Instituto de Estudios Cajasol

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

historia

Under sina 30 år av historia har Instituto de Estudios Cajasol erkänts som en av de bästa nationella handelshögskolorna, särskilt inom det Andalusiska området med vars företag det har haft en närmare kontakt.

Vid ursprunget till det nuvarande Instituto de Estudios Cajasol går det tillbaka till El Monte de Piedad och Caja de Ahorros de Sevilla, som skapade det sociala arbetet för orientering och råd, för att lösa frågor från sina klienter och arbetare. Hans första utbildningar handlade om personlig inkomstskatt och 1983 startades den första långsiktiga kursen för små och medelstora företag.

När Monte de Piedad förnyar sin företagsbild och byter namn till El Monte, dök den första Superior Fiscal Advisory Course ut i den nuvarande Master in Fiscal Advice.

Under dessa år finns det bara San Telmo-stiftelsen, Sevillian Entrepreneurs Confederation och Chamber of Commerce. Institutet är mycket efterfrågat.

Institute of Legal and Business Studies blev utbildningscentret för professionella och chefer i Sevilla och dess omgivningar. Efter uppkomsten av Cajasol, som uppstår genom sammanslagningen av sparbankerna El Monte och San Fernando, får institutet, nu kallad Cajasol, ny fart och utvidgar sina utbildningsområden och sin verksamhet för proffs.

2015 föddes den andalusiska klubbens styrelse under Instituto de Estudios Cajasol och Cajasol Foundation, för närvarande ett mötes- och debattforum för chefer och ordförande för de mest relevanta företagen på den nationella scenen.

För närvarande kan Instituto de Estudios Cajasol skryta med att ha utbildat tre generationer av yrkesverksamma, som är indelade i positioner med varierande ansvar från de andalusiska och spanska enheterna.

Under dessa 30 år av existens har vi varit proaktiva aktörer i den sociala och ekonomiska utvecklingen av vår miljö.

Uppdrag och värderingar

IEC-värden

Kvalitet, innovation och erfarenhet

 • Instituto de Estudios Cajasol kallas att tillhandahålla den mest kvalificerade forskarutbildningen för framgångsrika yrkesverksamma. Våra program, baserat på kontinuerlig anpassning till den ekonomiska och sociala verkligheten, garanterar arbetets välstånd för våra studenter.
 • Vi är engagerade i utbildning för professionell utveckling, nytt ledarskap och personlig uppfyllande.
 • Vi stöds av mer än 30 års erfarenhet, där vi har utbildat mer än 22 000 chefer, yrkespersoner och universitetsexaminerade som nu integrerar mallen för de bästa nationella och multinationella företagen.
 • Våra kompletta mästare, expertkurser och specialisering i de mest efterfrågade aspekterna av marknaden är en nationell och internationell referens.

En prestigefylld kloster

 • Mer än 600 yrkespersoner.
 • De bästa experterna i landet inom varje specialitet. En heterogen kloster som har universitetsprofessorer, affärsmän, aktiva yrkesverksamma från den privata sektorn, chefer och ledande befattningshavare i den offentliga förvaltningen.
 • Professorer med stor mänsklig och intellektuell kvalitet, fokuserade på studentens personliga uppmärksamhet och vana vid utbildning av ledande befattningshavare.
 • Alla fördelar med en kloster med magnifika relationer i de viktigaste juridiska och affärsmiljöerna.

Godkännandet av Cajasol Foundation

 • En affärsskola med garanti från Cajasol Foundation.
 • Stödd och befordrad av Cajasol Foundation, med en stark social kallelse, fast besluten att stödja ekonomisk utveckling genom forskarutbildning.
 • Alla värden och fördelar med det djupa engagemanget från Cajasol Foundation i det produktiva och affärsmaterialet i Andalusien.
 • Kontakter med företag och institutioner av nationell och internationell karaktär.

Community of Students of the Instituto de Estudios Cajasol

 • Rigorösa urvalssystem som privilegierar studentens mänskliga och intellektuella kvalitet.
 • Kompakta och homogena grupper där teamwork, kommunikation, vänlig atmosfär och mänskliga relationer gynnas.
 • En aktiv studentförening med sitt eget huvudkontor i institutet, där de speciella fackföreningar som institutet har inrättat med sina studenter och lärare uttrycks. En mötesplats för olika generationer av studenter. En förtroendegrupp som utför ett viktigt jobb för att vägleda eleverna. Och ett omfattande program med interna och externa aktiviteter: professionell rådgivning, utbildning genom monografiska kurser och konferenser och rekreationsinitiativ.

Maximal finansieringsmöjligheter

 • Stipendier och hjälper till att studera mästarna, finansierade av Cajasol Foundation.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

De mest avancerade anläggningarna

En gammal lantlig hacienda, med stort äktenskapligt och konstnärligt värde, ombyggd och anpassad till funktionaliteten i ett modernt träningscenter, med nästan 4 000 m2 konstruerat område, med de mest avancerade anläggningarna.

En privilegierad miljö för det akademiska livet som gynnar koncentration och utbyte av erfarenheter.

Antonio Pulido Gutiérrez, ordförande för Cajasol Foundation

Detta kommer att komma ihåg som en tid med stora ekonomiska förändringar, som, även om de har skapat instabilitet och osäkerhet, leder på lång sikt till djupa sociala förändringar och nya sätt att förstå livet.

Borta är tidigare strukturer baserade på övertygelser och värderingar som, som ekonomisk-social utveckling visar, var fel. Det är nödvändigt att gå mot en mindre materialistisk livsmodell, mer rättvis med sin omgivning och mer stöd för andra.

Detta kräver mycket kvalifikation och kreativitet, eftersom det handlar om att hitta ett produktivt och tillväxtsystem baserat på dynamisk och konkurrenskraftig verksamhet, men samtidigt hållbar i ekonomiska, sociala och miljömässiga termer.

Denna utveckling förändrar också de värden och principer som krävs hos de professionella och chefer som leder utvecklingen av nuvarande företag. Förutom att behärska och anpassa sig till den frenete tekniska och digitala förnyelsen, kräver företag människor med kunskap, men också med strategisk vision, förmåga att hantera förändringar och rättvisa och etiska principer i sina professionella aspekter, som generositet, empati, öppenhet, ödmjukhet och laganda.

Nedsänkt i denna stora globala utveckling firade vi 2018 30-årsjubileet för Instituto de Estudios Cajasol , en händelse som vi tog tillfället i akt att reflektera över vår roll i samhället. Under denna bana, som inleddes med en affärsrådgivande och professionell utbildningstjänst, har institutet, som nu tillhör Cajasolstiftelsen, etablerat sig som ett referenscenter för professionella, chefer och entreprenörer, ett forum för idéutbyte och kreativitet, och främjare av Andalusiens socioekonomiska utveckling.

Från Cajasol Foundation bekräftar vi, genom Institute of Studies, vårt engagemang för utbildning, utbildning och forskning för att bidra till anpassningen av unga kandidater och yrkesverksamma med erfarenhet till nya behov. Våra program syftar till att främja en förnyad mentalitet i Andalusien och anpassa våra företag till värden som bidrar till att utvecklas på ett hållbart och rättvist sätt.

Platser

sevilla

Address
Hacienda Cartuja, Av. del Aljarafe, s/n, 41940 Sevilla
41940 sevilla, andalusien, Spanien