Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En bildning öppen för världen

Seneca Institute , International Postgraduate Center, med säte i Madrid, och som presenteras inom utbildning i mer än 20 år, designar och utvecklar en rad program som svarar mot behovet av marknaden för kvalificerade yrkesverksamma inom områdena stor efterfrågan på hög specialisering inom internationella relationer , kommunikation , logistik och ledning .

Seneca- utbildningsutbudet omfattar tekniska kurser med universitetsaccreditering , som syftar till att förvärva eller uppdatera omfattande kunskaper om ämne, till mastere med universitetsexamen och ECTS-poäng , inramade i European Higher Education Area (EHEA), genom Expertkurser och specialkompetenser .

112126_foto2.jpg

De mer än två decennierna som stöder oss ger de redogör för de förvärvade prestationer som skyddar forskarutbildningen av yrkesverksamma med mer än 75 nationaliteter i de fem kontinenterna, till vilka vi har hjälpt till att nå sina professionella mål , underlätta verktygen för att få dem genom kunskaper och färdigheter som förvärvats inom respektive ämne, samt lokala eller internationella metoder.

Vi har den mest kompletta i vart och ett av våra utbildnings- och läromedel egen utveckling åtgärdsprogram som representerar för eleven en realekonomin ansträngning koncentrera innehåll alla aspekter som du behöver för att veta om ett ämne eller förvaltningsområde.

Alla kurser och magisterexamina kan följas i blandad inlärningsversion eller helt online . I det första fallet tillhandahåller Seneca Institute de nödvändiga certifikaten för att få studentvisum för studenter bosatta utanför Spanien, och i andra fall tas handledning och interaktion med studenter om hand. att de känner sig integrerade och stödda under den formativa åtgärdens varaktighet.

Kontakta oss, och vi kan vägleda dig i en utbildning som uppdaterar din kunskap, som utökar dem genom en specialisering eller som leder dig till en professionell rekrytering.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Platser

madrid

Address
Calle de Velázquez, 86, 28006
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium