Inenka Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Inenka Business School är en online-handelshögskola som föddes som ett resultat av den nuvarande efterfrågan på specialiserad personal från företag. På Inenka erbjuder vi specialutbildning för alla som vill utöka sin kunskap och förbättra sin professionella profil och därmed skära ut en lovande framtid inom den nuvarande arbetsmarknaden.

Vårt utbildningscenter, ett riktmärke inom digital utbildning på nationell nivå, är en del av Grupo Inenka Formación. Utbildningsföreningen har 11 handelshögskolor och specialiseringsinstitut, var och en fokuserad på ett specifikt utbildningsområde. Inenka Business School kontor ligger i hjärtat av affärscentret i Mollerussa, Lleida, där vi har ett mänskligt team bestående av flera lärare och yrkesverksamma specialiserade inom utbildning och pedagogik.

Med ett mycket brett utbildningserbjudande har våra kurser, magister och doktorander nuvarande och innovativa program. Graderna erbjuder möjlighet att genomföra utbildningsvistelser i företag 100% garanterat. Denna tjänst är ett viktigt tillfälle för våra studenter eftersom det introducerar dem till den nuvarande arbetsmarknaden och gör det möjligt för dem att praktisera den kunskap som förvärvats under träningen.

Platser

León

Address
Calle Fray Luis de León,25
24005 León, Kastilien och León, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium