Läs den officiella beskrivningen

universitets ande

Kallelse att lära sig och att förändra världen

Ett universitet innebär kunskap, forskning och kunskapsöverföring. Men vi strävar efter mer.
Vi är människor som ägnar vår tid och ansträngning för att lära sig för att förändra världen. Du kan se denna ambition i UIC Barcelona aktiviteter. Det ligger i vårt DNA.

Har universitetet upplevelse du alltid drömt om

Placera varje elev i hjärtat av allt innebär att du är huvudpersonen i UIC Barcelona.

Detta är vårt engagemang för dig, reflekteras av individuell uppmärksamhet, små klassgrupper, en vänlig lärarkollegiet, stödjande tjänster, och allt du behöver för att förbättra dina kunskaper.

Bygga broar till professionell verklighet

Vi är anslutna till samhället och företag. Klasserna är praktisk och undervisas av yrkesverksamma. De kompletteras av en praktik program. Av alla dessa skäl har UIC Barcelona en av de bästa anställbarhet priserna i den katalanska universitetssystemet.

I Barcelona och i samband med världen

Mångkulturellt Barcelona ger en övergripande bakgrund av talang och kunskap.
Vi har också internationella avtal och utbytesprogram med utländska universitet. Några av våra utbildningsprogram undervisas delvis på engelska; du kan även ta hela din examen på detta språk.

Accreditation

Universitat Internacional de Catalunya började officiellt sin akademiska verksamhet i oktober 1997. Organiska lagen 11/1983 om universitetsreformen, (LRU) tillsammans med 26/1984 Kataloniens parlament rätt, lämplig rättslig ram för inrättandet av ett universitet med kapacitet att utfärda officiella examensbevis. Fundación Familiar Catalana (katalanska Family Foundation) tog på sig hela ansvaret för att genomföra denna akademiska projekt.

De viktigaste skälen till varför en elev bör överväga att studera på UIC Barcelona

Internationell erfarenhet i en av de mest spännande städerna i världen: Barcelona Högt kvalificerade lärare och personal som älskar att lära med en internationell tänke Officiella grader och Praktik Internationella praktikplatser Hög anställbarhet Det optimala sättet att förbättra språkkunskaper Personlig coaching och rådgivning för alla program och för alla studenter Nätverk och kontakter Utveckla ledarskap och entreprenörskap Fortsätt utbildning: Master, forskarutbildning och forskarutbildning

Tjänster

BOENDE: Om du behöver boende under din tid vid universitetet kommer du att kunna ansöka om elev residens, lägenheter och rum som har utformats särskilt för dina behov.

Sport: Studera på UIC Barcelona innebär utvecklas totalt sett en person. Vi uppmuntrar eleverna att delta i idrott och fysisk aktivitet. Universitetet främjar och organiserar sportaktiviteter, tävlingar och ger dis-räknas och andra fördelar för eleverna så att de kan få tillgång till andra anläggningar och organisationer i Barcelona.

Coaching och rådgivning: Rådgivning och coaching tjänster avsedda för studenter att uppnå sina personliga och professionella utmaningar.

Studentliv

Studenter tjänster: hjälper dig att uppnå vad som är viktigast: dina personliga mål.

Det organiserar ett brett utbud av kulturella, idrottsrelaterade, sociala och akademisk verksamhet. Tjänsten ger information och vägledning om akademiska, administrativa och fritidsfrågor på universitetet.

UIC Student Services ansvarar för att informera och ge råd till studenter om hur man ska hantera sin pappersarbete och även andra fritids frågor.

Alumni: UIC Barcelona förmedlar sin akademiska filosofi till samhället genom sin gemenskap av 12.000 studenter. Denna filosofi är: kvalitet på arbetet, individen placeras i centrum av allt, en önskan att tjäna och ständigt sökande efter sanningen.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

International University of Catalonia

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Den ... [+]

Inom affärsområdet för den tekniska / kreativa världen finns det en tydlig brist på yrkesverksamma med kunskaper som är specifika för sin specifika disciplin och kompetensen att utveckla och hantera ett företag.

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera ditt företag och öka dina chanser att gå med i de ledande företagen inom din bransch, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.

Med denna magisterexamen får du den utbildning som behövs för att sätta Projektledningsexamen och bli certifierad projektledare med Project Management Institute (USA).... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Denna magisterexamen ger dig den kunskap och erfarenhet du behöver för att främja entreprenörskap, med särskild tonvikt på finansiering som nyckelfråga. Inom det nuvarand ... [+]

Denna magisterexamen ger dig den kunskap och erfarenhet du behöver för att främja entreprenörskap, med särskild tonvikt på finansiering som nyckelfråga. Inom det nuvarande makroekonomiska sammanhanget blir riskkapitalbranschen och private equity-företag i ökad utsträckning ett eget alternativ för egenföretagare, med tanke på bristen på befintlig kredit.

Barcelona sticker ut eftersom det har ett stort antal enheter som specialiserar sig både i private equity och corporate finance som stöder och finansierar utvecklingen av nya företag.

I vissa kretsar presenteras nu Barcelona på samma sätt som Silicon Valley presenterades i USA samtidigt.

På UIC Barcelona strävar vi efter att främja en entreprenörsanda och skapa företag i vårt samhälle och därför erbjuder vi dig den bästa utbildningen inom detta område.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Börja din utbildning som kulturchef och placera dig i en framväxande bransch som skapar jobb. UIC Barcelona Masterprogram i konst och kulturledning tar ett praktiskt, int ... [+]

Akademiskt år 2017-2018: 9: e utgåvan

Börja din utbildning som kulturchef och placera dig i en framväxande bransch som skapar jobb. UIC Barcelona Masterprogram i konst och kulturledning tar ett praktiskt, internationellt synsätt på fältet.

Du kommer att få fördjupad kunskap ur ett entreprenörsperspektiv om de arbetsprocesser som är inblandade i kulturprodukter och tjänster. Förutom ämnen inom nyckelområden innehåller programmet även ämnen som främjar ledarskap och användandet av ny teknik.

Studenterna lär sig också om arbetsdynamiken i de två specialiseringsvägarna: bildkonst och kulturarv och kreativa kulturindustrier. Syftet är att säkerställa att du förvärvar en mångsidig, tvärvetenskaplig profil så att du kan arbeta inom kulturpolitik, institutioner och projekt. Detta magisterprogram är nära kopplat till staden Barcelona, ​​som har en förstklassig kulturell panorama och många internationella projekt.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media