ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Om du vill hälsosektorn, hjälpa människor att förebygga och behandla sjukdomar, forskning eller verksamhet med anknytning till naturliga terapier, måste du träna dig i en skola som erbjuder en stabil grund för din yrkesmässiga framtid."

Historia

Ismet(Högre Institutet för traditionell medicin) grundades 1992, räcka av José Luis Badrena, och invigdes av dekanus vid fakulteten för traditionell kinesisk medicin i Peking. Ismet födda med syfte att ge utbildning i naturliga terapier så att eleverna kan bli de bästa yrkesverksamma inom de områden vi undervisar naturmedicin och homeopati, MedicinaTradicional Kina och akupunktur, Tekniska manualer, osteopati, Wellness och natur estetik, Coaching och hälsa , Personlig utveckling och energi terapier. Sedan dess har hittills fortsätter Ismet att utvecklas och expandera sitt erbjudande, förutom att införliva vardagliga erfarenheter under årens lopp, både akademiker, Masters och kontinuerlig utbildning och klinisk praxis för nya studenter.

Mer än tjugo års erfarenhet som har passerat ett stort antal studenter och mer än tusen studenter i aktiv bakom oss. Parallellt med skapandet av skolan också lanserat terapi centrum, med det dubbla syftet att bidra till forskning för genomförandet av de metoder som studerade och fungera som ett viktigt komplement i utbildningen av sina elever.

Ismet samarbetar för närvarande med UCC-UVic (Central University of Katalonien - Högskolan i Vic) centrum och UCAM (Catholic University San Antonio i Murcia).

skola

Varför studera hos oss

 • Vi har flexibla scheman och studiemetoder (i människa eller online), att anpassa sig till ditt arbete och familjeliv.
 • Examen läro utvecklades och baserad utbildning guider IES (Institut d'Estudis Hälsa - Department of Health i Generalitat de Catalunya).
 • Vi erbjuder dig en undervisning team på över 100 yrkesverksamma som kombinerar undervisning med deras kliniska praktik
 • Varje år genomförde vi cirka 250 seminarium och fall, oavsett inledande eller specialisering
 • Vi erbjuder professionell utveckling genom klinisk praxis med riktiga patienter och praxis på sportevenemang. Varje år ca 18.000 besök görs
 • Avtal med nationella och internationella universitet för att erhålla högskoleexamen sig inom området naturliga terapier
 • Genom arbetsmarknaden varje år mer än 200 jobb öppningar flytta ... ta en titt på Instagram, vi lägga dem där!
 • ISMETalumni, alumniförening Ismet, erbjuder rabatter och specialpriser på olika exklusiva tjänster för tidigare studenter Ismet ... en helt gratis service
 • Vi är den enda centrum i området ligger i en byggnad över 2000m2 till vänster Eixample.

Slutligen gemenskapen Ismet erbjuder gratis föreläsningar och workshops, utflykter, fortbildning, informationsindustrin och andra fritidsaktiviteter.

skola

online-läge

"I det här läget kan du studera utbildningsprogram, utan tidtabeller och utan förskjutning"

Huvuddragen i online-läge:

 • Den didaktiska material som presenteras av kapitel och ämnen kompletteras med material utvärdering: övningar, inlämningsuppgifter, tentor, utvärdering och auto - utvärderingstester, forum fungerar. Allt detta för att säkerställa undervisning och lärande dynamik som underlättar förståelsen och främjar inlärning.
 • Personlig handledning av lärare specialiserade på området, att främja lärande och vägleda eleverna. Interaktiv campus gemenskap uppmuntrar kommunikation mellan lärare och elever och möjliggör utvecklingen av studenten i enlighet med sina möjligheter.
 • Främjar studentmedverkan. Studenten är i ständig kontakt med sina klasskamrater och hans lärare. Dessutom kontinuerlig bedömning (forum, diskussioner, gruppövningar, e) främjar motivation för lärande. Alla klasskamrater och lärare deltar i utbildning (dela frågor, idéer och förklaringar) och därmed ger en "feed back" effekt på båda sidor.
 • Det är mer flexibel eftersom det finns inga tidtabeller eller begränsad tid. Studenten väljer då att studera och hur länge. Detta gör det möjligt att skräddarsy kursen till varje specifikt behov.
 • Campus fakultet förblir aktiv från september till juli. Under augusti månad har studenten fortfarande tillgång till campus för att granska lektioner eller fånga upp frågor som går sent.
 • Fortlöpande bedömning. Studenten utvärderas med hänsyn till deras evolutionära process under kursens gång. Således, eftersom kursstart till dess slutdatum, det kommer att utvärderas med hjälp av olika processer: övningar, tester, prov, arbete, deltagande i forum, etc och summan av alla dessa tester kommer att leda till slutbetyget förstås. Student resultat studeras av en akademisk kommitté för ytterligare validering.
 • Övervakning lärande. Online utbildningssystem Ismet, tillåter eleverna att kontrollera sina framsteg under hela inlärningsprocessen. I denna mening är studenten fullt medveten vid alla tider på din nuvarande akademisk status och kan därför anpassa sin studienivå till behoven hos varje ögonblick. För att övervinna materialen inte gjort (för närvarande i avvaktan på och regleras av administrationen) övervakat tentor.

tekniska krav:

 • Device webbläsare som kan spela Flash-innehåll
 • Minsta skärmupplösning 1024 × 768
 • Internet-anslutning och rekommenderad hastighet 20MBs
 • Mozilla Firefox webbläsare rekommenderas. Android tablett om webbläsaren Dolphin. Skulle Ipad, webbläsaren Puffin
 • Plugin Flash Player 6, åtminstone. Rekommenderas att ha det snyggt uppdaterad
 • Det är tillrådligt att ha grundläggande datakunskaper på användarnivå.

Adresserat till

Den virtuella campus Ismet född för alla de människor som arbete, personliga eller ens geografiska läge skäl de inte kan delta i regelbundet till klasser.

Utbildningen riktar sig till både människor utan tidigare erfarenhet som vill träna för första gången i dessa områden, som professionella som vill komplettera sin utbildning eller återvinnas på denna kunskap om terapeuter som specialiserat sig på dessa områden eller andra kompletterande (chiromasseurs, akupunktörer, etc.) samt vårdpersonal vill komplettera sin utbildning inom detta område (läkare, psykologer, sjukgymnaster, avgifter, etc).

Syften

Det grundläggande syftet med våra online studier är att ge omfattande utbildning inom området naturliga terapier, så att eleverna kan förvärva de kunskaper som krävs för att utöva yrket. Således kommer studenten lära sig att fungera som en praktisk naturliga terapier och kommer att träna med nödvändig kompetens för behandlingar med naturliga metoder.

Lärare och Material

I syfte att ge en gedigen utbildning och kvalitet, har vi en portfölj av specialiserade lärare i olika områden. Således uppfyller sitt bidrag av kunskap, lärare har lång yrkeserfarenhet som oundvikligen berikar kvaliteten på nätkurser ytterligare. Dessutom har lärare utbildats för att erbjuda en dynamisk och aktuell undervisning, lämpliga för denna typ av utbildning, och samordnas av ett system för utbildningsplanering.

Studenten har en konsult / a för varje kurs, som kommer att följa dess utveckling under kursens gång. Å andra sidan finns det siffran samordnare på nätet, vars huvuduppgift är att samordna samspelet mellan elev och lärare, utvärdera pedagogiska processer och säkerställa och främja kulturen i campus.El läromedel behövs för att genomföra kurserna den presenteras genom online campus. Den akademiska program har skapats av experter på området.

engagemang

Campus lärande system Ismet erbjuder online stor flexibilitet när det gäller scheman. Så det gör att du kan ansluta till campus när du vill och de timmar du vill, så länge du går täcker mål som ämneslärare.

I början av kursen kommer läraren planera dess innehåll, så att studenten kommer att veta från början när och vilka ämnen kommer att studera varje vecka. Förhållandet mellan krediter och timmar av engagemang är ett kredit = 10 timmars användning. Det totala antalet krediter (timmar utnyttjande) hänför sig till den tid som utför aktiviteter och bedömningar och inte till tiden för anslutningen.

certifierad

Efter genomgången kurs / s monografi / s registreras, och en gång klarat testerna utvärdering och vara medveten om betalning kommer ett intyg diplom levereras studerade området. Detta certifikat elev data antalet timmar (hp) kurser tas, datum och antalet registreringsbevis diploma.El detaljerade online-kurser är en förseglad dokument och registrerats av skolan. Det skickas via e-post från campus i skyddade PDF-format, så att den kan manipuleras, enligt gällande lagstiftning i Spanien giltigheten av digitala dokument.

Karriärmöjligheter

Skåp eller privat konsultation och praktisk Naturist Criterion kriterium bekväma eller praktiska homeopatisk behandling traditionell kinesiska. Samverkan: vårdcentraler och terapier, skönhetssalonger, spa, spa och urbana spa, hälsokostbutiker, gym eller centrum deportivos.Se är utan tvekan ett yrke med hög social efterfrågan och därför med en stor framtid .

Internationell

Vill studera utanför Spanien? Du kan komma åt online-utbildning från något land i världen och tid som passar dig, klasserna har ett startdatum och ett slutdatum för att följa för att hålla en riktig takt, kan du komma åt gånger du vill under denna period av Klockan är obegränsat så länge du kan bo på campus, detta sätt kan du se förstärka de lärdomar du behöver fler gånger.

Platser

Barcelona

Address
Carrer de Floridablanca, 18-20

08015 Barcelona, Katalonien, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium