Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Empowerment gör det möjligt för människor att föra sina hjärnor i arbete och ge dem möjlighet att använda sin kunskap, erfarenhet och motivation för att skapa de förväntade resultaten. Vi måste skapa ett företagsklimat som frigör kunskap, erfarenhet och motivation som bor i människor "

Ken Blanchard

För närvarande lever samhället nedsänkt i en ständig teknologisk utveckling, och mer specifikt i den framtida sektorn, vilket gör det möjligt att förena arbetsliv och ständig professionell tillväxt. Ur detta perspektiv föddes Barcelona Higher Institute of International Business, vars mål är att förbättra människor och stärka ledare.

Vid ISNIB Business School ser vi en betydande brist på individens utveckling, eftersom inte bara akademisk utbildning gör det möjligt för människor att förbättra sig inom det professionella området. Det är därför vi har implementerat en egen studiemetod, crosslearning, är en ny version av online-utbildning anpassad till den professionella behoven från en integrerad synvinkel för personen.

The Higher Institute of International Business of Barcelona är en institution med ett internationellt yrke och ett riktmärke inom online-utbildningssektorn på grund av vår specifika och innovativa metodik, utbildningsledare genom utveckling av människor. Innovation och differentiering är våra viktigaste värden, närvarande i alla våra program, vars uppgift är att utveckla ledarskap genom att skapa en symbios mellan den akademiskt-professionella-personliga sfären. För att uppnå vårt mål är ISNIB Business School baserad på följande väsentliga aspekter:

  • Superior utbildning tillgänglig för alla.
  • Crosslearning, som ett aktivt lärande system och omfattande utbildning anpassad till den ekonomiska verkligheten.
  • Var ISNIB er, som ett företagsvänligt, hållbart, innovativa anda, vision av engagerat ledarskap och samhällets tjänst.
  • Förbättra människor och stärka ledare

Vi är specialiserade på akademisk kompetens och vi är specialister på utbildningar som erbjuder magister, forskarutbildning och högre kurser som syftar till att utveckla talanger och generera nya chefer.

Platser

Barcelona

Address
Av. Diagonal, 534
08006 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium