Läs den officiella beskrivningen

Universitat Jaume I (UJI) bildades som högre utbildning och forskningscentrum den 27 februari 1991 för att möta den enhälliga sociala efterfrågan i Castelló-området. Det var också frukten av en tradition i utbildning som ärvdes från lärarutbildningsstudierna vid den gamla universitetshögskolan i Castelló (Collegi Universitari de Castelló, CUC), som daterades 1969. I sitt första år var de tio föreläsarna vid CUC gav klasser till 21 vetenskapsstudenter och 85 från filosofi och konst. CUC blev en del av Universitat de València i slutet av 1979.

Frön från vad som nu är UJI såddades i december 1989, då presidenten för Valencias regionala regering vid den tiden, Joan Lerma, tillkännagav att ett nytt universitet i Castelló skapades. Ett år senare, den 15 oktober 1990, valde Valencias regionala regering professor Francesc Michavila som projektledare för att inrätta Universitat Jaume I och det blev till slut tack vare en lag som godkändes av alla politiska partier som utgjorde Valencias regionala parlament. Huvudsyftet med den nya institutionen var att utöka sin undervisning och forskningsverksamhet till hela den nordliga delen av Valencia.

Det första läsåret började i september 1991 och centrumet öppnades officiellt med ett tal av Nobelkemiprisvinnaren professor Aaron Klug. Från det ögonblick som den inrättades har UJI strävat efter att bli ett modernt högkvalitativt universitet med en tydlig europeisk inriktning vars syfte är att uppnå en hög grad av excellens inom undervisning, forskning och tjänster som det erbjuder samhället.

Universitat Jaume I är för närvarande det ledande högskolan och forskningscentret i norra Valencia, och den strävar kontinuerligt efter att förbättra den sociala, ekonomiska och kulturella utvecklingen i det samhälle där det fördjupas genom skapandet och överföringen av kunskap. I den meningen har UJI alltid velat spela en aktiv roll, vilket framgår av initiativ som öppnandet av nya off-campuskontor i olika områden i hela provinsen Castelló, dess extravågenverksamhet eller samarbetet med UJI Alumni och Friends Society (SAUJI).

Idag har Universitat Jaume I konsoliderat sig som ett dynamiskt och initiativande universitet. Det finns för närvarande 31 graders och examens kurser tillgängliga för cirka 15 000 studenter. Dessa siffror gör det möjligt för universitetet att erbjuda sina studenter personlig uppmärksamhet och att förbli fri från problemen med överbeläggning som ofta drabbats av andra universitet. Dess nya och attraktiva singelcampus, som är välknuten till staden Castelló, bidrar till att upprätthålla denna politik genom att uppmuntra närmare mänskliga relationer.

Universitat Jaume Jag lär ut nya, flexibla och konkurrenskraftiga läroplaner och studieprogram som gör det möjligt för studenter att tillfredsställande hantera alla utmaningar som det moderna samhället ställer. Universitat Jaume I tvärvetenskapliga karaktär garanterar studenternas självständighet och ökar deras chanser att få jobb i framtiden tack vare arbetsplatser för alla studenter som är inskrivna vid vårt universitet.

Universitat Jaume I har ett brett nätverk av internationella kontakter bestående av cirka 145 universitetspartner i Europa, USA och Latinamerika, vilket har lett till utbytesprogram mellan studenter och mellan akademiker och pedagogiska och forskningsprojekt.

Universitat Jaume Jag deltar i alla internationella program som genomförs inom hela Europeiska unionen, såsom Socrates-Erasmus, Leonardo, Tempus och Alfa, och även de som anordnas av den spanska regeringen, inklusive programmet Interuniversitetssamarbete. Universitetet är öppet för nya system som bidrar till att förbättra kvaliteten på undervisningen och den forskning som utförs här. Några av de mer anmärkningsvärda initiativen i samband med undervisningen är UNESCO: s ordförande för fredens filosofi, Jean Monnet-ordföranden för juridik och europeisk ekonomimodul, EURINSA- och EURUJI-programmen för utbildning av ingenjörer i Europa och slutligen masterprogrammet Grader i Latinamerika, bland många andra initiativ.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

MSc

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Denna magisterexamen löper över tre terminer, de två första ägnas åt programmets kurser, och den tredje för slutförandet av masteruppsats. Den första terminen kurser på U ... [+]

Denna magisterexamen löper över tre terminer, de två första ägnas åt programmets kurser, och den tredje för slutförandet av masteruppsats. Den första terminen kurser på UJI fokuserar på ny teknik innehåll och grundläggande geografisk information. Under andra halvåret, vid universitetet i Münster, studenter tar ämnen i grundläggande och avancerad geoinformation vetenskap.

Kurser får också lära sig om andra viktiga ämnen som projektledning och forskningsmetoder. Den magisteruppsats är nära kopplad till pågående forskningsprojekt vid ett av partneruniversiteten. Syftet med denna masterprogrammet är att traint yrkesverksamma inom geospatiala teknik, ett snabbt växande område med en brist på personal, Det ger därför ett utmärkt tillfälle för en yrkeskarriär inom området.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Este año nuestro Máster celebra el XX aniversario de su creación. Nuestra historia se remonta a 1994 cuando de la mano de nuestro fundador el Dr. Vicent Martínez Guzmán, ... [+]

Este año nuestro Máster celebra el XX aniversario de su creación. Nuestra historia se remonta a 1994 cuando de la mano de nuestro fundador el Dr. Vicent Martínez Guzmán, se llevaron a cabo en la Universitat Jaume I las primeras jornadas de filosofía para la paz en las que participaron más de 100 personas.

Desde entonces, nuestro programa ha venido creciendo y consolidándose como uno de los mejores de su especialidad en el territorio español, además de que ha obtenido un importante reconocimiento alrededor del mundo, gracias a los más de mil estudiantes procedentes de más de cien países que han pasado por nuestro programa y a los más de 250 profesores nacionales e internacionales que han impartido docencia en nuestro Máster. Desde el programa queremos aprovechar nuestro XX aniversario para saludar y agradecer a todas las personas que han hecho posible este importante logro; gracias a su trabajo en favor de la construcción de culturas de paz, nuestro ideal pacifista se ha esparcido alrededor del mundo.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Huvudsyftet med denna Master är att ge studenterna möjlighet att vara kompetenta för att utöva reglerat vårdyrke och hälsa med titeln General psykolog. Denna beredning är ... [+]

Huvudsyftet med denna Master är att ge studenterna möjlighet att vara kompetenta för att utöva reglerat vårdyrke och hälsa med titeln General psykolog. Denna beredning är inspirerad av vetenskapligt och professionellt förhållningssätt, vilket förutsätter att en god professionell förberedelse innebär förvärvet av yrkes-och forskningskompetens.

Detta syftar till att ge studenterna möjlighet att tillägna sig de kunskaper, attityder, färdigheter och kompetenser som krävs för genomförandet av utredningar, bedömningar och psykologiska insatser på olika aspekter av beteende och aktivitet persones som påverkar främjande och förbättring av den övergripande hälsa, förutsatt att deras verksamhet inte kräver specialiserad av annan sjukvårdspersonal.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Huvudsyftet med Master i hälsa och säkerhet är att utbilda studenter utbildade för att utföra högre nivå funktioner i förebyggande företag och institutioner i de tre spec ... [+]

Huvudsyftet med Master i hälsa och säkerhet är att utbilda studenter utbildade för att utföra högre nivå funktioner i förebyggande företag och institutioner i de tre specialiteter som erkänns i lag för icke-vårdpersonal: Säkerhet arbete, arbetshygien och ergonomi och tillämpad psykologi.

För detta en grundläggande utbildning av en teoretisk natur och praktik kompletterar med att lösa verkliga fall, besök på företag med en efterföljande utvärdering av deras arbetsförhållanden, genomför vistelser undervisade i företag och arbetar slutliga förslag herre.

Samordning: Francisco Palmero Cantero. Institutionen för Basic and Clinical Psychology och Psycho. ... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Det övergripande målet med kursen är att träna i Beräkningsmatematik, en övergripande och integrerat sätt, yrkesverksamma inom området matematisk modellering av problem i ... [+]

Det övergripande målet med kursen är att träna i Beräkningsmatematik, en övergripande och integrerat sätt, yrkesverksamma inom området matematisk modellering av problem inom branschen och företaget. Profilen har rätt mångsidig, kombinerar en solid matematisk grund med en utmärkt teknisk bakgrund i datavetenskap och är förberedd för användning av avancerade verktyg med möjligheten av en matematisk abstraktion.

Har förmåga att leda konsulter, finansiella och industriella konsulttjänster, datacentraler, mm. Beroende på specialitet valt, kommer du att kunna forska i ren och tillämpad matematik och datavetenskap, eller att följa en karriär inom företaget.

S... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Syftet med kursen är att förstärka och komplettera utbildningen av utexaminerade examen inom industriell teknik och design inom konstruktion och tillverkning av industrip ... [+]

Syftet med kursen är att förstärka och komplettera utbildningen av utexaminerade examen inom industriell teknik och design inom konstruktion och tillverkning av industriprodukter samt konstruktion och tillverkning av maskiner, fält med många professionella möjligheter .

Tillvägagångssättet är i huvudsak praktisk och orienterad för att projicera utvecklingen och användningen av CAD / CAM / CAE-teknik. Tillgång till mästare övervägs för olika inmatningsprofiler: Akademiker i framtida grundexamina inom området industriell civilingenjörer inom industriteknik eller teknisk konstruktion av befintliga titlar och kvalificerade utlänningar profil som liknar tidigare utbildning. Befälhavaren har fått kvalitetsstämpeln EURACE (European Accreditation of Engineering Program). ... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Denna Master ger studenten en avancerad utbildning inom finansiell ekonomi och redovisning som gör det möjligt för dem att gå med i team för att utveckla sin verksamhet i ... [+]

Denna Master ger studenten en avancerad utbildning inom finansiell ekonomi och redovisning som gör det möjligt för dem att gå med i team för att utveckla sin verksamhet i forskningsvärlden eller näringslivet. Det kommer också att göra det möjligt för dem att aktivt integreras i något offentligt organ.

Näringslivet behöver personal som kan möta de utmaningar som nuvarande och framtida förvaltning i en mer internationaliserad och konkurrensutsatt miljö varje dag. Inom förvaltningen av bolaget, är nuvarande utövare krävs en djupare och mer specialiserad mycket av de teoretiska och praktiska aspekter som övervägs i innehållet i denna master kunskap.

Samord... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Mästaren syftar till både professionella terminer som utövare inom områden med anknytning till industrianläggningar och byggnad. Kunskapen förmedlas fördjupa tillåta olik ... [+]

Mästaren syftar till både professionella terminer som utövare inom områden med anknytning till industrianläggningar och byggnad. Kunskapen förmedlas fördjupa tillåta olika energiteknik och respekt för miljön, viktiga för att ta itu med problemen i samband med energi-och miljömässig hållbarhet.

Mästaren är uppdelad i fem block. Tre av dessa block (Homogenisering, Forskning och Miljöledning) är vanliga och är avsedda att stärka och standardisera grundläggande kunskaper. De återstående två är av expertis. Den första uppsättningen av kompetens är inriktad på energieffektivitet i industriella anläggningar, medan den andra är inriktad på energieffektivitet i byggnader.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

MA i etik och demokrati introducerar studenterna till tvärvetenskaplig utbildning och utbildning inom områdena etik och politisk filosofi. ... [+]

MA i etik och demokrati introducerar studenterna till tvärvetenskaplig utbildning och utbildning inom områdena etik och politisk filosofi. Speciellt ger fördjupade kunskaper i affärsetik och demokratiteori. Denna Master har förbindelser med mellan universitet forskarutbildningen i etik och demokrati som utvecklar banbrytande forskning i etik, tillämpad etik och politisk filosofi sedan 1998. Den banbrytande forskning inom området för tillämpad etik och politisk filosofi har gjort det erkännas sedan 2003 som grupp I + D + i of Excellence Generalitat Valenciana, där fram till 2014 har en grupp program excellent forskning Prometheus.

Samordning: Domingo Garcia och Ramon Marza F... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

The Masters i Business Administration och Master i Management ger en avancerad, internationell och innovativ utbildning inom området allmän förvaltning. Sålunda ... [+]

The Masters i Business Administration och Master i Management ger en avancerad, internationell och innovativ utbildning inom området allmän förvaltning. Därför kommer en viktig del av undervisningen är på engelska, och erbjuds möjlighet att tillbringa en termin vid University of Salford (UK). I det senare fallet, kommer eleverna att få inte bara titeln på Universitat Jaume I, men också en brittisk man.

De Magisterexamen i företagsekonomi är att fördjupa eleverna genom innovativa och globalt perspektiv, i de viktigaste kärnområden management såsom strategisk inriktning, företagsklimat, förvaltning av mänskliga resurser, organisatoriska beteende och utveckling, riktningen för drift och förvaltning av informationssystem.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Oktober 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Mellan den femtonde och nittonde århundradena, i födelsen av den moderna europeiska samhället, Medelhavsområdet genomgick en genomgripande omvandling som definierade en n ... [+]

Mellan den femtonde och nittonde århundradena, i födelsen av den moderna europeiska samhället, Medelhavsområdet genomgick en genomgripande omvandling som definierade en ny ram för politiska och ekonomiska förbindelserna, samt förnyade kulturella horisonter. Studiet av dessa processer, förutom att ha onekligen inneboende ger nyckeln till att förstå vår värld, och i synnerhet de problem som den politiska uppbyggnaden av Europeiska unionen står inför som gränserna för suveränitet, harmonisering av olika kulturella traditioner och att hitta en gemensam ideologisk grund som respekterar identiteter dess komponenter. Denna mästare syftar till att utbilda specialister på analys och tolkning av denna period, och historisk förståelse för de utmaningar som väntar den nuvarande Medelhavet.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Syftet med kursen är att få studenterna att kunna utveckla nya kemiska processer som är effektiva och lönsamma ekonomiskt och genomförs på ett sätt som tar hänsyn till mi ... [+]

Syftet med kursen är att få studenterna att kunna utveckla nya kemiska processer som är effektiva och lönsamma ekonomiskt och genomförs på ett sätt som tar hänsyn till miljön och förbrukningen av energi och råvaror minimeras och minska riskerna i samband med produktion, hantering och användning av kemikalier som behövs för att upprätthålla eller genomföra vårt sätt att leva.

Masterprogrammet beträffande nationella, har utformats med hänsyn till hållbarhet tillämpas i vetenskapliga och tekniska områden. Adresser både socialt perspektiv, som möjligheten att generera mycket konkurrenskraftiga företag. Noterbart är att kvaliteten på lärare som deltar i Master.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Befälhavaren samlar upplevelsen av bibringas två decennier leder graden av industriell vid universitetet, och han generalist och tvärvetenskaplig utbildning inslag i denn ... [+]

Befälhavaren samlar upplevelsen av bibringas två decennier leder graden av industriell vid universitetet, och han generalist och tvärvetenskaplig utbildning inslag i denna grad konsolideras. Denna utbildning ger idag har industriella ingenjörer inom så skilda områden som ledning, regi och produktion, inköp, underhåll, mekaniska, elektriska och termiska konstruktion av maskiner och utrustning, automation och kontroll, etc. områden

Den allmänna utbildningen är också det som gör det en mycket värdefull professionell för små och medelstora företag, som bekräftas av den höga efterfrågan på arbetskraft. Akademiker i detta Masters få egna professionella ansvar industriell ingenjör och kan få tillgång till forskarutbildningen att fortsätta sin forskarutbildning.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Innehållet i denna herre svarar mot de faktiska behoven i det dagliga arbetet för företag har avdelningar som specialiserat sig på internationella relationer personal. Fö ... [+]

Innehållet i denna herre svarar mot de faktiska behoven i det dagliga arbetet för företag har avdelningar som specialiserat sig på internationella relationer personal. För närvarande har en hög utbildning i språk innebär kraftigt öka anställningsbarheten akademiker.

De senaste tolv utgåvor av Masters har haft anmärkningsvärd framgång för registrering. Vi märkte också det stora antalet studenter som har fått ett arbete eller har förbättrat sin anställning status i företaget. Befälhavaren har en officiell titel med en blandad orientering i vilken en akademisk färdväg och forskare med en klart syftar till yrkesutbildning aspekt kombineras. Denna sista aspekt är speciellt utformad så att eleverna kan njuta av det maximala antalet möjligheter i en alltmer konkurrensutsatt affärsmiljö.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Master of Integrated Crop Protection svarar på behovet av jordbruket för att få personal att fatta beslut kontroll av skadedjur, sjukdomar och ogräs med ekonomiska, toxik ... [+]

Master of Integrated Crop Protection svarar på behovet av jordbruket för att få personal att fatta beslut kontroll av skadedjur, sjukdomar och ogräs med ekonomiska, toxikologiska och miljömässiga kriterier. Även forskare har möjlighet att utveckla och tillämpa nya metoder som respekterar människors hälsa och miljön övervakning behövs.

Därför kan studenter bedriva en mästare professionell sida, i princip inriktade på yrkespraktik eller forskningsgren, med tonvikt på lämpliga metoder för vetenskaplig undersökning.

Samordning: Ramon Albajes. Institutionen för växtproduktion och skogsbruk Science. University of Lleida. Josep Anton Miret Jaques. Institutionen... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Utbildningen av befälhavaren inramas inom intelligenta system med processer perception, inlärning och automatisk beslut, robot manipulation, intelligenta robotar och serv ... [+]

Utbildningen av befälhavaren inramas inom intelligenta system med processer perception, inlärning och automatisk beslut, robot manipulation, intelligenta robotar och service, lagring och bearbetning av data, bakgrundsinformation, big data, intelligent analys information, kunskap teknik, visualisering och interaktiva miljöer. Studier strukturerad kunskap och discipliner som definierar en yrkesprofil med två möjliga vägar: servicerobotik eller avancerad interaktion och kunskapshantering.

Samordning: Begoña Martínez Salvador. Institutionen för teknik och datavetenskap. UJI. Omfattning: 60 högskolepoäng Varaktighet: ett läsår (oktober 2017 / September 2018). Läge... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Denna Master ger forskarutbildning med en professionell inriktning och / eller forskning inom undervisning / inlärning språk från en flerspråkig och mångkulturellt perspe ... [+]

Denna Master ger forskarutbildning med en professionell inriktning och / eller forskning inom undervisning / inlärning språk från en flerspråkig och mångkulturellt perspektiv. Denna Master uppfyller behoven hos uppdatera grundutbildning utexaminerade; utmaningarna att integrera ny teknik för information och kommunikation; effekterna av globaliserade samhället och migration i utbildningsmiljöer; främjande av flerspråkighet och förekomsten av mångkulturalism i samband med undervisning / lära sig språk. Med övervinna resväg optatividad "Språkundervisning och flerspråkighet", och B2 engelska eller franska, utbildningsbevis för undervisning i främmande språk erhålls automatiskt.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Detta är en mästare med fokus på förvärv av kunskaper, färdigheter och attityder med hjälp av förebyggande strategier och ingripanden-medling familj som bygger på vetensk ... [+]

Detta är en mästare med fokus på förvärv av kunskaper, färdigheter och attityder med hjälp av förebyggande strategier och ingripanden-medling familj som bygger på vetenskaplig forskning, främja utvecklingsprocesser hos människor under hela livet olika sammanhang, konventionell eller okonventionell familj i övergångssituationer, stress, sårbarhet, missbruk och / eller risk.

Samordning: Juan Francisco García Bacete. Psykologiska institutionen, utbildning, sociala och metodik. UJI. Omfattning: 60 högskolepoäng Varaktighet: ett läsår (September 2017 / September 2018) Läge: (September 2017 / September 2018) Undervisningsspråket: Spanska Pris: avvak... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Studier har ambitionen att överföra till examen i konstvetenskap och relaterade discipliner arv av kunskaper och färdigheter som utvecklats av disciplin i sitt sekel av a ... [+]

Studier har ambitionen att överföra till examen i konstvetenskap och relaterade discipliner arv av kunskaper och färdigheter som utvecklats av disciplin i sitt sekel av akademisk institutionalisering, vars förvärv är viktigt att förstå och kritiskt utvärdera både konstnärligt objekt som sin skapande process. Eftersom grundutbildningen (och ytterligare grade) erbjuder allmän utbildning, är det examen den perfekta ramen för en specialiserad formation definierade kriterierna för akademisk excellens och vetenskapligt intresse.

Samordning: Victor Mínguez Cornelles. Historiska institutionen, geografi och konst. UJI. Samordnande universitetet: U. Valencia-Estudi Allmänt ... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

The Masters i Applied kromatografiska tekniker Huvudsyftet är att utbilda studenter i en av de tekniker som används inom industrin, mat, miljöanalys och hälsa, bland andr ... [+]

The Masters i Applied kromatografiska tekniker Huvudsyftet är att utbilda studenter i en av de tekniker som används inom industrin, mat, miljöanalys och hälsa, bland andra.

Fördjupa kunskapen om kromatografiska tekniker och olika provbearbetningsteknik gör det möjligt för studenterna att lösa alla typer av analytiska problem, och visa dig de mest användbara informationskällor på området, ackrediteringssystem för kvalitet och utrusta dem med kompetens att planera och organisera forskning inom analytisk kemi.

Samordning: Elena Pitarch Arquimbau. Institutionen för fysikalisk och analytisk kemi. UJI. Samordnande universitetet: Universitat Jaume I Interuniver... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Mästaren i utvecklingssamarbetet (MCAD) svarade att det är nödvändigt att erbjuda, från de fem Valencia offentliga universitet, högre utbildning ... [+]

Syftet med denna Master är att utbilda yrkesverksamma och tekniker i kvalitetsstyrning. Bland de kunskaper som dessa studier inkluderar: genomförande av system för kvalitetsstyrning, användning av referensmodeller för genomförandet, tillämpningen av statistisk processtyrning, identifiering och översättning av kundbehov till designfunktioner, eller kvalitet systemintegration med andra system företagsledning (miljö- och kunskapshantering).

Samordning: Juan Carlos Bou Llusar och Inmaculada Beltran Martin. Institutionen för industriell ekonomi och marknadsföring. UJI. Samordnande universitetet: U. Valencia-Estudi Allmänt Interuniversity med: Universitat Jaume I O... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Ikraftträdandet av lag 34/2006, den 30 oktober, tillgång till de yrkena advokat och domstolarna, är kravet på yrkesutbildning för utövande av båda yrken. ... [+]

Ikraftträdandet av lag 34/2006, den 30 oktober, tillgång till de yrkena advokat och domstolarna, är kravet på yrkesutbildning för utövande av båda yrken. Denna utbildning förvärvas genom att fylla i en särskild utbildning, utveckling av en period av externa rutiner, fungerar slutlig master och en bedömning av yrkeskompetens i ett test av nationell karaktär. De tre första verksamheter som anges utgör Masters i lag med syfte att förbättra yrkesutbildning av framtida advokater och jurister.

Samordning: Iciar Cordero Cutillas. Associerar dekan av magisterexamen från juridiska fakulteten och ekonomi. UJI. Esteban Antonio Estevan. Dekanus för advokatsamfundet i Castell... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Denna Master övergripande mål är att få eleverna lär sig att utföra sina uppgifter i specifika företag -institutes marknadsundersökningar marknadsföring, kommunikationsby ... [+]

Denna Master övergripande mål är att få eleverna lär sig att utföra sina uppgifter i specifika företag -institutes marknadsundersökningar marknadsföring, kommunikationsbyråer och marknadsföringskonsulter eller företags- och även i marknadsavdelningar av offentliga eller privat. Idag, miljöer organisationer är inte bara globalt utan också dynamisk, turbulent och mycket konkurrenskraftig. Samtidigt har de målgrupper bli mer kunniga och kompetenta grupper och därför mer krävande i sina krav. Dessa nya perspektiv kräver organisationer att agera annorlunda och prioritera djup kunskap om dessa offentliga och deras krav för att kunna erbjuda en komplett, personlig och differentierad service.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Master i nya trender och innovationsprocesser i meddelandet ger ett företag som specialiserat sig på den senaste tekniken inom området för företag, audiovisuell kommunika ... [+]

Master i nya trender och innovationsprocesser i meddelandet ger ett företag som specialiserat sig på den senaste tekniken inom området för företag, audiovisuell kommunikation och journalistik utbildning. Presenterar tre utbildningslinjer är: Strategic Management of Communication, kreativitet och audiovisuell produktion, och digital journalistik och Multimedia.

Samordning: Javier Marzal Felici, Francisco Fernandez Beltran och Andreu Casero Ripollès. Institutionen för kommunikationsvetenskap. UJI. Omfattning: 60 högskolepoäng Varaktighet: ett läsår (September 2017 / September 2018) erbjudandet avstånd Undervisningsspråket: Spanska Pris: avvaktan publik... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Magisterexamen i pedagogisk psykologi har ledat kring en serie av tvärgående profil professionella ämnen och i två specialiteter psykologi ingripande: a) särskilda utbild ... [+]

Magisterexamen i pedagogisk psykologi har ledat kring en serie av tvärgående profil professionella ämnen och i två specialiteter psykologi ingripande: a) särskilda utbildningsbehov; b) utbildnings förbättring och integration. Svaret på mångfald bör göras från inkluderande och interkulturella utbildningsmodeller som ger strategier och färdigheter för att förbättra de socio sammanhang undvika utslagning och ojämlikhet genom att uppmuntra till delaktighet och självständighet, samarbete och förvaltning av de levande från mångfald och jämställdhet.

Samordning: Försäljning Hjälp Ciges. Pedagogiska institutionen. UJI. Omfattning: 60 högskolepoäng Varaktig... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Målet är att förbereda studenterna i deras klassrum och distansundervisning, som kompetenta yrkesmän inom psykologi arbete, organisationer och mänskliga resurser på grund ... [+]

Målet är att förbereda studenterna i deras klassrum och distansundervisning, som kompetenta yrkesmän inom psykologi arbete, organisationer och mänskliga resurser på grundläggande nivå (obevakad). Det kombinerar professionell och forskningsinriktning som ger tillträde till doktorandstudier.

Dessutom deltar de praktiker och forskare från erkänd nationell och internationell prestige. Det har medverkan av ledande företag från en orientering inspirerad av den vetenskapliga och professionellt förhållningssätt (ENOP) och R2P (forskning till praktik), som förutsätter att en god professionell förberedelse innebär förvärvet av professionella och forskningskompetens.[-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Syftet med denna Master är att förse samhället med de åtgärder som behövs för att underlätta undervisningen i det engelska språket och engelska språkverktyg (SPRINT) som ... [+]

Syftet med denna Master är att förse samhället med de åtgärder som behövs för att underlätta undervisningen i det engelska språket och engelska språkverktyg (SPRINT) som är effektiva och kvalitet för att lära sig engelska från scenen av småbarnsfostran genom gymnasiet har ett tillfredsställande resultat och den önskade graden av flerspråkighet (två eller tre språk) uppnås.

Det samordnas av Universitat Jaume I, i vilka samarbetar kända lärare från andra amerikanska, europeiska och spanska universitet Masters.

För att komma åt befälhavaren är nödvändigt att hålla B2-nivå CEFR ackrediterad. Ett framgångsrikt slutförande av Master MELACOM utbildningsbevis för undervisning i främmande språk (engelska) erhålls automatiskt.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Detta Master förkroppsligar ett starkt engagemang för utbildning av yrkesverksamma och forskare inom området för framtida straffrättsliga systemet. Tvär utbildning syftar ... [+]

Detta Master förkroppsligar ett starkt engagemang för utbildning av yrkesverksamma och forskare inom området för framtida straffrättsliga systemet. Tvär utbildning syftar alla discipliner som gör medlemmar i kriminella vetenskaper. Det är den enda existerande mästare i den spanska geografiska område där analysen diskuteras på djupet både juridiska discipliner som för en mer empirisk grund relaterad till den kriminella fenomen.

Denna herre, särskilt delta i kvalificerade lärare från olika universitet inför tvärvetenskaplig studie av det straffrättsliga systemet, vilket gör att förvärvet av vetenskaplig kunskap i olika relaterade frågor (kriminella och straffprocessrätten, kriminologi, Victimology, etc.) fält.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Skapandet av denna forskarutbildningen har två huvudsyften: a) Upprätta en europeisk standard of excellence i teoretisk och beräkningskemi som innefattar kunskap om metod ... [+]

Skapandet av denna forskarutbildningen har två huvudsyften: a) Upprätta en europeisk standard of excellence i teoretisk och beräkningskemi som innefattar kunskap om metoder, tillämpningar för användning och programmerbarhet. b) Att främja internationell rörlighet för studenter teoretisk och beräkningskemi både på nivån för master och doktorsexamina.

Samordning: Vicente Moliner Ibáñez. Institutionen för fysikalisk och analytisk kemi. UJI. Samordnande universitetet: Autonomous University of Madrid Inter med 27 europeiska universitet och 14 spanska universitet. Antal poäng: 120 hp Längd: två läsår (oktober 2017 / September 2019) Undervisningsspr... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Magisterexamen i förvaltningen av Universitat Jaume I är en pre-upplevelse ett och ett halvt år heltid program huvudsakligen undervisas på engelska som ger möjlighet att ... [+]

Magisterexamen i förvaltningen av Universitat Jaume I är en pre-upplevelse ett och ett halvt år heltid program huvudsakligen undervisas på engelska som ger möjlighet att förvärva och utveckla avancerade kunskaper och allmänna förvaltnings kompetens. Befälhavaren, avsedd för studenter intresserade av ledande organisationer och företag fokuserar på en innovativ och internationellt perspektiv på förvaltning och ger möjlighet att studera en termin utomlands (University of Salford, Storbritannien, University Carlo Cattaneo, Italien) och att göra en internationell praktik .

Koordinator: Ricardo Chiva Gómez. Institutionen för industriell ekonomi och marknadsföring. UJI. ... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Jaume I University (Universitat Jaume I)

El Máster Interuniversitario en Química Teórica y Modelización Computacional pretende otorgar al estudiante una formación avanzada, de carácter especializado ... [+]

Objetivos

El Máster Interuniversitario en Química Teórica y Modelización Computacional pretende otorgar al estudiante una formación avanzada, de carácter especializado y multidisciplinar orientada a promover la iniciación en tareas investigadoras que supla la demanda creciente de personal experto no solo del mundo de la academia, sino también de la industria. Exactamente, viene dado por la necesidad de formar personal investigador capaz de abordar tareas de I+D+i tales como: generación de nuevos fármacos, síntesis de nuevos materiales o conocimiento de actividad enzimática. Por tanto, el máster ofrece la posibilidad de integrarse en diversas y atrayentes áreas de actividad social e industrial.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Oktober 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

UJI es más

Location address
Castellón de la Plana, Valencian Community, ES