Läs den officiella beskrivningen

School page option 1

Universitetsanda

Kallelsen att lära sig och att förändra världen

Ett universitet omfattar kunskap, forskning och kunskapsöverföring. Vi strävar dock efter mer.
Vi är människor som ägnar oss åt vår tid och ansträngning för att lära oss för att förändra världen. Du kan se denna ambition i UIC Barcelona-aktiviteter. Det ligger i vårt DNA.

Har universitetets erfarenhet du alltid drömt om

Att placera varje student i hjärtat av allt betyder att du är huvudpersonen i UIC Barcelona.

Det här är vårt engagemang för dig, avspeglas av individuell uppmärksamhet, små klassgrupper, en vänlig undervisning, stödjande tjänster och allt du behöver för att förbättra dina färdigheter.

Bygga broar till professionell verklighet

Vi är kopplade till samhället och till företag. Klasser praktiseras och lärs av aktiva yrkesverksamma. De kompletteras med ett praktikprogram. Av alla dessa skäl har UIC Barcelona en av de bästa anställningsgraden i det katalanska universitetssystemet.

I Barcelona och i anslutning till världen

Multikulturell Barcelona ger en övergripande bakgrund av talang och kunskap.
Vi har också internationella avtal och utbytesprogram med universitet utomlands. Några av våra utbildningsprogram lärs delvis på engelska; du kan till och med ta hela ditt program på detta språk.

Ackreditering

Universitat Internacional de Catalunya startade officiellt sin akademiska verksamhet i oktober 1997. Organisk lag 11/1983 om universitetsreformen (LRU) och 26/1984 parlamentet i Katalonien lagde upp en lämplig rättslig ram för inrättandet av ett universitet med kapacitet att tilldela officiella examensbevis. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) tog det fulla ansvaret för genomförandet av detta akademiska projekt.

School page option 2

De främsta anledningarna till att en student bör överväga att studera vid UIC Barcelona

 1. Internationell erfarenhet i en av de mest spännande städerna i världen: Barcelona
 2. Högt kvalificerade professorer och yrkesverksamma som älskar att lära sig med en internationell tankegång
 3. Officiella grader och praktisk träning
 4. Internationella praktikplatser
 5. En hög anställningsbarhet
 6. Det optimala sättet att förbättra språkkunskaper
 7. Personlig coachning och rådgivning för alla program och till alla studenter
 8. Nätverk och kontakter
 9. Utveckla ledarskap och entreprenörskap
 10. Fortsätt utbildning: Master, forskarutbildning och doktorsexamen. program

tjänster

Boende: Om du behöver boende under din tid på universitetet kommer du att kunna ansöka om studenthem, lägenheter och rum som har specialdesignats för dina behov.

Sport: Studier vid UIC Barcelona innebär att man utvecklar sig som en person. Vi uppmuntrar studenterna att vara med i idrott och fysiska aktiviteter. Universitetet främjar och organiserar sportaktiviteter, tävlingar och ger rabatter och andra fördelar för studenter så att de kan få tillgång till andra faciliteter och organisationer i Barcelona.

Coaching och rådgivning: Counseling och coaching tjänster utformade för studenter att uppnå sina personliga och professionella utmaningar.

Studentliv

Studenter Tjänster: hjälper dig att uppnå det som är viktigast: dina personliga mål.

Det organiserar ett brett spektrum av kulturella, sportrelaterade, sociala och akademiska aktiviteter. Tjänsten ger information och vägledning om akademiska, administrativa och extracurricular frågor på universitetet.

UIC: s studenttjänster ansvarar för att informera och ge råd till universitetsstudenterna om hur man hanterar sina pappersarbete och även andra extracurricular frågor.

Alumni: UIC Barcelona reläerar sin akademiska filosofi till samhället genom sin gemenskap av 12.000 kandidater. Denna filosofi är excellens på jobbet, individen placeras i centrum av allt, viljan att tjäna och den ständiga söka efter sanning.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

International University of Catalonia

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Den ... [+]

Inom affärsområdet för den tekniska / kreativa världen finns det en tydlig brist på yrkesverksamma med kunskaper som är specifika för sin specifika disciplin och kompetensen att utveckla och hantera ett företag.

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera ditt företag och öka dina chanser att gå med i de ledande företagen inom din bransch, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.

Med denna magisterexamen får du den utbildning som behövs för att sätta Projektledningsexamen och bli certifierad projektledare med Project Management Institute (USA).... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Denna magisterexamen är ett innovativt, internationellt och tvärvetenskapligt utbildningsprogram som lär eleverna hur man ska operera de mest akuta uppmaningarna till att ... [+]

Handla om

Denna magisterexamen är ett innovativt, internationellt och tvärvetenskapligt utbildningsprogram som lär eleverna hur man ska operera de mest akuta uppmaningarna till att bygga mer motståndskraftiga och hållbara städer genom stadsplanering och design och hur man utformar adekvata policyer och styrningsmodeller. Detta ettåriga program ger de mest aktuella perspektiv, metoder och verktyg för att hantera hotet om klimatförändringar, naturkatastrofer och de sociala och tekniska omvandlingar som krävs för att minimera miljöpåverkan av den nuvarande globala urbaniseringsutvecklingen samtidigt som man tar itu med social rättvisa.

Anledningar att studera denna masters examenInternationella professorer och ett globalt tvärvetenskapligt perspektiv: Denna mastergrad har utformats och stödts av International Urban Resilience Research Network, och programmet lärs av professorer från några av de mest prestigefyllda universitet och forskningscentra som arbetar med urban resilience i olika delar av värld. Programmets globala och tvärvetenskapliga perspektiv (det tar itu med de miljömässiga, sociala, ekonomiska, planerings- och politiska aspekterna i stadsstudier) gör det möjligt för studenter att lära sig och förstå fjädringsutmaningar på internationell, nationell och lokal nivå, tack vare det täta forskningsnätet och lärande partner som är involverade i denna magisterexamen.Brett utbud av jobbmöjligheter: Programmet stöds av de mest prestigefyllda stiftelserna, nätverken och byråerna som idag hanterar stadens och samhällets motståndskraft. Den innehåller en obligatorisk arbetsplats, vilket ger studenterna de anslutningar och arbetslivserfarenhet som behövs för att säkerställa en framgångsrik och internationell karriär. En lång lista över städer från olika kontinenter har också lovat sitt stöd till masterprogrammet i form av jobbplaceringsmöjligheter i sina stadens motståndskraftenheter.Bridging forskning och praktisk erfarenhet... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Denna magisterexamen ger dig den kunskap och erfarenhet du behöver för att främja entreprenörskap, med särskild tonvikt på finansiering som nyckelfråga. Inom det nuvarand ... [+]

Denna magisterexamen ger dig den kunskap och erfarenhet du behöver för att främja entreprenörskap, med särskild tonvikt på finansiering som nyckelfråga. Inom det nuvarande makroekonomiska sammanhanget blir riskkapitalbranschen och private equity-företag i ökad utsträckning ett eget alternativ för egenföretagare, med tanke på bristen på befintlig kredit.

Barcelona sticker ut eftersom det har ett stort antal enheter som specialiserar sig både i private equity och corporate finance som stöder och finansierar utvecklingen av nya företag.

I vissa kretsar presenteras nu Barcelona på samma sätt som Silicon Valley presenterades i USA samtidigt.

På UIC Barcelona strävar vi efter att främja en entreprenörsanda och skapa företag i vårt samhälle och därför erbjuder vi dig den bästa utbildningen inom detta område.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Börja din utbildning som kulturchef och placera dig i en framväxande bransch som skapar jobb. UIC Barcelona Masterprogram i konst och kulturledning tar ett praktiskt, int ... [+]

Akademiskt år 2017-2018: 9: e utgåvan

Börja din utbildning som kulturchef och placera dig i en framväxande bransch som skapar jobb. UIC Barcelona Masterprogram i konst och kulturledning tar ett praktiskt, internationellt synsätt på fältet.

Du kommer att få fördjupad kunskap ur ett entreprenörsperspektiv om de arbetsprocesser som är inblandade i kulturprodukter och tjänster. Förutom ämnen inom nyckelområden innehåller programmet även ämnen som främjar ledarskap och användandet av ny teknik.

Studenterna lär sig också om arbetsdynamiken i de två specialiseringsvägarna: bildkonst och kulturarv och kreativa kulturindustrier. Syftet är att säkerställa att du förvärvar en mångsidig, tvärvetenskaplig profil så att du kan arbeta inom kulturpolitik, institutioner och projekt. Detta magisterprogram är nära kopplat till staden Barcelona, ​​som har en förstklassig kulturell panorama och många internationella projekt.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Katalonien, 08017 ES
Social Media