International School of Agri Management - ISAM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Jordbrukssektorn är en grundläggande sektor när det gäller världens befolkning och dess framtid. Det har inte bara att göra med garantin för livsmedelssäkerhet, utan det skapar också jobb i övervakning och vård av naturresurser. International School of Agri Management föddes från kunskapen om jordbrukssektorn och dess värden som den första International Business School orienterad för att täcka dagens och framtida utbildningsbehov inom jordbrukssektorn över hela världen . Beläget i Almeria , ett av världens viktigaste jordbruksnav, utnyttjar det dess geografiska läge för att erbjuda internationella magisterexamen i jordbruksföretag.

Sektorn förändras snabbt med uppkomsten av ny teknik, nya konsumtionsvanor, ansvarsfull användning av resurser, företagens sociala ansvar, agroindustriell marknadsföring och så vidare. Det är därför alla agenter inom jordbruks- och livsmedelskedjan måste ha ledare som är beredda att möta och förutse dessa utmaningar så att de kan konkurrera på marknaden .

Förberedda ledare

ISAM har vi aktiva konsulter och integrerade företag för att täcka och uppfylla ett grundläggande behov: att utbilda högt kvalificerade yrkesverksamma inom företagsledning och inriktning inom jordbrukssektorn. Vi har en internationell lärare med beprövad undervisningskapacitet och erfarenhet inom jordbrukssektorn, som representerar hela jordbruks- och livsmedelskedjan.

Vi är Agro

ISAM är en internationell handelsskola som är född från och för jordbrukssektorn.

Vi är pionjärer

Första handelsskola specialiserat uteslutande inom jordbruksföretag.

Vi är globala

Vi är födda med målet att utveckla program runt om i världen, online och personligen.

Vi är innovation

Forskning uteslutande inom jordbruksföretag. Innovation är en ständig process hos ISAM.

122050_pexels-photo-1076807.jpegrawpixel.com / Pexels

Uppdrag

Att utbilda yrkesverksamma inom jordbruksföretag som vill skapa en positiv inverkan i sina företag och i samhället, utbildade för att skapa ett optimalt ekosystem som gör att hela jordbruksförsörjningskedjan trivs tack vare innovation, effektivitet och hållbarhet.

Syn

Led utbildningen av yrkesverksamma inom jordbruksföretag över hela världen.

värden

Elasticitet

Vi föreslår lösningar på förändringarna i miljön inom jordbrukssektorn med utbildningen.

Empati

Vi är en del av elevernas utbildningsprocess genom att samarbeta med honom / henne mot ett gemensamt mål: vårt uppdrag.

Mångfald

Olika nationaliteter, kulturer och upplevelser kommer att berika tillväxten och interpersonella relationer.

Förträfflighet

Att gå ett steg framåt mot excellens i prestationer inom alla områden där vi verkar.

Innovation

Vi lever det som en konstant process. Vi söker och föreslår olika idéer för att uppnå bättre resultat i vår dagliga dag.

Inkludering och mångfald

Sedan ISAMs födelse är vi engagerade i inkludering och mångfald på ett positivt sätt. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig, förbättra och varför inte, att etablera personliga relationer som kan leda till framtida internationella professionella relationer.

I våra anläggningar reproduceras mångfalden i samhället: kulturell mångfald, socioekonomiska medel, kön, sexuell läggning och förmågor.

Vi har en organisationsstruktur och ett lärarteam som från början skapat en samarbetsvillig, välkomnande och motiverande institution för att bedöma alla förmågor, oavsett studentprofilen för att säkerställa att varje person blir professionell framgång.

Mångfald, när vi omfamnar det hos ISAM, gör att passeringen genom våra klassrum blir mycket mer berikande. En bred och mångsidig vision av världen att fungera som en motor för innovation.

Platser

Almería

Address
Avenida de la Innovación,15
04160 Almería, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar