Insenia Design School Madrid

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

School

Utbildar inredare sedan 1998

Grundarna av INSENIA har varit sedan början av sina yrkeskarriärer, formgivare och designlärare, samtidigt och oskiljaktiga.

Yrkandet om utbildning har lett till att de har hållit hundratals gratisprat och seminarier i hela Spanien, riktade till alla typer av yrkesverksamma som är intresserade av dekoration och inredning. Sedan deras professionella karriär började, för 20 år sedan, har de undervisat vid olika design- och dekorationskolor i Madrid. Sedan 1998 startade de sitt eget träningsprojekt, som slutförts sedan 2013 i CEROESPACIO IMADDE, och som var avsett att på några veckor dela frukten av 20 års erfarenhet av att utforma alla typer av utrymmen.

Lärar- och ledningsteam

Den största fördelen med utbildning med INSENIA är utan tvekan erfarenheten av sina professorer, ledande proffs inom dekorationssektorn i Spanien.

Det är omöjligt att lära ut vad som inte har övats och upplevts i den första personen. I INSENIEN vet vi vad vi pratar om, för vi är verkliga yrkesverksamma inom inredning, design, konst och dekoration, fokuserade på vår professionella karriär och brinner för vårt arbete. Detta gör oss unika. Vi tycker om vårt eget projekt för att göra vår dröm att verklighet och våra studenter: lära sig mer och mer om det vackraste yrket i världen, inredning.

karriärmöjligheter

Om du i slutet av vår utbildning föredrar att välja egenföretagande och starta ditt eget inredningsföretag, på Insenia Design School Madrid kommer vi att ge dig all information du behöver för att starta din professionella verksamhet. Vi kommer att dela med dig frukten av 20 år som leder inredningsstudier och projektavdelningar.

Och om du fortfarande behöver mer, konsultera vår konsulttjänst för att skapa dekorationföretag. Vi kommer gärna att utföra alla nödvändiga procedurer för dig genom en mycket erfaren och vederbörligen registrerad administrativ chef.

Träning inom interiördesign öppnar dörrar till oändliga arbets- och affärsmöjligheter. Våra studenter anländer till arbetsmarknaden redo att gå med i alla typer av företag:

 • Interiördesignstudier
 • Arkitekturstudier
 • Reformföretag
 • Dekorationsbutiker
 • Möbelfabriker
 • Bild- och dekorationskonsulter
 • Eventföretag
 • Stand tillverkande företag
 • Företag för kontorsutrustning
 • Möbelaffärer
 • Planerar avgränsningsföretag
 • 3D-arkitektoniska visualiseringsföretag
 • Dekorationsmagasiner och bloggar
 • Franchisedesignavdelningar
 • Stora DIY-kedjor

Professionella lärare och aktiva.

Våra professorer är aktiva yrkesverksamma, flera av dem registrerade i sina respektive professionella föreningar och helt involverade i deras yrkeskarriärer. Med dem kommer du att lära dig mycket mer, eftersom de är en outtömlig källa till anekdoter och upplevelser.

Klass återhämtning.

Om du missar en klass kan du hämta den nästa gång den undervisas. Alla våra lektioner upprepas varje månad eller två månaders. Det är viktigt att du deltar i var och en av dem, och det är därför vi är villiga att ge dig alla möjliga möjligheter för dig att få det.

Kondenserade kurser

INSENIA-utbildningsprogram har utvecklats för att få tillgång till en fullständig instruktion på kortast möjliga tid, vilket eliminerar det som inte praktiseras i yrket dagligen. Enkelt uttryckt har vi "separerat halm från säd" för att bli kvar med det verkligt viktiga. Våra kurser fördjupas särskilt i ämnen projekt och i utarbetandet av studenten av praktiska övningar baserade på verkliga projekt, i identifierade utrymmen och med de krav och begränsningar som ställs av verkligheten i utövandet av vårt yrke.

Dags att studera, öva och njuta

Vi kommer att be dig att leverera övningar under de teoretiska klasserna veckor, men du har all den tid du behöver för att genomföra dem. Vi vill att du ska njuta av seminarierna och dra nytta av dem utan den stress och rusa som anges vid datumen för leverans av övningarna. Således, hos oss kommer du först att studera och sedan utöva det du har lärt dig, med tillräckligt med tid för att assimilera, tillämpa och korrigera. Vi vill att du ska njuta av din träning och ha den nödvändiga tiden att utföra kompletterande aktiviteter, som att besöka museer, dekorationsbutiker och specialiserade bibliotek.

Kulturella och kommersiella besök

Vi kommer att föra dig närmare verkligheten mycket mer än du kan föreställa dig. Du kan delta i projektpresentationer med riktiga kunder, följa med en av våra inredningsarkitekter på ett hembesök, besöka pågående arbeten, delta i presentationer av produkter från våra leverantörer, besöka oss möbelfabriker eller materialaffärer eller följa oss till Den viktigaste dekoration mässor.

Riktigt handledd praxis

I INSENIEN ingår praxis i våra masterprogram. Vi kan inte avsluta en träning om den inte har genomförts i praktiken, åtminstone under sex veckor. Vi ställer till ditt förfogande möjligheten att undervisa i vår inredningsstudio, så att du känner till verkligheten i affären med kunden och med leverantörerna.

Vi tror fast på den gamla "lärling" -metoden som bildas genom att hjälpa din "lärare". Det är därför vi erbjuder dig möjligheten att göra ytterligare undervisningspraxis i samarbete med vår egen studio. Några av våra tidigare studenter arbetar nu som frilans för EstudioCeroEspacio, vår dekorationsstudio.

Kontakta oss när du vill

När din utbildning är klar och som ex-student i INSENIA har du obegränsad tillgång till förfrågningar till dina lärare. Var inte rädd för att acceptera svåra projekt, vi kommer att stödja dig och skingra dina tvivel.

Åtminstone två gånger i veckan öppnar vi våra klassrum utanför skoltimmarna så att du kan komma på jobbet och samråda med dina lärare om alla ämnen som berör dig.

Behöver du råd för att starta ditt eget dekorationföretag? Fråga efter vår affärsrådgivning. Vi hjälper dig med allt du behöver: administrativa förfaranden, registrering i social trygghet och finans, onlinemarknadsföring, webbsidor, sociala nätverk och mycket mer.

Job Board

Syftet med de kurser och master som vi erbjuder är att ge alla våra studenter ett nytt yrke inom inredning och dekor. Många företag kommer till oss för att söka villiga yrkesverksamma, och våra studenter och studenter dra nytta av det.

I nyhetsavsnittet * kan du vara medveten om varje nytt jobb, praktik eller samarbetserbjudande som begärs av företag inom sektorn.

* Endast för studenter och studenter i Insenia.

I hjärtat av Madrid Design

INSENIEN undervisar i stadsdelen Madrid i Las Cortes, mycket nära alla de stora dekorationsbutikerna i huvudstaden (Trentino, Gastón och Daniela, Gancedo, D'Erre, Keops, etc.) och i hjärtat av konst och Madrid design, två steg från Thyssen-museet, Prado-museet, Reina Sofía-museet och Caixa-forumet, med bästa kommunikation med kollektivtrafik eller bil, och parkering på 100 meter.

Dimad utbildningspartners

Insenia Design School Madrid är en del av en uppsättning utbildningsinstitutioner, högre designskolor och utbildningspartners för Dimad, Association of Designers of Madrid. På grund av att de är medlemmar har våra masterstudenter möjlighet att även vara studentpartner utan kostnad under ett år. På detta sätt kan de välja ett stort kulturellt och pedagogiskt erbjudande relaterat till designvärlden och delta aktivt i all föreningens aktiviteter.

Platser

Madrid-regionen

Address
Calle del Marqués de Cubas,6
28014 Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium