Immune Technology Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi humaniserar teknologi genom utbildning

Immune Technology Institute är ett levande kunskapssamhälle där teknik och idéer är tillväxtmotorn. Vi främjar ett unikt undervisningssystem där lärande förvärvas genom att lösa verkliga utmaningar i professionell värld, hand i hand med ledande företag inom teknologisektorn.

Förbered dig på framtidens jobb

IMMUNE föddes för att utbilda de bästa professionella och entreprenörer inom teknik. Till skillnad från traditionella skolor utvecklas våra program tillsammans med företag och uppdateras ständigt. Du hittar det senaste för att utveckla din karriär med en framtidsvision.

Maximera ditt företags talang

Vi arbetar tillsammans med ledande organisationer för att öka deras talang. Bli en IMMUNE-partner och kontakta professionella inom teknologisektorn.

artificial intelligence, brain, think

filosofi

Immune Technology Institute erbjuder ett unikt lärande ekosystem. Vi förbereder våra studenter för dagens och morgondagens utmaningar och ger dem kunskap och färdigheter för att bygga lösningar som går utöver det konventionella.

"Vårt mål är att gå utöver den nuvarande ramen för formell utbildning. Vi skapar en innovativ miljö som främjar nätverkande mellan företag och kandidater för att bygga djärva lösningar som går utöver det konventionella."
Juan Riva. Grundare och VD för Immune Technology Institute

Vad som definierar oss

integritet

Vi tror att integritet är en väsentlig princip för att säkerställa en positiv användning av teknik, med beaktande av påverkan på människolivets och etikens livssätt.

Djärvhet

På IMMUNE odlar vi förmågan att möta utmaningar med passion och föreslår ovanliga lösningar.

lyssnar

Vi lyssnar inom och utanför vårt samhälle för att lära oss om nya upptäckter, trender och utveckling och integrera dem i IMMUNEs akademiska program.

egenhet

På IMMUNE är vi engagerade i att maximera potentialen för var och en av människorna och organisationerna, förbättra deras styrkor, intressen och ambitioner.

motivation

Vi främjar obegränsad nyfikenhet, en proaktiv attityd och avvikelse. Vi vill att våra elever ska lita på sina instinkter för att arbeta för att hitta smarta lösningar.

social media, digitization, faces

En unik metod

Ärende som ska lösas

Vi utvecklades från den traditionella ”fallstudien” till ”fallet som ska lösas” där eleverna lär sig genom att lösa olösta fall som företag bidrar med.

Lärande genom att göra

Kunskap förvärvas naturligt genom en 100% praktisk inlärningsmetodik som kondenserar nyckelteoretisk kunskap.

Peer to Peer Learning

Professionell framgång är djupt förankrad i samarbete, öppenhet, interaktion och samhälle, som alla återspeglas i varje steg i inlärningsprocessen.

Humanvetenskap och mjuka färdigheter

Alla program tilldelar 20% till humaniora och mjuk kompetensutveckling för att bredda vår förståelse av världen genom ett tvärvetenskapligt prisma.

Kontinuerligt lärande

Transformation är den enda konstanten inom tekniken. Det är därför vi ständigt uppdaterar våra program och ligger före de senaste innovationerna och deras applikationer.

Innovativ bedömning

Vi ger studenter detaljerad information om deras prestanda, färdigheter och nyckelkompetenser för deras professionella framgång.

Mästare nog

Programmen täcker de väsentliga aspekterna för att ge en global vision av teknologierna och fördjupa de mest relevanta områdena, utbilda proffs som sticker ut på dagens marknad.

motivation

Vi främjar motivation som en motor för lärande, vilket ger klasserna en smidig inlärningsdynamik. Vi uppmuntrar till obegränsad nyfikenhet, en proaktiv attityd och avvikelse.

IMMUNE i media

"Institutet för teknisk utbildning IMMUNE öppnar i Madrid. I det lär eleverna på ett praktiskt sätt genom projekt som föreslagits av företag"

ED Digital ekonomi

"Juan Riva; VD och grundare av IMMUNE: Vi strävar efter att bli centrum för excellens i Europa"

ekonomen


" Immune Technology Institute : På jakt efter de 50 bästa tekniska talenterna i Spanien"

AnledningenPlatser

madrid

Address
Paseo de la Castellana,89
28046 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium