceras av censur, partisk tolkning och manipulation av maktgrupper.Den enorma kraften i den digitala miljön gör också att dess verktyg kan användas negativt . Vårt uppdrag är att fördöma och bekämpa sådana attityder och situationer med hjälp av kraften som den digitala världen har gett oss. Men vi kommer inte att låta anläggningen använda isolerade negativa handlingar från individer, organisationer eller grupper som motivering för att försena ostoppbar digital utveckling.

Detta manifest har ingen tionde poäng

Eftersom hastigheten för den digitala världen innebär att den kontinuerligt skrivs om av oss alla, med samma hastighet som de tidigare punkterna raderas eller ändras när de blir föråldrade.

Våra professorer - bästa experter inom sitt område hos ledande företag

Lär dig med de bästa Internet-proffsen

Varje år utformar huvudrollerna för den digitala revolutionen våra utbildningsprogram med uppdaterade material.

Våra program designas och undervisas av aktiva digitala affärsfolk inom ledande företag. Vårt nätverk innehåller över 600 experter som förstår effekterna av digitala affärer i denna globaliserade ekonomi och hur man kan utnyttja de möjligheter som finns . Med deras vägledning får du kunskap och insikter, lära dig nya sätt att arbeta, bli en effektivare ledare och lära dig att använda digital teknik för att omvandla och framtidsbestämma ditt företag och din karriär.

Certifierad institution

ISDIs campus i Madrid och dess masterprogram är ackrediterade av ackrediteringsrådet för oberoende högskolor och skolor (ACICS). Dessa magistergrader är ackrediterade i hela USA och i dess akademiska och affärsmiljöer eftersom de ingår i katalogen över officiella ackrediterade examina i USA.

Som student ger detta ett antal viktiga fördelar :

  • Införande av master i ditt CV och LinkedIn som en officiell examen från USA .
  • Tillgång till karriärmöjligheter inom och utanför USA där officiell behörighet på ”Master” -nivå krävs .
  • Möjlighet att studera en annan magisterexamen eller doktorsexamen vid ett amerikanskt universitet utan behov av validering av tidigare studier.
  • Validering av examen i andra länder.

Platser

Barcelona

Address
Carrer de la Diputació, 37,
08015 Barcelona, Katalonien, Spanien

San Jose

Address
The Silicon Valley Organization
101 West Santa Clara

95113 San Jose, kalifornien, Amerikas förenta stater

madrid

Address
Calle Viriato 20, 28010 - Madrid
28010 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Mexico City

Address
Volcán 150, Lomas - Virreyes, Lomas de Chapultepec III Secc, Miguel Hidalgo
11000 Mexico City, Mexico City, Mexiko

Program

Magisterexamen
Skolan erbjuder också: