Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ortega y Gasset University Research Institute , IUIOG, är ett centrum för spetskompetens inom forskarutbildning kopplat till Complutense University of Madrid . E specializado i mer än 30 år i utveckling och leverans av doktors och mästare av hög kvalitet inom samhällsvetenskap, humaniora och hälsovetenskap, dess program har officiellt erkännande och även genom att rangordna prestige. Flera av dess program är bland de bästa i Spanien inom sin specialitet och deras undervisningsmodell främjar undervisningskvalitet och studentprojektion.

foto med tillstånd Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kandidaters erfarenhet

foto med tillstånd Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM-gemenskapen

Det är ett virtuellt utrymme och mötesplats för lärare och studenter. Genom detta kulturella och akademiska utrymme har studenter tillgång till en rik agenda för kulturaktiviteter som organiseras av Ortega - Marañón Foundation , en institution med stor internationell projektion som förvaltar och är värd för Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Institute, Institute of Humanities. och Gregorio Marañón hälsovetenskaper och internationella program.

På samma sätt erbjuder FOM Community detaljerad information om hela IUIOG-utbildningserbjudandet med ett brett utbud av kurser. Innehåller också genom forum, publikationer och kollektiva aktiviteter som kopplar studenter till ett nätverk av akademiker som involverar studenter från mer än 22 länder.

Platser

madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+34 917 00 41 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium