Lens - Fotografía

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan starten i januari 2011, LENS School of Visual Arts har etablerat sig som den yngsta och snabbast växande skola i Spanien. Dess framgång ligger i ett engagemang för kvaliteten på program som erbjuds, baserat på utbildning, yrke och mänsklig kvalitet på sin fakultet.

LENS är en innovativ audiovisuell utbildningsprojekt som erbjuder prisvärda utbildning utan att ge avkall på kvalitet. Finns i ett fotografi skola, expanderade snart sitt program för att bli en skola för bildkonst, ses som instrument som frodas på kreativitet för att öka kunskap om världen omkring oss, utan att ge upp en horisont av personlig och kollektiv förvandling.

LENS School of Visual Arts erbjuder fotografering kurser, videokurser, designkurser och helg workshops inom dessa områden och på olika nivåer: Nybörjare, Normal och Avancerat. Domänen av tekniska verktyg, lära sig ett sätt att se och hitta personliga språket är de tre milstolpar i en väg öppen för alla.

De professionella kurser utbilda studenter för en karriär med tanke på verkligheten av miljön på arbetsplatsen och alternativen för den nya professionella.

The Masters i konstfotografi och professionella projekt är utbildningen mer fullständig bild av den nationella scenen.

Inlärningssystemet bygger på små grupper och personlig uppmärksamhet. De behov och problem för eleverna är utgångspunkten för byggandet av kritiska, medvetna och kreativa medborgare.

LENS Kom att kontrollera att detta är möjligt: ​​att vi njuta av träning och vi brinner för bildkonst.

Platser

madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium