Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera marknadsföring i IM

Om du studerar Digital Marketing, kommer du att multiplicera din yrkesutbildning i IM

20 anledningar att välja IM:

Kvalitativ, Pedagogisk, Arbete, Ekonomisk, Teknisk

KVALITATIVA SKÄL

I. Studera på den största digitala handelsskolan i världen. Mer än 150 professorer som undervisar klass från våra centra, spridas över Spanien, Irland, Mexiko, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, etc .; mer än 40 program specialiserade på digital marknadsföring, mer än 7000 studenter från 26 olika länder och ett eget förlag med mer än 14 publicerade böcker.

II. Dubbelgrad. Studenten kommer, när utbildningsprogrammet är klart, att få ett Diplom ackrediterat av Abat Oliba University och, på professionell nivå, av IM. International Marketing Institute.

III. Vi har ISO 9001: 2008-certifiering inom kvalitetsledning, vi följer UNE 66181 Standard som erkänner vår online utbildningskvalitet.

IV. Associerade och ackrediterade av Abat Oliba University, Cenfotec University of Costa Rica, och vi är en del av organisationerna FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) och Adigital (spanska föreningen för ekonomin Digital), bland annat.

PEDAGOGISKA SKÄL

V. Effektiv Pedagogik: Vi flyger från fyllnadsinformation, vi är effektiva. Båda i anteckningarna, som lärare.

Frihet att organisera som du vill, studera i den ordning du vill och leverera när du vill.

VI. Lärare Lärarnas sökprocess är intensiv och krävande. Vi har stora Digital Marketing-proffs som tycker om att överföra sin erfarenhet. Våra lärare gör oss bra.

VII. Fullt stöd av lärare: Du kommer att ha alla lärare under hela träningen, inte bara när du studerar ditt ämne.

VIII. Integrerat supportcenter: Vi vill ha många IM-ambassadörer som lyckas i världen framåt. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att göra det enkelt för dig att bli en. Vi lägger inte hinder

IX. Modality of study. Vi har tre modaliteter enligt studentens behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (ansikte mot ansikte och online-kombination) och sommarskola, intensiva kurser under juni och juli.

X. Vi tillhandahåller 3 olika typer av klasser:

 1. Klasser *:
  dynamiska klasser utformade för att tillämpa den teoretiska kunskapen på den mest praktiska terrängen.
 2. Virtuella klasser:
  Online klasser fokuserade på att lösa studenternas tvivel på ett praktiskt sätt
 3. Ansikte mot ansikte masterclasses:
  konferenser av högkvalificerade högtalare för att publicera den senaste utvecklingen inom digitalmarknadsföring, vilka elever kan delta i Barcelona, eller visa uppskjutna genom vår virtuella campus.

ARBETSBEGRÄNSNINGAR

XI. Jobb och praktik Mer än 40% av våra elever som gör praktikplatser blir anställda av företag.

XII. Anslutning med sektorn: sektorn behöver arbetstagare och studenter behöver arbete. Vi fungerar som en kontakt för att tillgodose utbud och efterfrågan.

XIII. Avtal med stora digitala företag som Ebay och för närvarande i samarbete med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, etc. ... Dessutom är vi knutna till ministeriet för spansk sysselsättning inom sitt projekt för entreprenörskap och ungdomsarbetsstrategi.

XIV. I företagsutbildning. Specialiserad rådgivning för företag, vi hjälper HR-avdelningen att välja den bästa träningen i enlighet med behoven hos anställda i ditt företag

EKONOMISKA SKÄL

XV. Demokratisering av utbildning. I IM vill vi att alla ska kunna studera digital marknadsföring på hög nivå, det är därför vi justerar priserna på alla våra träningsprogram, som är mest konkurrenskraftiga på marknaden.

XVI. Fri finansiering. I IM erbjuder vi dig möjligheten att finansiera din träning med oss gratis, utan intresse, eller om du vill ha fler avbetalningar eller dela dem i tid, kan du göra det med Banc Sabadell, med 0% intresse.

XVII. Bonusutbildning för alla anställda genom Tripartite Foundation. Om ditt företag har tillräckligt med kredit, är vår utbildning 100% subventionerad.

XVIII. ISIC International Card. Alla våra studenter har Student International Identity Card, med rabatter och exklusiva fördelar (museer, elektronik, butiker, resor, etc.) i mer än 120 länder.

TEKNISKA MOTIVERINGAR

XIX. Anläggningar. Alla våra klassrum har en dator per elev på senaste generationen HP **, digitala whiteboards, breda och moderna utrymmen och ett fiberoptiskt wifi-nätverk (300 Gb) med hög prestanda med Aruba-utrustning, den mest avancerade marknaden.

XX. Utbildningsplattform Vår virtuella campus är skräddarsydd för oss och våra studerandes behov. Det är en av de mest kompletta och användbara som finns. Tillgänglig 24 timmar om dygnet för alla studenter, med personliga lärare och handledare som kommer att följa med dig under din träning.

(*) Denna modalitet endast för ansikte mot ansikte studenter

(**) Utrustning tillgänglig vid Barcelonas högkvarter. Resten av kontor, att konsultera.

VAD RÖR US?

Erbjuder den bästa utbildningen i Digital Marketing och gör den tillgänglig för alla . Digital marknadsföring borde inte vara ett fåtal företag.

Därför genererar vi varje år fler jobb och förbereder fler yrkesverksamma att integrera sig på arbetsmarknaden . Oavsett studenternas ursprung, med lika möjligheter för alla .

Vi utbildar, inspirerar och samarbetar med en grupp studenter, alumner, professorer och professionella inom sektorn som främjar ett levande och aktivt nätverk. Ett relationssystem för att stödja varandra i den invecklade digitala miljön.

I chat kommer du att hitta

 • Respekt för människor, institutioner och vad de representerar.
 • Försvar av etiskt beteende , integritet och tankefrihet.
 • Öppen inlärningsmodell , som kombinerar formella och informella metoder för användning av ny teknik och deras möjligheter.
 • Dynamisering av arbetsmarknaden, förbinder studenter och företag. Återinsättning av profiler på arbetsmarknaden.
 • Kvalitet i våra processer, tjänster och yrke för samarbete i våra handlingar.
 • Demokratisering av utbildning
 • Cercanía att ta avstånd och det blir något nära och bekant på nätet.
 • Inverkan: Vårt mål är detsamma som det för studenten, att den bästa professionella inom digital marknadsföring kommer ut från institutet.

Platser

Barcelona

Address
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Katalonien, Spanien

madrid

Address
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium